Inscrie firma »

intretinere instalatii cladiri - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre intretinere instalatii cladiri
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Administrare imobile / intretinere si reparare

Administrare imobile / Intretinere si reparare cladiri si instalatii


- Property & Facility Management: noi, cei de la RoUSA GLOBAL SERVICES Inc., suntem incantati de oportunitatea de a oferi un serviciu de administrare imobiliara profesional, modern si bine pus la punct prin procedurile de implementare. Serviciile... ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii de intretinere si reparatii

Servicii de intretinere si reparatii cladiri


comune: instalatii apa rece, instalatii apa calda, instalatii incalzire, canalizare..., instalatii electrice, zugraveli, igienizare subsol, in mod calificat si garantand... lucrarile executate de firma (hidroizolatii, instalatii sanitare si de incalzire ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Proiectare instalare si intretinere

Proiectare instalare si intretinere instalatii antiincendiu


Societatea noastra ofera servicul de proiectare, instalare si intretinere... pentru instalatii de limitare si stingere a incendiilor pentru cladiri civile ... »
Light Member 10 ani
Arad
 Intretinere si remediere a

INTRETINERE SI REMEDIERE A INSTALATIILOR ELECTRICE


a instalatiilor electrice la case, blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri...T&C Development executa lucrari de intretinere, mentenanta si remediere... ofera serviciu de mentenanta, intretinere si reparatii pe baza de abonament lunar ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Mentananta tehnica a cladirilor

Mentananta tehnica a cladirilor


;ntreținere / verificare a instalațiilor electrice - Între&#539...;inere / verificare a instalațiilor sanitare - Întreținere... / verificare a instalațiilor de climatizare - Întreținere ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Servicii de intretinere pentru

SERVICII DE INTRETINERE PENTRU INSTALATII SANITARE


T&C Development ofera servicii de intretine pentru instalatii sanitare..., executad lucrari de inlocuire a instalatiilor vechi de canalizare si alimentare cu apa... si apometre, la case, blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri industriale ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Promotie servicii integrate in-buiding

Promotie servicii integrate in-buiding cladiri/parcuri de bussines


de intretinere in-buiding, adresata companiilor si societatilor care detin spatii in cladiri.../parcuri de bussines si care acopera urmatoarele domenii: - intretinere echipamente si instalatii... climatizare si ventilatie; - intretinere echipamente si instalatii termice ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Contracte de service pentru blocuri,cladiri

contracte de service pentru blocuri,cladiri industriale,firme


instalatiile termice si sanitare din cladiri),repartitoare de costuripentru energia termica...Asiguram service pe baza de contract 24 din 24 pentru asociatii de locatari/proprietari(intretinem ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Servicii de instalatii sanitare

SERVICII DE INSTALATII SANITARE


lucrari de instalatii, la spatii comerciale, cladiri industriale, restaurante, baruri...Proexib Instal isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor sanitare..., pensiuni, hoteluri, blocuri, case/vile, apartamente individuale. -Instalatii ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 5 ani
Timis
 Servicii de instalatii electrice

SERVICII DE INSTALATII ELECTRICE


. Executie lucrari de instalatii, la spatii comerciale, cladiri industriale, restaurante...Proexib Instal isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor avand o.... -Instalatii electrice curenti tari -Instalatii electrice curenti slabi (CCTV, semnalizare ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 5 ani
Timis
 Servicii instalatii termice

SERVICII INSTALATII TERMICE


lucrari de instalatii, la spatii comerciale, cladiri industriale, restaurante, baruri...Proexib Instal isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice..., pensiuni, hoteluri, blocuri, case/vile, apartamente individuale. -Instalatii ... »
Buyer Member 5 ani
Timis
 Instalare si mentenanta retele fibra optica

Instalare si mentenanta retele fibra optica


Instalare cabluri fibra optica in sapatura, canalizatie, aerian, zid..., in cladiri Sudura fibre optice - SM si MM Masuratori specifice cu OTDR si powermetru... activitatiilor de sudura, masuratori si intretinere fibra optica, care permite o localizare ... »
Oferit de:MARTEL SRL
Buyer Member 9 ani
Galati
 Instalatii aerosoli - dspa

Instalatii aerosoli - DSPA


intretinere timp de 5 ani, Se poate activa electronic, termic sau manual, Este non..., cladiri, spatii inchise. PREZENTARE GENERALA: DSPA este un gaz aerosol care... de reincarcare si verificare periodica, usor si sigur de transportat si de instalat ... »
Oferit de:SC GEFIL SA
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Sc pro serv gal srl

SC Pro Serv Gal SRL


SC Pro Serv Gal SRL ofera sevicii de intretinere si reparatii, instalatii... sanitare, electrice, termice, mobilier de birou, precum si servicii de intretinere... a cladirilor, vopsitorii, zugraveli, gresie faianta. Aceste servicii sunt oferite ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Constructii

CONSTRUCTII


de alpinisti utilitari calificati: curatenie, reparatie si intretinere fatade la cladiri.... Reparatii si intretinere cortine de sticla, acoperisuri inalte si zone cu acces dificil..., statii GSM, intretinerea lor. Toaletari arbori, taieri dificile.) ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Facility management

Facility Management


un serviciu integrat adaptat nevoilor de intretinere a cladirilor si spatiilor aferente... de administrare si intretinere cladiri stau: - Servicii de inspectie periodica si intretinere... a instalatiilor electrice si sanitare. - Servicii de intretinere pentru sistemele aer ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Produse chimice profesionale

Produse chimice profesionale


si explaotarea echipamentelor, accesoriilor, instalatiilor si cladirilor, in majoritatea..., gandite sa ofere solutii la toate problemele intampinate la intretinerea..., produse biologice, produse pentru instalatii de climatizare, insecticide, repulsive, rodenticide ... »
Buyer Member 11 ani
Ialomita
 Norme de prevenire a incendiilor

norme de prevenire a incendiilor


in exploatarea si intretinerea cladirilor si instalatiilor tehnice utilitare (in momentul ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Satu Mare
 Corpuri de iluminat profesionale pentru iluminatul arhitectural al

CORPURI DE ILUMINAT PROFESIONALE PENTRU ILUMINATUL ARHITECTURAL AL FATADELOR


disponibile la cerere Instalarea Montaj pe tavan, perete sau podea, montaj optional... la +180s Orientare max. pe verticala: -90° pana la +90s Intretinere Geam... in caz de instalare in cap de stalp Principalele aplicatii Parcuri, alei ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Produse chimice profesionale-servicii de curatenie/mentenanta

produse chimice profesionale-servicii de curatenie/mentenanta industriala


si explaotarea echipamentelor, accesoriilor, instalatiilor si cladirilor, in majoritatea..., gandite sa ofere solutii la toate problemele intampinate la intretinerea ... »
Buyer Member 11 ani
Ialomita
 Inchiriere de nacele articulate diesel ieftin

Inchiriere de nacele articulate diesel ieftin


pot folosi cu usurinta pentru: Intretinerea cladirilor, lucrari de instalatii ... »
Oferit de:Gruia Trans SRL
Buyer Member 5 ani
Sibiu
 Inchiriere spatii birouri domenii bucuresti glx014a8

inchiriere Spatii Birouri Domenii Bucuresti GLX014a8


cheltuielile cu intretinerea si repararea cladirii si instalatiilor ( service pentru... instalatia de aer conditionat, instalatiile sanitare,electrice, instalatiile termice...), curatenia partilor comune, mecanic pentru intretinere si receptionera comuna ... »

Pret: 950 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curatat rezervoare

Curatat rezervoare


-curatat fatade cladiri si monumente Constructia si intretinerea piscinelor -mageline... petroliere -dezafectat/demolat rezervoare -curatat si intretinere cabine vopsitorie... -clasice -structura compozita Lucrari si instalatii de incalzire ecologice -cazane ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ascensor scari

Ascensor scari


monta in cladiri cu pana la trei niveluri,instalare rapida,utllizare usoara,intretinere ... »

Pret: 2300 EUR
Oferit de:SC FIN LIFT SRL
Buyer Member 9 ani
Dambovita
 Servicii administrare imobile

Servicii administrare imobile


. Administrare si securizare cladiri: asiguram servicii de management financiar... si de proprietate al Asociatiilor de Proprietari , zonelor si cartierelor rezidentiale, cladiri... de birouri si diverse cladiri. 2. Servicii de curatenie : pentru persoane fizice ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
419 produse / 17 pagini
25 produse pe pagina.

"intretinere instalatii cladiri" in Firme Hot - 45 Rezultat(e)
Folositi cautarea