Inscrie firma »

legare la curent electric - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre legare la curent electric
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Bransamente electrice

BRANSAMENTE ELECTRICE


Firma autorizata A.N.R.E. si ENEL executa BRANSAMENTE ELECTRICE, documentatie... din partea clientului pe la ghisee) si alte lucrari electrice(INSTALATII ELECTRICE ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Dispozitiv mobil de legare la pamant si in

DISPOZITIV MOBIL DE LEGARE LA PAMANT SI IN SCURTCIRCUIT PENTRU LINIA ELECTRICA


electrica de contact, curent de scurtcircuit de 12kA, timp de actionare a protectiei...Dispozitivul mobil de legare la pamant si in scurtcircuit este un mijloc... tehnice UM Valoare Tensiunea nominala maxima, Un kV 27,5 Curent ... »
Buyer Member 9 ani
Calarasi
 Reductoare de curent

Reductoare de curent


de curent alternativ, analogice respectiv digitale. Prin legarea la bornele secundare... a reductoarelor de curent a Wattmetrelor , contoarelor de energie electrica, analizatoarelor.... Reductoarele de curent se compun din infasurarea primara, infasurarea secundara respectiv ... »
Buyer Member 7 ani
Arges
 Generator de curent electric inverter honda eu 20 i

Generator de curent electric inverter Honda EU 20 I


Generator de curent electric inverter Honda EU 20 I este alegerea...Generator de curent electric inverter Honda EU 20 I pot fi legate in paralel pentru a furniza o.... Designul modelului Generator de curent electric inverter Honda EU 20 I are un aspect ... »

Pret: 5225 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Generator electric inverter honda eu 30 is

Generator electric Inverter Honda EU 30 IS


. Compact si portabil, ideal pentru nevoile de energie electrica pe un santier.... Operare in paralel - un cablu optional permite legarea a doua unitati, pentru...). Pornire electrica, pentru operare fara efort ... »

Pret: 8999 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Honda eu 10 i generator de curent inverter

Honda EU 10 i Generator de curent Inverter


Modelul de generator de curent EU 10i este alegerea proprietarilor de locuinte..., a sportivilor si profesionistilor care au nevoie de un generator electric portabil, foarte... de 12V ( 6 A ) pentru incarcarea bateriilor sau a uneltelor electrice portabile ... »

Pret: 3870 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Generator electric honda eu 30 handy

Generator electric Honda EU 30 Handy


. Compact si portabil, ideal pentru nevoile de energie electrica pe un santier.... Operare in paralel - un cablu optional permite legarea a doua unitati, pentru...). Pornire electrica, pentru operare fara efort ... »

Pret: 9386 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Masuratori pram

Masuratori PRAM


instalatii electrice de curenti slabi (protectii prin relee, automatizari, semnalizari... de paratrasnet si legare la pamant; proiectare, executie, reparatii instalatii electrice...elaborarea proiectare, executie si reparatii retele electrice de 0.4-110k ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Stand mobil preparare clatite

STAND MOBIL PREPARARE CLATITE


legare la o sursa de curent electric de 220w.DATE TEHNICE:plita electrica de 35mm ... »
Oferit de:PONNEY GROUP
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Generator honda eu 70 is , 7000 w , tehnologie inverter , 230v

Generator Honda EU 70 IS , 7000 W , tehnologie inverter , 230V


fac din EU 70 iS cel mai eficient generator de curent din lume .Generatorul EU 70... iS poate alimenta chiar si cele mai sensibile echipamente electrice la flunctuatii.... Operare in paralel - un cablu optional permite legarea a doua unitati, pentru ... »

Pret: 18819 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Protherm 28 kw - centrala electrica

PROTHERM 28 kW - Centrala electrica


W/hPutere electrica: 28 kW/hSuprafata incalzita (Hmed = 2.5m): 200 mpAlimentare: 380 V.Curent... 40 Curent nominal (intensitate): 43 ARandament central termica electrica: 99...Centralele electrice PROTHERM sunt destinate utilizarii in sisteme de incalzire ... »

Pret: 2550 RON
Gold Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Proiectare instalatii in constructii

Proiectare instalatii in constructii


Proiectare instalatii electrice curenti slabi (telefonie, cablu TV, interfonie) -> 0..., ventilatie grupuri sanitare) -> 0,7 - 0,5 euro/m2 Proiectare instalatii electrice... (iluminat si prize, forta, paratrasnet, legare la pamant) -> 0,7 - 0,5 euro/m2 ... »

Pret: 0.5 EUR
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Separator tripolar 24 kv 400a montare verticaala pe stalp   dy 595 ro

SEPARATOR TRIPOLAR 24 KV 400A MONTARE VERTICAALA PE STALP DY 595 RO ENEL


linie electrica in cablu MT, pentru montare pe stalpi din beton armat centrifugat... Curent nominal : 400 A Curent nominal admisibil de scurta durata: 12,5 kA eficace... de rupere a curentilor capacitivi: >0,5A Altitudinea maxima de functionare: 1500 m ... »
Buyer Member 9 ani
Calarasi
 Posturi de transformare aeriene compacte

Posturi de transformare aeriene compacte


aeriene compacte se utilizeaza in liniile electrice aeriene de medie tensiune pentru... alimentarea instalatiilor electrice de joasa tensiune. Avantaje - solutie omologata... cu disconectori; - protectie superioara la supracurenti prin sigurante limitatoare de curent ... »
Buyer Member 9 ani
Calarasi
 Vanzare apartamente bucurestii noi bucuresti glx12017

vanzare Apartamente Bucurestii Noi Bucuresti GLX12017


cu aparate de aer conditionat. 4. Electrice : Imobilul este prevazut cu urmatoarele... tipuri de instalatii electrice : -alimentarea cu energie electrica(bransament, punct.... - distributia energiei electrice -instalatii electrice de iluminat si prize cu regim normal ... »

Pret: 89000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Incalzitor cu motorina bv 290e

Incalzitor cu motorina BV 290E


fotoelectrica de protectie, modul electric de control al flacarii, aparatura electrica... Usor de manipulat Incalzitor cu motorina cu ardere indirecta (necesita legarea...W Alimentare 220V / 50Hz Curent absorbit 4,6 A Dimensiuni (L x l x h) 165x72x106 cm ... »

Pret: 9105 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Controler rain bird esp - 4 zone, tip montaj exterior

Controler Rain Bird ESP - 4 zone, tip montaj exterior


mentine programarea pe perioada intreruperilor alimentarii cu curent electric... satie sau probleme in legarea cablurilor electrice si permite continuarea udarii ... »

Pret: 880.6 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Incalzitor cu motorina bv 310 fs

Incalzitor cu motorina BV 310 FS


fotoelectrica de protectie, modul electric de control al flacarii, aparatura electrica... Usor de manipulat Incalzitor cu motorina cu ardere indirecta (necesita legarea...;C Putere motor 1,6 kW Curent absorbit 6.2 A Alimentare 220 V Frecventa 50Hz Curent ... »

Pret: 14789 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Generator digital honda eu 30 i g handy

Generator digital Honda EU 30 i G Handy


de energie electrica pe un santier. Tehnologia cu invertor asigura o putere curata... la locul lucrarilor. Operare in paralel - un cablu optional permite legarea a doua... Tensiune nominala: 230 V Curent nominal: 11.3 A Turatie nominala: 3600 rpm Putere ... »

Pret: 10131 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Pompa dab a 80 180 xm recirculare

POMPA DAB A 80 180 XM RECIRCULARE


A 80 180 XM - Inaltimea de pompare: H = 0,7 - 11 Mca;- motor electric: 1 x 230 V... / 50 Hz- putere maxima: 244 W- curent nominal maxim: 1,08 A- turatia maxima: 2710... motorului orizontal -dimensiune filet pompa 2`` ,legare cu olandezi 1 ``1 ... »

Pret: 860 RON
Gold Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Generator digital honda eu 30 i s

Generator digital Honda EU 30 i S


si portabil, ideal pentru nevoile de energie electrica pe un santier. Tehnologia... optional permite legarea a doua unitati, pentru asigurarea unei puteri duble. Iesiri... electrica, pentru operare fara efort. Detalii tehnice Frecventa nominala: 50 Hz ... »

Pret: 9431 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Minicadif

Minicadif


activa si pasiva. Panourile electrice au fost concepute si ca o sursa complementara... temperatura in parametri alesi; - Fiabile, nu produc zgomot, vibratii sau curenti de aer.... BRANSAMENT LA RETEAUA DE ELECTRICITATE Exista 2 tipuri de legaturi la reteaua electrica ... »
 Plan irigatii gazon gradina (pret/m.p.)

Plan irigatii gazon gradina (pret/m.p.)


cu legarea acestora prin conducte de apa. se calculeaza consumul si se imparte in asa fel... de materiale pentru irigatii, fittinguri, tevi de apa, fire electrice si alte componente... acestora: debit si presiune), iar daca nu este echipat, daca exista priza de curent ... »

Pret: 1.5 RON
 Generator digital honda eu 10 i

Generator digital Honda EU 10 i


bateriilor sau a uneltelor electrice portabile. Generatoarele Honda EU sunt... electrica. Tehnologia cu invertor asigura o putere curata si stabila, cu o sinusoida... optional permite legarea a doua unitati, pentru asigurarea unei puteri duble. Iesire ... »

Pret: 3887 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Separator tripolar 24 kv 400a montare orizontala pe stalp   dy 598 ro

SEPARATOR TRIPOLAR 24 KV 400A MONTARE ORIZONTALA PE STALP DY 598 RO ENEL


: = 10 mm (clasa 10) Solicitarea mecanica a clemelor de legare electrice: zero... faze si pamant - 60 KV pe distanta de separare Curent nominal: 400 A Curent... de rupere nominala: pentru puteri active pana la 10 A Putere de rupere a curentilor ... »
Buyer Member 9 ani
Calarasi
44 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"legare la curent electric" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea