Inscrie firma »

licenta transport vanzare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre licenta transport vanzare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Firma de transport marfa cu licenta

Firma de transport marfa cu licenta valabile 10 ani


Vand firma de transport marfa cu licente valabile , profit . Fima detine ... »

Pret: 11000 EUR
Buyer Member 6 ani
Suceava
 Vand firma transport

Vand firma transport


.DETINE LICENTA DE TRANSPORT PE 14 TRASEE IN JUDETUL BUZAU PRECUM SI COPII CONFORME LA TOATE...OFERTA DE VANZARE SC TRANS MADALINA SRL, ESTE O COMPANIE CU CAPITAL... PRIVAT,AVAND PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN DOMENIUL DE TRANSPORT PERSOANE ... »
Buyer Member 11 ani
Buzau
 Solutie pos vanzare restaurant optim

Solutie Pos Vanzare Restaurant Optim


Pachetul vanzare POS restaurant MicroRestaurant Optim contine :- Soft...- Licenta Windows 7 Home Premium- Monitor Touchscreen HiSesnse nou 15 inch- Imprimanta...- Transport gratuit- Suport gratuit prin telefon, email, acces remote- Garantie 1 an ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Solutie pos vanzare magazin basic sh

Solutie Pos Vanzare Magazin Basic SH


- Calculator second hand minim (Dual Core 2,2Ghz, 2Gb RAM, 80Gb Hdd)- Licenta Windows 7... online soft si echipamente gratuita- Transport gratuit echipamente- Suport gratuit ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Solutie pos vanzare magazin profesional sh

Solutie Pos Vanzare Magazin Profesional SH


Magazin Professional- Calculator second hand minim (Dual Core 2,2Ghz, 2Gb RAM, 80Gb Hdd)- Licenta... si echipamente gratuita- Transport gratuit echipamente- Suport gratuit prin telefon, email ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Solutie pos vanzare restaurant standard sh

Solutie Pos Vanzare Restaurant Standard SH


Restaurant Standard- Calculator second hand minim (Dual Core 2,2Ghz, 2Gb RAM, 80Gb Hdd)- Licenta... si echipamente gratuita- Transport gratuit- Suport gratuit prin telefon, email, acces remote ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Lampa taxi marca elka, model dl

Lampa taxi marca ELKA, model DL


certificate RAR si se insotesc la vanzare de certificate de omologare si licente RAR.... Plata se face conform unui facturi proforme. Transportul se face prin curierat rapid ... »

Pret: 130.2 RON
Buyer Member 17 ani
Bihor
 Lampa taxi marca elka, model db

Lampa TAXI marca ELKA, model DB


produse de noi sunt certificate RAR si se insotesc la vanzare de certificate de omologare... si licente RAR. Punctele de fixare sunt 2 piulite M6, in care pot fi introduse, pentru... noastra. Plata se face conform unui facturi proforme. Transportul prin curierat rapid ... »

Pret: 105.4 RON
Buyer Member 17 ani
Bihor
 Lampa taxi marca elka, model i

Lampa taxi marca ELKA, model I


taxi produse de noi sunt certificate RAR si se insotesc la vanzare de certificate... de omologare si licente RAR. Punctele de fixare sunt 2 piulite M6, in care pot fi introduse... CU RAMBURS. Transportul se face prin curierat rapid cu plata acestuia la destinatie. ... »

Pret: 155 RON
Buyer Member 17 ani
Bihor
 Intermedieri vanzari/cumparari afaceri

INTERMEDIERI VANZARI/CUMPARARI AFACERI


la vanzare o firma cu obiect de activitate Transporturi, fara datorii, licenta... de transport valabila inca 1 an de zile, contabilitate la zi, cost de preluare 500 lei ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Statie de betoane mobila

STATIE DE BETOANE MOBILA


asigure functionalitatea si ergonomia in timpul transportului. Unitatea... electric de 45 KW. 5. SISTEMUL DE TRANSPORT SI CANTARIRE AL CIMENTULUI Sistemul... de 7,5 Kw, care transporta cimentul de la siloz la unitatea de cantarire si dozare ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Traduceri autorizate engleza romana

Traduceri autorizate engleza romana


Diplome si acte de studii: diplome de bacalaureat, diploma de licenta... de inmatriculare, contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, asociere, caziere fiscale.... Traduceri in domeniul transporturilor: declaratie de insotire a marfii, licente ... »

Pret: 40 RON
 Fondul european pentru agricultura si dezvoltare rurala - modernizarea

Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala - MODERNIZAREA EXPLOATATIILOR AGRICOLE


mijloace de transport specializate necesare proiectului; - Achizitia de animale... de ferma, incluzand echipamente pentru vanzarea directa a produselor, inclusiv camere... de patente si licente; - Investitii referitoare la conversia si dezvoltarea ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Elvetia, coasta de azur & castelele bavariei intre alpi si

Elvetia, Coasta de Azur & Castelele Bavariei Intre Alpi si Mediterana


de transport trans-alpin, care leaga orasele Chamonix si Courmayeur ( Valea Aosta ). Sosim... mai cunoscute marci din lume, ale caror produse sunt scoase la vanzare la preturi... de trafic si de formalitatile vamale. SERVICII INCLUSE: ● transport ... »

Pret: 599 EUR
Buyer Member 9 ani
Constanta
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea