Inscrie firma »

lucrari de amenajari interioare timisoara - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lucrari de amenajari interioare timisoara
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Amenajare apartament

Amenajare apartament


civile, industriale, de amenajari interioare si exterioare, renovari, zugraveli... si renovarea locuintelor existente in Timisoara. Operam in domeniul constructiilor... lucrarilor. Modalitatile de abordare a lucrarilor sunt de contractor direct ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 Case la cheie

CASE LA CHEIE


de servicii (case, amenajari interioare si exterioare ); portofoliul ( lucrari executate..., utilitare (apa, gaze), finisajele interioare si exterioare. Case la cheie - nu... polistiren - finisajele interioare (tencuieli interioare, placari rigips, zugraveli ... »
Oferit de:Maralp SRL
Buyer Member 11 ani
Timis
 Arhitectura si design interior-proiectare si consultanta

arhitectura si design interior-proiectare si consultanta


de proiectare si consultanta in constructii, amenajari interioare si exterioare...~ desigN\'Studio ~, infiintat in TIMISOARA prin fuziunea unui BIROU... SI AMENAJARE INTERIOARA SI EXTERIOARA (armonizarea si optimizarea functionala ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Arhitectura de interior

Arhitectura de interior


constructii, amenajari interioare si exterioare. ~ Prin consilierea unui designer...~ DESIGN'STUDIO , birou infiintat in TIMISOARA prin fuziunea a doua sectiuni... INTERIOARA SI EXTERIOARA (armonizarea si optimizarea functionala ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Architectura si interior design-proiectare si consultanta

ARCHITECTURA SI INTERIOR DESIGN-PROIECTARE SI CONSULTANTA


de proiectare si consultanta in constructii, amenajari interioare si exterioare...~ desigN\'Studio ~, infiintat in TIMISOARA prin fuziunea unui BIROU... SI AMENAJARE INTERIOARA SI EXTERIOARA (armonizarea si optimizarea functionala, atmosfera ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Arhitectura si design interior-proiectare si consultanta

ARHITECTURA SI DESIGN INTERIOR-PROIECTARE SI CONSULTANTA


de proiectare si consultanta in constructii, amenajari interioare si exterioare...~ desigN'Studio ~, infiintat in TIMISOARA prin fuziunea unui BIROU... SI AMENAJARE INTERIOARA SI EXTERIOARA (armonizarea si optimizarea functionala, atmosfera ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"lucrari de amenajari interioare timisoara" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea