Inscrie firma »

kerakoll - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre kerakoll
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Hidroizolatie terase nanoflex  kerakoll

Hidroizolatie terase NANOFLEX Kerakoll


molecular cu ajutorul Nanotehnologiei. Este creata de catre laboratoarele Kerakoll... producator de renume mondial: KERAKOLL VIDEO APLICARE NANOFLEX - SISTEM AQUAEXPERT 2... http://www.casa-ari.ro/kerakoll-videos ... »

Pret: 399 RON
Buyer Member 11 ani
Timis
 Adeziv kerakoll special alb

ADEZIV KERAKOLL SPECIAL ALB


* Adeziv profesional cu cuart, cu tixotropie ridicata si alunecare pe verticala nula, folosit pentru aplicarea mozaicului si a placilor ceramice pe pardoseala si pe perete. * Adecvat pentru interior si exterior, in zone de uz civil, industrial si co... ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Adeziv hidroizolant superflex  kerakoll

Adeziv hidroizolant Superflex Kerakoll


Adeziv organic mineral eco-compatibil elastic pentru aplicarea de mare rezistenta, aderenta ridicata si alunecare verticala nula pe suporturi deformabile, ideal in GreenBuilding. Superflex Eco prezinta o elasticitate si o tixotropie ridicata, asigu... ... »

Pret: 420 RON
Buyer Member 11 ani
Timis
 Fugabella eco professional kerakoll

Fugabella ECO Professional Kerakoll


Chit organic mineral eco-compatibil epoxidic cu fluiditate mare pentru rosturi cu rezistenta ridicata chimico-mecanica si impermeabile de la 2 la 15 mm, ideal in GreenBuilding. Fugabella Eco Professional prezinta o reologie cu vascozitate sc... ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Amorsa pt. ceramica primer a kerakoll

Amorsa pt. ceramica PRIMER A Kerakoll


Izolant de suprafata eco-compatibil pe baza de apa pentru suporturi absorbante uscate pe baza minerala, ciment, ipsos sau anhidrit, ideal în GreenBuilding. Monocomponent, cu emisii foarte scazute de substante organice volatile. Respecta mediul ... ... »

Pret: 111 RON
Buyer Member 11 ani
Timis
 Hidroizolatie kerakoll - "nanoflex"

HIDROIZOLATIE KERAKOLL - "NANOFLEX"


O hidroizolatie exceptionala: - din cauza aderentei sale foarte bune se poate prinde si peste zone umede fara a mai astepta ca suprafata ce trebuie acoperita sa se usuce complet. - se poate placa peste aceasta hidroizolatie fara probleme folosind... ... »

Pret: 330 RON
Buyer Member 10 ani
Timis
 Hidroizolatie kerakoll -"idrobuild osmocem"

HIDROIZOLATIE KERAKOLL -"IDROBUILD OSMOCEM"


IDROBUILD OSMOCEM - garanteaza o impermeabilizare superioara la apa chiar si in prezenta unor solicitari si presiuni mari pozitiv - negative ciclice.Impermeabilizant tehnic monocomponent, cu actiune osmotica.Potrivit pentru limitarea apei a solicitar... ... »

Pret: 144 RON
Buyer Member 10 ani
Timis
 Hidroizolatie kerakoll - idrobuild as

HIDROIZOLATIE KERAKOLL - IDROBUILD AS


Idrobuild AS este un impermeabilizant tehnic in emulsie bituminoasa, potrivit pentru impermeabilizarea la solicitari pozitiv/negative ciclice a fundatiilor, zidurilor, elementelor din beton. Liant impemeabilizant la betoanele din ciment pentru realiz... ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Antigelo eco kerakoll - 1 kg

ANTIGELO ECO Kerakoll - 1 kg


Aditiv antiînghet eco-compatibil fara cloruri, adecvat pentru declansarea unor reactii exotermice de masa, potrivite pentru compensarea temperaturilor scazute ale mediului înconjurator, ideal în GreenBuilding. Cu emisii redus... ... »

Pret: 3.97 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Adeziv kerakoll h40 rapid

ADEZIV KERAKOLL H40 RAPID


* H40 Rapid este un adeziv profesional monocomponent de tehnologie SAS (Shock Absorbing System), cu priza si intarire ultrarapida (C2FE) pentru montajul de inalta rezistenta pe pardoseli si pereti a gresiei de toate tipurile,a pietrei naturale, grani... ... »

Pret: 133 RON
Buyer Member 10 ani
Timis
 Slc eco silomac kerakoll - flacon 1 litru

SLC ECO Silomac Kerakoll - flacon 1 litru


Solvent eco-compatibil pentru indepartarea petelor si a reziduurilor de adezivi organici pentru parchet, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respecta mediul si sanatatea operatorului. Slc Eco Silomac garanteaza indepartarea usoara a ... ... »

Pret: 9.83 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Kerabuild eco osmocem kerakoll - sac 25 kg

Kerabuild ECO Osmocem Kerakoll - sac 25 kg


Acoperire minerala eco-compatibila cu actiune osmotica pentru protectia si impermeabilizarea cu durabilitate garantata a structurilor de beton, ideala în GreenBuilding. Reciclabil ca material inert la sfârsitul vietii. Kerabuild Eco Os... ... »

Pret: 32.86 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Aquastop eco nanofix kerakoll - sac 25 kg

Aquastop Eco Nanofix Kerakoll - sac 25 kg


Sigilant mineral eco-compatibil pentru sigilarea impermeabila de mare aderenta, ideal in GreenBuilding. Monocomponent cu emisii reduse de CO2 si emisii foarte scazute de substante organice volatile, contine materii prime reciclate. Aquastop Eco Nano... ... »

Pret: 130.2 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Kerabuild eco protection kerakoll - sac 25 kg

Kerabuild ECO Protection Kerakoll - sac 25 kg


Acoperire minerala eco-compatibila elastica pentru pentru protectia si impermeabilizarea cu durabilitate garantata in structurile si infrastructurile de beton, monocomponent, ideal in GreenBuilding. Cu emisii reduse de CO2, reciclabi... ... »

Pret: 68.2 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Keratech eco kerakoll - sac 25 kg

Keratech ECO Kerakoll - sac 25 kg


Autonivelant mineral eco-compatibil cu priza normala pentru rectificarea de mare rezistenta a suporturilor neregulate si neplane, ideal in GreenBuilding. Emisii reduse de CO2 si emisii foarte scazute de substante organice vola... ... »

Pret: 32.86 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Kerabuild eco ultracem kerakoll - sac 5 kg

Kerabuild ECO Ultracem Kerakoll - sac 5 kg


Mortar impermeabilizant eco-compatibil cu priza instantanee si întarire ultrarapida, ideal în GreenBuilding. Reciclabil ca material inert la sfârsitul vietii. Kerabuild Eco Ultracem este un mortar specific pentru blocarea i... ... »

Pret: 10.91 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Adeziv ceramica h40 rapid kerakoll

Adeziv ceramica H40 RAPID Kerakoll


Adeziv mineral eco-compatibil cu priza si întarire ultrarapide pentru aplicare chiar si prin suprapunere cu rezistenta ridicata si cu alunecare verticala nula, ideal în GreenBuilding. Monocomponent cu emisii foarte scazute de substante o... ... »

Pret: 30.07 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Kerabuild eco presto kerakoll - sac 25 kg

Kerabuild ECO Presto Kerakoll - sac 25 kg


Malta & Finitura (Mortar & Finisaj) mineral eco-compatibil, pentru repararea si netezirea protectoare cu durabilitate garantata a structurilor din beton, ideal in GreenBuilding. Cu emisii reduse de CO2, contine materii prime ... ... »

Pret: 26.04 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Universal eco kerakoll - bidon 5 kg

Universal ECO Kerakoll - bidon 5 kg


Adeziv organic mineral eco-compatibil gata de folosire pentru aplicarea de mare aderenta si rezistenta cu alunecare verticala nula, ideal in GreenBuilding. Fara solventi, respecta mediul si sanatatea operatorilor. Universal... ... »

Pret: 14.2 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Fugabella eco pu kerakoll - tub 310 ml

Fugabella Eco PU Kerakoll - tub 310 ml


Sigilant organic eco-compatibil poliuretanic cu elasticitate ridicata pentru rosturi de dilatare-deformare, ideal in GreenBuilding. Fara solventi, respecta sanatatea operatorilor. Fugabella Eco PU prezinta o reologie tixotropica cu mo... ... »

Pret: 9.44 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Fugabella eco silicone kerakoll - tub 310 ml

Fugabella ECO Silicone Kerakoll - tub 310 ml


Sigilant organic eco-compatibil siliconic acetic anti-mucegai cu elasticitate ridicata pentru rosturi de dilatare-deformare, ideal in GreenBuilding. Fara solventi, respecta sanatatea operatorilor. Fugabella Eco Silicone prezinta o ad... ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Sigilant rosuri beton fugabella spc kerakoll

Sigilant rosuri beton Fugabella SPC Kerakoll


Sigilant organic eco-compatibil bicomponent turnabil cu rezistenta ridicata la abraziune pentru rosturi de fractionare, ideal in GreenBuilding. Fara solventi, respecta sanatatea operatorilor. Fugabella Eco SPC prezinta o reologie fluida s... ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 11 ani
Timis
 Kerabuild epoprimer kerakoll - (2 kg + 2 kg)

Kerabuild Epoprimer Kerakoll - (2 kg + 2 kg)


Sistem epoxidic bicomponent, fluid, pentru rosturile de turnare ale elementelor din beton, sigilarea fisurilor din sapele minerale sau pe baza de ciment si pentru ancorarea barelor de otel in beton. Kerabuild Epoprimer indeplineste criteriile d... ... »

Pret: 60.78 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Keradur eco kerakoll - bidon 25 kg

Keradur Eco Kerakoll - bidon 25 kg


Consolidant de adancime eco-compatibil pe baza de apa pentru suporturi absorbante, ideal in GreenBuilding. Fara solventi, cu emisii foarte scazute de substante organice volatile. Respecta mediul si sanatatea operatorilor. Keradur Eco ref... ... »

Pret: 51.46 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 Keratech eco flex kerakoll - sac 25 kg

Keratech ECO Flex Kerakoll - sac 25 kg


Autonivelant mineral eco-compatibil ultrarapid pentru rectificarea de mare rezistenta si deformabilitate ridicata a suporturilor neregulate, ideal în GreenBuilding. Emisii reduse de CO2 si emisii foarte scazute de substante ... ... »

Pret: 38.44 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
46 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"kerakoll" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea