Inscrie firma »

lucrari constructii instalatii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lucrari constructii instalatii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lucrari de instalatii pentru

lucrari de instalatii pentru constructii


ARTINSTALPOOL executa :lucrari de instalatii pentru constructii ,lucrari... tipuri de constructii a: . echipamentelor si instalatiilor sanitare... de inginerie si consultanta tehnica , - instalarea in cladiri ,hale industriale si alte ... »
Oferit de:ARTINSTALPOOL
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Devize lucrari constructii, devize

Devize lucrari constructii, devize instalatii - Proiecte tehnice


: situatii lucrari devize constructii, situatii lucrari devize instalatii. * Verificare...Oferta deviz constructii, devize instalatii. Oferim servicii de consultanta... documentatie tehnico - economica proiecte tehnice: DEVIZE CONSTRUCTII - structura ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Lucrari de instalatii tehnico-

Lucrari de instalatii tehnico- sanitare


la instalatii de alimentare cu apa ; - lucrari de instalatii si protectie anticoroziva...- proiectare si executie instalatii de apa si canalizare din metal... sau polipropilena ; - executie instalatii sanitare interioare; - montaj echipamente ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lucrari de instalatii tehnico-

Lucrari de instalatii tehnico- sanitare


; executie contorizare la instalatii de alimentare cu apa ; • lucrari...• proiectare si executie instalatii de apa si canalizare din metal... sau polipropilena ; • executie instalatii sanitare interioare; • montaj ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Instalatii constructii

Instalatii constructii


Executam lucrari de gaze si instalatii termice cu preturi pentru manopera ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Lucrari de constructii

Lucrari de constructii


, granit, lucrari de vopsitorie , zugraveli, compartimentari rigips); - instalatii...IZOLARI TERMICE SRL executa: - constructii civile si industriale...; - reabilitari, consolidari; - lucrari de invelitori (acoperisuri, sarpante, terase ... »
Buyer Member 11 ani
Braila
 Lucrari de instalatii electrice

Lucrari de instalatii electrice


Oferim servicii de proiectare si executie de instalatii electrice pentru... constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala ... »
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Lucrari in constructii

Lucrari in constructii


de tip sandvis; - constructii metalice; - amenajari interioare: lucrari...Firma noastra va ofera o gama larga de servicii in constructii, dintre care... despartitori de rigips, plafoane rigips, instalatii sanitare si termice; - amenajari ... »
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Executare lucrari, instalatii si

EXECUTARE LUCRARI, INSTALATII SI UTILITATI


de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor si a utilitatilor aferente... proiectului prezentat de beneficiar; Proiectarea si executia lucrarilor de constructii... lucrarilor de consolidare, igienizare, renovare si schimbare a destinatiei constructiilor ... »
Oferit de:SC EDILAND SRL
Buyer Member 7 ani
Prahova
 Lucrari de instalatii electrice

LUCRARI DE INSTALATII ELECTRICE


ISO 9001 pentru: Proiectare si executie instalatii electrice interioare... pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 2 ani
Arges
 Oferta lucrari constructi

Oferta lucrari constructi


SC SN CONSTRUCT SRL executa,prestari servici de constructi;case la rosu,case le... cheie,amanajari interioare,amenajari exterioare,lucrari de termoizolatii....zugraveli,placari gresie,faianta,compartimentari cu rigips,tavane false,instalati electrice ... »
Buyer Member 12 ani
Dambovita
 Lucrari de instalatii

lucrari de instalatii electrice,sanitare,termice


execut lucrari de instalatii electrice,sanitare,termice atat in constructii ... »
Oferit de:SC Oanaluci SRL
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Tehnician in constructii si lucrari

TEHNICIAN IN CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBLICE


lucrarilor de constructii si instalatii 35. Devize si gestionarea lucrarilor.... Materiale de constructii si instalatii 14. Planuri de constructii 15. Prelucrarea... materialelor Lucrari de baza in constructii 16. Tencuieli obtinute driscuite 17 ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 Constructii

Constructii


, de la constructii la renovari, la amenajarea spatiilor nou-construite, locuinte, restaurante..., inaintea inceperii lucrarii va putem oferi consultanta de care aveti nevoie pentru ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Constructii

CONSTRUCTII


Introduceti descrierea produsului aici..Firma (Lucrari la inaltime executate ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Constructii  si  instalatii  pentru

CONSTRUCTII SI INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII


DE REPARATII PENTRU CONSTRUCTII, INVELITORI, IGNIFUGARI, INSTALATII TERMICE SI SANITARE...S.C. ABKATY S.R.L. CALARASI EXECUTA LA CELE MAI MICI PRETURI LUCRARI ... »
Oferit de:SC ABKATY SRL
Buyer Member 9 ani
Calarasi
 Consultanta constructii si

Consultanta constructii si instalatii, dirigentie desantier


Inginer instalatii pentru constructii, persoana fizica autorizata ISC... in calitate de diriginte santier instalatii pentru domeniile sanitare, termoventilatii..., electrice, constructii edilitare, retele de apa si canalizare, cu o experienta de peste ... »
 Executie instalatii pentru

Executie Instalatii Pentru Constructii


in constructii cat si in instalatii apa,termice,canalizare. Instalatii termice Instalatii...Experienta in domeniu peste 12 ani,executam lucrari de orice tip atat... sanitare Instalatii ventilare Instalatii climatizare Incalzire in pardoeala Pompe ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Constructii, amenajari, instalatii,

Constructii, amenajari, instalatii, mentenanta.


de constructii, administrare si mentenanta, de la interventii mai mici, remodelari interioare..., renovari, consolidari, pana la amenajari de constructii civile-rezidentiale, birouri..., spatii comerciale, extinderi de spatii, modificarea acestora; lucrari de vopsitorie ... »

Pret: 16 EUR
Oferit de:ELCONI PREST
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Executie lucrari

EXECUTIE LUCRARI


Societatea G.S.I INSTAL CONSTRUCT este specializata exclusiv pentru EXECUTIE... LUCRARI: - bransamente - racorduri canal - extindere retele canal - reabilitari retea ... »
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Intretinere si remediere a instalatiilor electrice

INTRETINERE SI REMEDIERE A INSTALATIILOR ELECTRICE


T&C Development executa lucrari de intretinere, mentenanta si remediere... a instalatiilor electrice la case, blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri... generatie. Lucram in conditii de maxima siguranta si igiena, garantand lucrarilor ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Schele pentru lucrari in

SCHELE PENTRU LUCRARI IN CONSTRUCTII. SCHELE METALICE BUCURESTI


PENTRU 4 MOTOARE =6.0 Kw VITEZA MAXIMA A VANTULUI PENTRU UTILIZARE SI/SAU INSTALARE ... »
Gold Member 12 ani
Bucuresti
 Constructii!!

Constructii!!


presteaza lucrari de constructii: - Constructii cladiri rezidentiale... - Finisaje - Izolatii - Instalatii tehnico-sanitare - Lucrari... de pardoseli industriale si placare a peretilor - Lucrari de vopsitorie, zugraveli ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Constructii

Constructii


Tipuri de lucrari: cladiri comerciale, administrative, constructii metalice... de rampa, instalatii electrice de iluminat, de forta, de aer comprimat, de incalzire..., de gaz, sanitare, etc. Cateva lucrari de referinta: Continental Automotive ... »
Oferit de:PROMPT SA
Buyer Member 9 ani
Timis
 Lucrari hidroizolatii la cladiri

Lucrari hidroizolatii la cladiri


de sarcini ; - evaluare lucrari aferente constructiilor si instalatiilor; - intocmire...Lucrari hidroizolatii la cladiri: - cu membrane termosudabile... devize tehnico - economice pentru lucrari aferente cladirilor; ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
676 produse / 28 pagini
25 produse pe pagina.

"lucrari constructii instalatii" in Firme Hot - 413 Rezultat(e)
Folositi cautarea