Inscrie firma »

irigator vaginal - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre irigator vaginal
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tantum rosa *irigator vaginal

Tantum Rosa *Irigator vaginal


Pentru irigarea vaginului este cel mai bine sa folosesti Irigatorul Tantum Rosa... folosi de mai multe ori irigatorul. Nu se livreaza impreuna cu medicamentul Tantum... Rosa in acelasi ambalaj. Se recomanda folosirea irigatorului exclusiv de o singura ... »

Pret: 22.1 RON
Light Member 5 ani
Prahova
 Irigator practic 1 litru

Irigator Practic 1 litru


Irigatorul Practic de 1 litru este compus din vasul irigatorului, tubul... de legatura si doua canule rectala respectiv vaginala. Tubul de legatura se conecteaza... la vasul irigatorului si la una din canule. Canula cu doua gauri laterale se foloseste ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Irigator ultra practic 350 ml

Irigator Ultra Practic 350 ml


Reprezinta un excelent instrument pentru efectuarea si mentinerea igienei intime a femeilor si a adolescentilor.Avand dimensiuni reduse, este usor de utilizat acasa, in timpul voiajelor, dupa activitati sportive, etc.Este folosit cu succes si in trat... ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Multi-gyn vaginal douche-bioclin

MULTI-GYN VAGINAL DOUCHE-BIOCLIN


Caracteristici Multi-Gyn Vaginal Douche Bioclin Este singurul irigator... pentru igiena vaginala si prevenirea infectiilor.Are un efect optim de clatire ... »

Pret: 32.82 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Set canule rectala si vaginala

Set canule rectala si vaginala


Canula vaginala se foloseste la spalaturi vaginale, tratamente iar cea rectala ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Monofemina 2 ovule (12 monodoze) hofigal

Monofemina 2 Ovule (12 monodoze) Hofigal


de igiena intima (spalaturi vaginale cu irigatorul) numai la recomandarea medicului... vulvo-vaginale; in tratamentul unor afectiuni localePrezentare: cutie plianta... din carton continand 6 monodoze (2 blistere).Indicatii :igiena intima a regiunii vulvo-vaginale ... »

Pret: 9.8 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Multi-gyn tablets  x 10 tablete efervescente-bioclin

MULTI-GYN TABLETS X 10 TABLETE EFERVESCENTE-BIOCLIN


vaginale.Favorizeaza dezvoltarea florei vaginale benefice. Calmeaza mancarimea... scurgerile.Fara efecte secundare . Tablete efervescente pentru lichid vaginal... vaginala si starea tesuturilor.1 tableta este doza standard pentru 1 aplicare ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Pregyn lotiune intima 6 doze lavanda reglare flora

PREGYN Lotiune Intima 6 doze Lavanda reglare flora Vaginala


PREGYN Lotiune Intima 6 doze Lavanda reglare flora VaginalaPREGYN Irigare... de aciditate locala dorit. Un ciclu de tratament consta dintr-o irigare vaginala seara... vaginala polivalenta pe baza de Lactobacili acidofili vii, de ORIGINE UMANa, tulpina ... »

Pret: 87.5 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Clorhexin b

CLORHEXIN B


(vaginala, bucala): produsul se aplica prin badijonaj cu solutie ca atare sau irigatii... vaginale, cu solutie diluata din 1 parte produs cu 9 parti apa (dilutie 10% apoasa..., imunodeprimati, gravide, lauze, nou-nascuti, varstnici) In ginecologie: irigatia vaginala ... »

Pret: 14.88 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Hcl activator

HCl Activator


irigatorului, spalaturi vaginale zilnice cu infuzie combinata de pelin, in tratamente.... Candidoza vaginala, adjuvant in infectia cu trichomonas - se fac, cu ajutorul ... »
Buyer Member 6 ani
Suceava
 Biotics bloom

Biotics Bloom


irigatorului, spalaturi vaginale zilnice cu infuzie combinata de pelin, in tratamente.... Candidoza vaginala, adjuvant in infectia cu trichomonas - se fac, cu ajutorul ... »
Buyer Member 6 ani
Suceava
 Ceai pentru afectiuni ginecologice 180g faunus plant

Ceai pentru Afectiuni Ginecologice 180g Faunus Plant


TricomoniazeCandidozesancru moaleLuesInfectii micoticeScurgeri vaginale (de orice natura)Tulburari menstruale...Cancer ovarian, uterin, vaginalTumori maligneMOD DE PREPARARE: Se face un decoct din trei... (comprese), gargare sau se fac bai caldute (simple sau cu irigatorul) de doua ori pe zi ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Pachet afectiuni ginecologice (ovulin,tonic ginecologic,ceai)

PACHET Afectiuni Ginecologice (OVULIN,TONIC GINECOLOGIC,CEAI)


, de reglare hormonala Si a  PH-ul vaginal.Prin compozitia sa unica Si deosebit de complexa... contribuie semnificativ la reglarea nivelului hormonal Si a PH-ul vaginal, previne... ovarian, fibrom uterin, cancer de col uterin, polip vaginal Si uterin, tumoare in zona ... »

Pret: 165 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Ceai de marul lupului 180g faunus plant

Ceai de Marul Lupului 180g Faunus Plant


pe durata naSterii, vaginite, tricomoniaze, prurit vaginal, candidoze, vulvite..., trichomonas, prurit, candidoze, vulvite etc.). Se vor face bai caldute cu irigatorul ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea