Inscrie firma »

izolatie termica exterioara polistiren pret - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre izolatie termica exterioara polistiren pret
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sistem constructii - cofraje din polistiren neopor

Sistem constructii - cofraje din polistiren neopor


interioara si 5 cm de izolatie exterioara (NEOPOR). Grosimea peretelui de beton este... betonului la fiecare al treilea rand de elemente. Peretele obtinut are 5 cm de izolatie... pierdut) contine toate elementele pentru realizarea peretilor fara punti termice ... »
Oferit de:SC Argevil SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cazan pe peleti opop boink

Cazan pe peleti OPOP BOINK


PRET: 16 kW - 2373 EUR+TVA PRET: 24 kW - 2507 EUR+TVA PRET: 30 kW - 3050 EUR... de iarna, in 12 - 14 zile pe o suprafata de 250 m2 de incalzit, la o izolatie de 10 cm... polistirena pe exterior, geamuri termopan. Consumul pe un sezon de 5 luni varieaza intre 2 ... »
Oferit de:SC TALENTUM SRL
Buyer Member 8 ani
Satu Mare
 Vanzare case / vile rahova bucuresti glx100821

vanzare Case / Vile Rahova Bucuresti GLX100821


utilitatile, este reabilitata termic cu izolatie exterioara cu polistiren, este dotata... cu centrala termica si calorifere, parchet, termopane, toate amenajarile fiind realizate... de curand. In curte exista garaj, iar restul zona de spatiu verde. Pretul este de 99 ... »

Pret: 99900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente militari bucuresti glx790303

vanzare Apartamente Militari Bucuresti GLX790303


complet.Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie si izolatia... exterioara cu polistiren de 10 cm.Acces facil la mijloacele de transport in comun (linia... Center).Pretul solicitat pentru aceasta proprietate este 54900 euro. Aceasta oferta ... »

Pret: 54900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente militari bucuresti glx790313

vanzare Apartamente Militari Bucuresti GLX790313


metalica.Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie si izolatia... exterioara cu polistiren de 10 cm.Acces facil la mijloacele de transport in comun (linia... Center).Pretul de vanzare solicitat pentru aceasta proprietate este 51900 euro ... »

Pret: 51900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Apartament cu 3 camere de vanzare in azuga (centrala), 40.000 €

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Azuga (Centrala), 40.000 €


termica, izolatie exterioara cu polistiren. Apartamentul beneficiaza de bransari... si contorizari individuale, respectiv, apa, gaz, electricitate. Pretul de 50.000 eur... reprezinta pretul vanzarii acestuia cu toate dotarile de care beneficiaza ( Mobilat ... »
Buyer Member 7 ani
Prahova
 De vanzare apartament in vila  3 camere

De vanzare apartament in vila 3 camere


;contorizari separate,izolatie termica exterioara de 10 cm-tamplarie PVC cu geam termopan... de amenajare,Apartamentul se vinde complet mobilat;Izolatie termica pe exterior... de parcare situat in fata vilei.Finisaje de buna calitate,centrala termica proprie ... »

Pret: 75000 EUR
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Vanzare casa cristian str  eminescu

Vanzare casa Cristian str Eminescu


si obloane, gradina amenajata cu gazon, izolatie exterioara cu polistiren de 5 cm . Pret... si dispune de toate utilitatile : centrala termica pe gaz, apa, canalizare, curent ... »

Pret: 105000 EUR
Light Member 2 ani
Brasov
 Inchiriez apartament zona magnolia center

Inchiriez apartament zona Magnolia Center


, izolatie termica exterioara cu polistiren de 10 cm dar si izolatie fata... de apartamentele vecine (in pardoseala, pereti si tavan), centrala termica proprie...),telefon,internet,contorizare separata, usa metalica, pivnita 10mp si dispune si de loc de parcare . Pret inchiriere ... »

Pret: 400 EUR
Light Member 2 ani
Brasov
 Vanzare apartamente prelungirea craiovei pitesti glx650835

vanzare Apartamente Prelungirea Craiovei Pitesti GLX650835


cm, izolatie exterioara polistiren 5 cm, tabla Rucki cu garantie 50 de ani..., centrala termica proprie noua cu garantie 3 ani si structura de beton armat, acoperis..., contorizate si conectate, cu centrala termica proprie in functiune si obiecte sanitare ... »

Pret: 45000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Inchiriez casa mobilata cristian

Inchiriez casa mobilata Cristian


din Cristian, construita in 2009, din caramida, cu izolatie exterioara din polistiren... vase), dispune de utilitati separate, centrala termica proprie, tamplarie PVC... exterioara si curte amenajata cu gazon . Proprietatea dispune de un teren total de 800 ... »

Pret: 1200 EUR
Light Member 2 ani
Brasov
 Inchiriez casa stupini cartier bressan

Inchiriez casa Stupini cartier Bressan


, gresie si faianta, parchet), izolatie exterioara cu polistiren, garaj, curte... utilitatile, centrala termica proprie, finisaje moderne( tamplarie PVC cu geam termopan... permanenta si acces controlat in Ansamblu . Pret inchiriere : 700 Euro / luna ... »

Pret: 700 EUR
Light Member 2 ani
Brasov
 Vila busteni piatra arsa glx061122

Vila Busteni Piatra Arsa GLX061122


din BCA la parter si lemn la etaj, izolatie exterioara cu polistiren si vata minerala..., faianta si gresie in bai, termopane, centrala termica pe gaze cu calorifere din otel... confortul necesar pentru locuit sau casa de vacanta. Pretul de vanzare al imobilului ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Casa cu 5 camere de vanzare in azuga (centrala), 118.000 €

Casa cu 5 camere de Vanzare in Azuga (Centrala), 118.000 €


individuale, izolatie exterioara cu polistiren. Casa poate fi locuita de doua familii..., tamplarie PVC cu geam termopan, Centrala termica pe gaz, bransamente si contorizari..., bucatarie. Casa se vinde mobilata, la pretul de 118.000 eur Negociabil Va asteptam ... »
Buyer Member 7 ani
Prahova
 Vanzare case / vile haliu bragadiru glx900240

vanzare Case / Vile Haliu Bragadiru GLX900240


in gradina din living, obiecte sanitare, izolatie exterioara (polistiren de 5 cm), fosa...GLX900240 Vila in duplex P+1+P, 120 mp, de vanzare in Bragadiru, Ilfov - Pret..., parchet, centrala termica + calorifere, geamuri termopan 5 camere (maro), usi ... »

Pret: 64000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii birouri berceni bucuresti glx181092

inchiriere Spatii Birouri Berceni Bucuresti GLX181092


.Imobilul are o structura pe cadre de beton armat, dispune de izolatie exterioara... termica individuala cu calorifere din aluminiu, astfel incat se pot inchiria separat... cu polistiren, geamuri termopan, pardoseli cu gresie; beneficiaza de retea de internet ... »

Pret: 5 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Casa de lemn

CASA DE LEMN


sanitara si de incalzire: pexal si tub PVC centrala termica pe gaz, calorifere izolatie...Casa de lemn cu suprafata construita de 120 mp. Pret 41 350 euro. Trei... BARDOLINE interior: rigips plus lavabila alba exterior-placare cu polistiren si lavabila ... »
Buyer Member 7 ani
Dolj
 Vanzare case / vile central magurele glx900237

vanzare Case / Vile Central Magurele GLX900237


(intrare), izolatie exterioara cu polistiren, acoperis din material compozit (Ondulaine...GLX900237 Casa P+M, 4 cam, teren 450 mp, de vanzare in Magurele, Ilfov - Pret... proprie, Centrala termica electrica cu puterea P = 21 KW ( 380 V), retea de telefonie ... »

Pret: 90000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile brancoveanu bucuresti glx10112

vanzare Case / Vile Brancoveanu Bucuresti GLX10112


termica proprie, izolatie exterioara cu polistiren, termopan, parchet, aer conditionat.Pretul ... »

Pret: 272900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Termosistem

TERMOSISTEM


Termoizolatie cu polistiren expandat. Izolatie exterioara cu polistiren... si mentinerea unei atmosfere placute pe parcursul lunilor de vara. Izolatia exterioara... grosime - nu necesita bariera antivapori - se evita puntile termice prin stratul ... »
Oferit de:Maralp SRL
Buyer Member 8 ani
Timis
 Izolatii

IZOLATII


garantie pentru lucrarile executate! Izolatia exterioara, alaturi de celelalte masuri...Executam izolatii cu polistiren expandat la case, blocuri, hale. Oferim... bariera antivapori - se evita puntile termice prin stratul izolant inchis Maralp ... »
Oferit de:Maralp SRL
Buyer Member 8 ani
Timis
 Vanzare case / vile domenii bucuresti glx010910

vanzare Case / Vile Domenii Bucuresti GLX010910


Lindab avand izolatie intre capriori, termosistem exterior cu polistiren expandat... cu jaluzele aluminiu exterioare din aluminiu, centrala termica Viessmann cu calorifere... de 8 cm grosime (la garaj cu polistiren de 5 cm), tamplarie cu termopan si jaluzele ... »

Pret: 485000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Casa la rosu

casa la ROSU


figure - Izolatie termica exterioara din polistiren de 5cm - Fatada din placi PVC... termica exterioara din polistiren de 5cm - Fatada din placi PVC Siding (Folosind... din beton Pretul de executie este 200 euro/mp Pretul nu contine TVA si poate oscila ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vanzare casa cristian

Vanzare casa Cristian


din lemn cu actionare automata, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm si tencuiala... de beton si caramida portanta Brikston BKS 30 cu o foarte buna izolatie termica..., camera tehnica a centralei si bucataria cu iesire spre o alta terasa exterioara ... »

Pret: 129000 EUR
Light Member 2 ani
Brasov
 Inchiriez casa cartier exclusivist brasov

Inchiriez casa cartier exclusivist Brasov


de utilitati separate, centrala termica proprie pe gaz, izolatie exterioara cu polistiren... de iluminat import Austria, terasa exterioara amenajata . Dotari : Casa dispune... deserveasca doar acest cartier. Pret Inchiriere : 1.500 Euro . Costurile de mentenanta ... »

Pret: 1500 EUR
Light Member 2 ani
Brasov
37 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"izolatie termica exterioara polistiren pret" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea