Inscrie firma »

irigator vaginal - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre irigator vaginal
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tantum rosa *irigator vaginal

Tantum Rosa *Irigator vaginal


Pentru irigarea vaginului este cel mai bine sa folosesti Irigatorul Tantum Rosa... folosi de mai multe ori irigatorul. Nu se livreaza impreuna cu medicamentul Tantum... Rosa in acelasi ambalaj. Se recomanda folosirea irigatorului exclusiv de o singura ... »

Pret: 22.1 RON
Light Member 5 ani
Prahova
Irigator vaginal SANITY 330ml

Irigator vaginal SANITY 330ml Descriere: Irigator vaginal SANITY 330ml... Irigatorul vaginal este ideal pentru igiena vaginala si prevenirea infectiilor.... Irigatorul se foloseste pentru spalaturi ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 35 RON
Comanda acum »
 Irigator practic 1 litru

Irigator Practic 1 litru


Irigatorul Practic de 1 litru este compus din vasul irigatorului, tubul... de legatura si doua canule rectala respectiv vaginala. Tubul de legatura se conecteaza... la vasul irigatorului si la una din canule. Canula cu doua gauri laterale se foloseste ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Irigator ultra practic 350 ml

Irigator Ultra Practic 350 ml


Reprezinta un excelent instrument pentru efectuarea si mentinerea igienei intime a femeilor si a adolescentilor.Avand dimensiuni reduse, este usor de utilizat acasa, in timpul voiajelor, dupa activitati sportive, etc.Este folosit cu succes si in trat... ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Irigator cauciuc nr 2 -  2 in 1 - termofor cu canule

Irigator cauciuc Nr 2 - 2 in 1 - termofor cu canule pentru irigari


Irigator 2 in 1 - Termofor combinat cu canule pentru irigari intestinale ... »

Pret: 48 RON
Buyer Member 1 ani
Brasov
Irigator vaginal Aida Lux -Albert Polska Polonia

Irigator vaginal Aida Lux Albert Polska Polonia Descriere:Irigator Aida Lux... Albert Polska Polonia igiena personala Irigatorul se foloseste pentru spalaturi... vaginale. Este deosebit de folositor pentru igiena oricarei femei si ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 35 RON
Comanda acum »
 Irigator - para cauciuc, bulb cauciuc n9 - 270 ml

Irigator - para cauciuc, bulb cauciuc N9 - 270 ml


Irigator tip para Cu varf moale, flexibil nr 9 - 270 ml Indicatii: Pentru... spalaturi intestinale si vaginale. Realizat din PVC moale si neted. Inainte de a utiliza... irigatorul tip para, este necesar sa parcugeti urmatoarele etape: Pregatirea: Se va ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 1 ani
Brasov
 Irigator cauciuc -tip para cu canula nr. 3 - 90 ml

Irigator cauciuc -tip para cu canula Nr. 3 - 90 ml


Irigator tip para cu canula detasabila Nr 3 - 90 ml Indicatii: Pentru... spalaturi intestinale si vaginale. Realizat din cauciuc moale si neted, cu canula rigida.... Inainte de a utiliza irigatorul tip para, este necesar sa parcugeti urmatoarele etape ... »

Pret: 13 RON
Buyer Member 1 ani
Brasov
 Irigator cauciuc -tip para cu canula nr. 6 - 210 ml

Irigator cauciuc -tip para cu canula Nr. 6 - 210 ml


Irigator tip para cu canula nr 6 - 210 ml Indicatii: Pentru spalaturi... intestinale si vaginale. Realizat din PVC moale si neted, cu canula rigida. Inainte... de a utiliza irigatorul tip para, este necesar sa parcugeti urmatoarele etape: Pregatirea ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 1 ani
Brasov
Irigator nr 11capacitate 290 ml Polonia ( Irigator vaginal )

Irigator nr 11capacitate 290 ml Polonia ( Irigator vaginal ) Descriere...: Irigator nr 11 capacitate 290 ml Polonia ( Irigator vaginal ) Irigatorul vaginal este... ideal pentru igiena vaginala si ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 24.22 RON
Comanda acum »
 Irigator cauciuc - para varf flexibil n6 - 210 ml

Irigator cauciuc - para varf flexibil N6 - 210 ml


Irigator tip para Cu varf moale, flexibil nr 6 - 210 ml Indicatii: Pentru... spalaturi intestinale si vaginale. Realizat din PVC moale si neted. Inainte... de a utiliza irigatorul tip para, este necesar sa parcugeti urmatoarele etape: Pregatirea ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 1 ani
Brasov
 Irigator cauciuc - para nr 1 - 35 ml - cu varf

Irigator cauciuc - para Nr 1 - 35 ml - cu varf flexibil


Irigator tip para Cu varf moale, flexibil nr 1 - 35ml  Indicatii... din PVC moale si neted. Inainte de a utiliza irigatorul tip para, este necesar sa... si se va umple rezervorul irigatorului . Introducerea canulei irigatorului: Este ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 1 ani
Brasov
 Irigator cauciuc esmarch nr. 3 - 2 litri

Irigator cauciuc Esmarch Nr. 3 - 2 litri


IRIGATOR (CLISMA) ESMARCH NR.3 Capacitate rezervor - 2 litri Indicatii: Este.... Inainte de a utiliza irigatorul, este necesar sa parcugeti urmatoarele etape... irigatorului . Rezervorul va contacta cu sol medicamentoase pe o perioada de maxim 30 min ... »
Buyer Member 1 ani
Brasov
 Irigator cauciuc esmarch - nr. 2 - 1,5 litri

Irigator cauciuc Esmarch - Nr. 2 - 1,5 litri


IRIGATOR (CLISMA) ESMARCH NR.2 Capacitate rezervor - 1,5 litri Indicatii... rigida. Inainte de a utiliza irigatorul, este necesar sa parcugeti urmatoarele etape... irigatorului . Rezervorul va contacta cu sol medicamentoase pe o perioada de maxim 30 min ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 1 ani
Brasov
 Irigator cauciuc nr 3 - 2 in 1 - termofor combinat cu

Irigator cauciuc Nr 3 - 2 in 1 - Termofor combinat cu canule pentru irigari


Irigator - 2 in 1 - Termofor combinat cu canule pentru irigari intestinale ... »

Pret: 51 RON
Buyer Member 1 ani
Brasov
 Irigator femei meddo

Irigator Femei Meddo


Irigator Femei MeddoPentru igiena zonei intime.Ideal pentru igiena vaginala... si prevenirea infectiilor, irigatorul vaginal flexibil de la MEDDO este un produs recomandat... al infectiilor vaginale. ... »

Pret: 9.5 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Multi-gyn vaginal douche-bioclin

MULTI-GYN VAGINAL DOUCHE-BIOCLIN


Caracteristici Multi-Gyn Vaginal Douche Bioclin Este singurul irigator... pentru igiena vaginala si prevenirea infectiilor.Are un efect optim de clatire ... »

Pret: 32.82 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Set canule rectala si vaginala

Set canule rectala si vaginala


Canula vaginala se foloseste la spalaturi vaginale, tratamente iar cea rectala ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
IRIGATOR NR11
Tip produs: aspirator nazal - irigator vaginal - irigatoar cu furtun POMPA nazala, irigator, aspirator nazal.irigator cu furtun....clisma, enteroclisma, spalaturi vaginale, aspira cleiul din urechi, recipient medical, produse Polonia, produs medical ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 24.5
Comanda acum »
 Monofemina 2 ovule (12 monodoze) hofigal

Monofemina 2 Ovule (12 monodoze) Hofigal


de igiena intima (spalaturi vaginale cu irigatorul) numai la recomandarea medicului... vulvo-vaginale; in tratamentul unor afectiuni localePrezentare: cutie plianta... din carton continand 6 monodoze (2 blistere).Indicatii :igiena intima a regiunii vulvo-vaginale ... »

Pret: 9.8 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Multi-gyn tablets  x 10 tablete efervescente-bioclin

MULTI-GYN TABLETS X 10 TABLETE EFERVESCENTE-BIOCLIN


vaginale.Favorizeaza dezvoltarea florei vaginale benefice. Calmeaza mancarimea... scurgerile.Fara efecte secundare . Tablete efervescente pentru lichid vaginal... vaginala si starea tesuturilor.1 tableta este doza standard pentru 1 aplicare ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
POMPA PIRIFORMA NR 9
Tip produs: irigator - irigator vaginal - pompa nr5. POMPA NR 9 PIRIFORMA SE FOLOSESTE LA ADULTI PENTRU CURATAREA CAILOR RESPIRATORII, SCOATEREA APEI SI A CLEIULUI DIN URECHI.INTRODUDETI CU DELICATETE VARFUL MOALE IN NAS SAU URECHE SI INDEPARTATI MUCOZITATILE, APA SAU CEARA DIN URECHE PRIN ASPIRARE.A NU ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 15.5
Comanda acum »
POMPA PIRIFORMA NR 7
Tip produs: pompe polonia - irigator vaginal - pompe cauciuc Aspiratorul pentru nas ºi ureche nr. 7 este folosit în curãþarea cãilor respiratorii la copii ºi adulþi. Acesta este folosit la absorþia uºoarã a secreþii ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 12
Comanda acum »
Irigator Practic 1litru

irigatorului, tubul de legatura si doua canule: rectala, vaginala. Tubul de legatura se.... *Irigator special conceput pentru: -irigator Practic igiena intima( spalaturi vaginale...Irigator plastic ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 10.3 RON
Comanda acum »
 Pregyn lotiune intima 6 doze lavanda reglare flora

PREGYN Lotiune Intima 6 doze Lavanda reglare flora Vaginala


PREGYN Lotiune Intima 6 doze Lavanda reglare flora VaginalaPREGYN Irigare... de aciditate locala dorit. Un ciclu de tratament consta dintr-o irigare vaginala seara... vaginala polivalenta pe baza de Lactobacili acidofili vii, de ORIGINE UMANa, tulpina ... »

Pret: 87.5 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
49 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea