Inscrie firma »

lampi ultraviolete sterilizare incaperi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lampi ultraviolete sterilizare incaperi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lampi bactericide uv

Lampi Bactericide UV


este dezinfectant iar la doza mare, sterilizant. Lampile cu ultraviolete pun...). pe peretele / tavanul incaperii, cu ajutorul a doua bolturi sau dibluri.Toate lampile au... 21 68W, functie de model), lampile cu ultraviolete distrug un numar mare ... »
Oferit de:Latodis com SRL
Light Member 13 ani
Prahova
 Lampi bactericide: 8w, 15w, 30w, 55w, 2x30w, 2x55w

LAMPI BACTERICIDE: 8W, 15W, 30W, 55W, 2x30W, 2x55W


este dezinfectant iar la doza mare, sterilizant. Lampile cu ultraviolete pun...). pe peretele / tavanul incaperii, cu ajutorul a doua bolturi sau dibluri.Toate lampile au... 21 - 68W, functie de model), lampile cu ultraviolete distrug un numar mare ... »
Oferit de:Latodis com SRL
Light Member 13 ani
Prahova
 Generator de ozon

GENERATOR DE OZON


decat sterilizarea cu ultraviolete) - elimina efectele nocive ale fumului de tigara...: Descarcari CORONA (lampa OZON) Resursa aer: Aerul ambiental..., ce putem face pentru a le avea pe toate ? SOLUTIA : PURIFICATORUL/STERILIZATOR ... »

Pret: 870 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Purificatoare si odorizante

Purificatoare si odorizante


Lampa cu UV (ultraviolete) in combinatie cu tehnologia PCO (TiO2); lumina...Purificator de aer cu ultraviolete Un excelent aparat, care combina 5... ultravioleta genereaza suficienta energie pentru a distruge moleculele organice din fluxul ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Purificator aer kc-a300uv cu filtru hepa si ionizare simplex

Purificator aer KC-A300UV cu filtru Hepa si ionizare SIMPLEX


; Treapta 6 - Lampa UV elimina bacterii si virusi, rata de sterilizare 90... si performant purificator destinat incaperilor de pana la 40 mp. Recomandat pentru locuinte... cu filtre fotocatalitice impregnate cu TiO2 si cu lampi UV purificatoarele KC-A300UV ... »

Pret: 551 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Purificator aer

PURIFICATOR AER


canceroase . Treapta 6 - Lampa UV elimina bacterii si virusi, rata de sterilizare 90... destinat incaperilor de pana la 40 mp. Recomandat pentru locuinte, birouri... cu filtre fotocatalitice impregnate cu TiO2 si cu lampi UV purificatoarele KC-A300UV ... »

Pret: 558 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Purificator kc-a300uv - filtru hepa si ionizare

PURIFICATOR KC-A300UV - filtru Hepa si ionizare


fotocatalitice impregnate cu TiO2 si cu lampi UV purificatoarele KC-A300UV de la Kind Home....Caracteristici tehnice~Arie de acoperire: incaperi pana la 40 mp~Debit maxim aer tratat: 132 mc.../h~Nivel zgomot: 45 dB~Rata de sterilizare pentru bacterii : 90,2%~Rata de purificare HEPA: 99 ... »

Pret: 698 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea