Inscrie firma »

limba romana pentru incepatori - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre limba romana pentru incepatori
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri limba romana

Cursuri limba romana


Si limba romana poate parea o limba straina. Pentru a-i descoperi insa... frumusetea participa la cursurile de limba romana oferite de firma noastra pentru elevi ... »
 Cursuri limba germana nivel

Cursuri limba germana nivel incepatori, mediu, avansati


de un modul INCEPATORI de limba romana pentru vorbitorii de limba germana. Modul intensiv...Cursuri limba germana: Nivel INCEPATORI ,MEDIU, AVANSATI - fiecare modul.... Pret 550 RON/modul- platibil in 3 rate. Germana pentru copii - Incepatori, Mediu ... »
Buyer Member 6 ani
Arges
 Curs de limba engleza. incepatori

CURS DE LIMBA ENGLEZA. INCEPATORI (cu CD)


Curs de limba engleza. incepatori. Making Headway se adreseaza publicului larg... in limba romana. Exercitiile de exprimare orala, de scriere si de stimulare... care doreste sa invete limba engleza, fie individual, fie in grup. Normele ... »

Pret: 59.9 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza pentru

Curs de limba engleza pentru incepatori (cu CD)


Curs de limba engleza. Incepatori. Making Headway se adreseaza publicului larg... in limba romana.Exercitiile de exprimare orala, de scriere si de stimulare... care doreste sa invete limba engleza, fie individual, fie in grup. Normele ... »

Pret: 50.92 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Cursuri limba italiana incepatori,

CURSURI LIMBA ITALIANA INCEPATORI, IASI, MAI 2013


Inveti limba italiana si ai mai multe sanse sa te angajezi in Romania sau sa...!!! Participa in luna APRILIE 2013 la Iasi, la o noua grupa de curs pentru LIMBA ITALIANA... NIVEL INCEPATORI desfasurat de EURO PERSONAL SRL – lider local pe piata ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 2 ani
Iasi
 Cursuri limba italiana incepatori,

CURSURI LIMBA ITALIANA INCEPATORI, IASI, MAI 2013


Inveti limba italiana si ai mai multe sanse sa te angajezi in Romania sau sa...!!! Participa in luna MAI 2013 la Iasi, la o noua grupa de curs pentru LIMBA ITALIANA NIVEL... INCEPATORI desfasurat de TRAINING CARIERE SRL - lider local pe piata de formare ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 2 ani
Iasi
 Dictionarul uzual al limbii romane

Dictionarul uzual al limbii romane


Ne dorim ca prezentul dictionar sa raspunda necesitatii de a reflecta limba... continut si forma -, pentru a se exprima corect si expresiv, adecvat gndirii omului... modern al acestui inceput de mileniu. In consecinta, lucrarea cuprinde cuvintele ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Germana pentru incepatori cu cd

Germana pentru incepatori cu CD


Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul, propune o initiere in limba... calatorii intr-una dintre tarile in care se vorbeste limba germana tara (Acum va aflati... intr-o tara unde se vorbeste limba germana... ), impartasind o multime de lucruri ... »

Pret: 33.35 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Invata singur limba spaniola

Invata singur limba spaniola (incepatori) & 4 CD-uri audio


pe care ne-o propune volumul! Pentru orice incepator, cursul - structurat in OPT...CU PASI "VESELI" DAR SIGURI, IN UNIVERSUL LIMBII SPANIOLE! Intrat in relatii..., caci asa i se spune mai nou "domnului" cu pricina, altfel vorbitor de limba ... »

Pret: 111.6 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Olandeza pentru incepatori & cd audio

Olandeza pentru incepatori & CD audio


Intr-o nota distractiva si motivanta, manualul propune o initiere in limba... flamanda, chiar Luxemburg, tari in care se vorbeste limba olandeza (limba literara...-trei capitole de invatare a limbii; un capitol de exercitii de pronuntie: folosind CD ... »

Pret: 45.26 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Franceza pentru incepatori & cd audio

Franceza pentru incepatori & CD audio


Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul, propune o initiere in limba... recurenta a lectiilor (""" doua-trei capitole de invatare a limbii """ un capitol... ofera in final o sinteza a notiunilor de gramatica, un vocabular francez-roman ... »

Pret: 35.91 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Portugheza pentru incepatori (cu cd audio)

Portugheza pentru incepatori (cu CD audio)


Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul propune o initiere in limba... a limbii"; un capitol de "exercitii: folosind CD-ul" si "verificati-va cunostintele..."). Cursul ofera in final o SINTEZA A NOTIUNILOR DE GRAMATICA, UN VOCABULAR PORTUGHEZ-ROMAN ... »

Pret: 44.14 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rusa pentru incepatori & cd audio

Rusa pentru incepatori & CD audio


Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul propune o initiere in limba rusa...-l gazduiasca in casa parintilor ei, pentru ca, pana la urma sa afle pe propria-i piele... republici sovietice, in care nu are cum sa nu se mai vorbeasca si azi limba rusa ... »

Pret: 41.1 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Greaca pentru incepatori & cd audio

Greaca pentru incepatori & CD audio


Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul propune o initiere in limba... a limbii; un capitol de exercitii: folosind CD-ul si verificati-va cunostintele...; solutii). Cursul ofera in final o LISTA A VERBELOR si UN VOCABULAR GREC-ROMAN (adunand ... »

Pret: 55.8 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Jalna. un nou inceput

Jalna. Un nou inceput


romanelor din seria Jalna aparute in 11 milioane de exemplare si traduse in 93 de limbi...-se in adaptari pentru film, teatru si televiziune. Romanul de fata ii are protagonisti... viitorului lor camin " Jalna. Ia nastere astfel un nou inceput in vietile celor doi soti ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Prada mortala-incepatorii

Prada mortala-Incepatorii


Info tehnic:DvD Video 1DiscAudio - Limba EnglezaSubtitrare - Limba Romana... de pescari se indreapta catre portul Olandez din Alaska, pentru inceperea sezonului... de pescuit crabi. Incercatii pescari si incepatori cunoscuti ca si &ldquo ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Urmarirea abia incepe

Urmarirea abia incepe


. „Urmãrirea abia incepe" este un roman poliþist senzaþional, dedicat soþiei...-i limba greacã. A inceput o idilã foarte frumoasã, care avea sã dureze toatã viaþa... petrece la un castel din Romania – din descrieri se poate recunoaºte Peleºul ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Chineza pentru incepatori & 2 cd-uri audio

Chineza pentru incepatori & 2 CD-uri audio


CHINEZA PENTRU INCEPATORI este un curs pentru studiu individual care va va... si civilizatie chineza - transcrierea pinyin, pentru simplificarea invatarii limbii chineze... cu traducerea acestora in limba romana, vocabular structurat pe lectii si vocabular tematic ... »

Pret: 41.11 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Chineza pentru incepatori & 2 cd-uri audio

Chineza pentru incepatori & 2 CD-uri audio


CHINEZA PENTRU INCEPATORI este un curs pentru studiu individual care va va... si civilizatie chineza ● transcrierea pinyin, pentru simplificarea invatarii limbii chineze... de conversatie cu traducerea acestora in limba romana, vocabular structurat pe lectii ... »

Pret: 51.96 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Limba si literatura romana. caiet

Limba si literatura romana. Caiet pentru timpul liber. Clasa a VI-a


, astfel incat sa intri cu succes in noul an scolar! Pentru limba si literatura romana... pentru orele de curs sau pot incepe anul evaluand caietele copiilor!...E timpul pentru distractie, e timpul pentru odihna! Putem sa ne lasam mintea sa ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Engleza americana pentru incepatori cu cd audio

Engleza americana pentru incepatori cu CD audio


Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul propune o initiere in limba..., inserate in structura recurenta a lectiilor (doua-trei capitole de "invatare a limbii... exercitiilor"). Cursul ofera in final o LISTA A VERBELOR NEREGULATE, UN VOCABULAR ENGLEZ-ROMAN ... »

Pret: 35.82 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Limba si literatura romana. caiet

Limba si literatura romana. Caiet pentru timpul liber. Clasa a-V-a


E timpul pentru distractie, e timpul pentru odihna! Putem sa ne lasam mintea sa..., astfel incat sa intri cu succes in noul an scolar! Pentru MATEMATICA iti recomandam..., care pot gasi aici o multime de sugestii creative pentru orele de curs sau pot ... »

Pret: 9.9 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Japoneza pentru incepatori & 2 cd-uri audio

Japoneza pentru incepatori & 2 CD-uri audio


Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul propune o initiere in limba... in structura recurenta a lectiilor (doua-trei capitole de "invatare a limbii"; un capitol... MICA INTRODUCERE IN SCRIEREA NIPONA si UN VOCABULAR JAPONEZ-ROMAN (adunand toate ... »

Pret: 49.05 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Limba romana. curs de initiere

Limba Romana. Curs de initiere pentru adultii straini care au dobandit o forma


. In activitatea cotidiana, alaturi de cetatenii romani si de cei de alta nationalitate, limba... diferite. Astfel, insusirea limbii romane de catre straini, cu ajutorul acestui manual... de incepatori la nivelul mediu si apoi la avansati se realizeaza treptat, pornind ... »

Pret: 32.5 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Sinteze de metodica a predarii limbii si literaturii

Sinteze de metodica a predarii limbii si literaturii romane in invatamantul


repere teoretice pentru domeniile fundamentale ale invatarii limbii romane... din cuprinsul programei de metodica a predarii limbii si literaturii romane pentru examenele...Lucrarea de metodica a limbii si literaturii romane se adreseaza deopotriva ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
585 produse / 24 pagini
25 produse pe pagina.

"limba romana pentru incepatori" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea