Inscrie firma »

intrerupatoare electrice modulare gewiss - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre intrerupatoare electrice modulare gewiss
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Intrerupatoare  cap scara , cruce si cu revenire,

Intrerupatoare cap scara , cruce si cu revenire, modulare - Gewiss


ansamblu modular- gewiss system,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul... . intrerupatoarele pot fi de 10a sau de 16a in constructie normala sau speciala : - deviator... sau porti garaj , etc. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice modulare bticino matix

Intrerupatoare electrice modulare Bticino Matix


este o gama completa avand toate tipurile de aparate modulare : -intrerupatoare 16...Aparate modulare BTICINO - Matix Bticino Matix reprezinta o serie de aparate... modulare ce poate poate fi configurata de la 1 la 6 /8 module , pentru montaj in doze ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aparate electrice modulare - vimar

Aparate electrice modulare - VIMAR ,GEWISS si BTICINO


de aparate electrice necesare instalatiilor pentru locuinte , inclusiv aparate pentru... realizat si suporti de fixare a acestora, pentru montaje de la unul pana la 7 module.... Un ansamblul este format dintr-o structura modulara de tipul : aparat electric ( modul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare bticino matix - ansamblu 3

Intrerupatoare Bticino Matix - ansamblu 3 module


completa avand toate tipurile de aparate modulare : -intrerupatoare 16A 250Vca...Produsul prezentat este un ansamblu de 3 intrerupatoare 16A / 250V ca /1 modul... ,Bticino Matix , montate pe un suport de 3 module si cu ornament tehnopolimer Texture ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Prize electrice  bticino light tech

Prize electrice BTicino Light Tech


Ansmblu de trei module (priza schuko +priza 1 modul)produse ale firmei italiene... prin faptul ca si aparatele (modulele) cat si placa ornament sunt metalizate argintiu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Gewiss- aparate electrice modulare

Gewiss- aparate electrice modulare


Aparatele electrice modulare reprezinta varianta moderna de echipamente... electrice pentru instalatia electrica pentru locuinte , spatii comerciale si birouri....Unul dintre cei mai mari producatori de aparataj modular este GEWISS - Italia . Gewiss ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice modulare bticino axolute

Intrerupatoare electrice modulare Bticino Axolute


Intrerupatoare electrice Bticino Axolute, cu placa ornament cu colt rotunjit... imbracat in piele. Intrerupatoarele pot fi de culoare gri antracit sau argintiu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice modulare - vimar plana

Intrerupatoare electrice modulare - Vimar Plana


; Gewiss ) Aparatele modulare Vimar Plana pot fi construite in configuratii de la 1... compun astfel de module pot fi intrerupatoare si prize de alimentare, de un modul... module la care s-a atasat o placa ornament din lemn de artar . Ansamblul se poate ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice modulare - bticino light

Intrerupatoare electrice modulare - BTicino Light


2 module - intrerupator 2 module ( intrerupator normal cu tasta dubla...Intrerupator BTicino Light prezentat este un ansamblu format din : - suport... ) - placa ornament 2 module culoare rosu jeleu Acelasi produs se fabrica ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice - ansamblu 3

Intrerupatoare electrice - ansamblu 3 module Bticino Axolute


Ansamblu de trei intrerupatoare electrice modulare Bticino Axolute... , cu ornament din lemn si cu colt rotunjit . Intrerupatoarele sunt de 1P / 16A / 250Va....c. / ; 1modul ,iluminabile si pot avea urmatoarele functii : - intrerupator simplu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice - ansamblu 3

Intrerupatoare electrice - ansamblu 3 module Bticino Axolute


Ansamblu de trei intrerupatoare electrice modulare Bticino Axolute... , cu ornament din lemn ,cu colt rotunjit . Intrerupatoarele sunt de 1P / 16A / 250Va.c. / 1... modul ,iluminabile si pot avea urmatoarele functii : - intrerupator simplu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice bticino matix -ornament

Intrerupatoare electrice Bticino Matix -ornament Ivory


toate tipurile de aparate modulare : -intrerupatoare 16A 250Vca ( simple ,cap scara...Produsul prezentat este un ansamblu de 3 intrerupatoare 16A / 250V ca /1 modul... ,Bticino Matix , montate pe un suport de 3 module si cu ornament tehnopolimer- Ivory ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare electrice modulare- vimar plana -refex

Intrerupatoare electrice modulare- Vimar Plana -refex orange


Ansamblu modular- Vimar Plana ,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul... . Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A in constructie normala sau speciala : - deviator... sau porti garaj , etc. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intrerupatoare vimar plana ,ansamblu 3

Intrerupatoare Vimar Plana ,ansamblu 3 module - ornament metalizat aur mat


poate monta intr-o doza (Vimar ; Bticino ; Gewiss ), ST sau CG de 3 module. Vimar...Ansamblu de intrerupatoare - Vimar Plana alcatuit din 3 intrerupatoare... de un modul. Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A,in constructie normala ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Capac autoportant 2 module ip 55-vimar plana

Capac autoportant 2 module IP 55-Vimar Plana


Electronic comercializeaza toate seriile de aparate electrice modulare fabricate... si zavor permite actionarea intrerupatoarelor prin apasarea direct pe membrana elastica... .Produsul se fabrica in varianta de doua ,trei sau 4 module si in trei game coloristice ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Variator cu comanda radio - moeller

Variator cu comanda radio - Moeller


/ intrerupatoare si controleaza becuri cu incandescenta si transformatoare electronice pentru... comercializeaza produse Vimar, Bticino ,Gewiss,Schneider , Legrand, Finder ,ABB,Vortice ,Cata ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Automat de scara multifunctional - finder - italia

Automat de scara multifunctional - Finder - Italia


functii de aprindere temporizata ,fiind comandat de intrerupatoare cu revenire... Lotus Electronic mai comercializeaza produse : Vimar, Bticino ,Gewiss ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dispozitiv de monitorizare si control pentru locuinte - room

Dispozitiv de monitorizare si control pentru locuinte - Room Manager-Moeller


Room Manager - Dispozitiv pentru controlul si executarea functiilor electrice... functiilor instalatiei electrice dintr-o locuinta, precum incalzirea si racirea... produse Vimar, Bticino ,Gewiss,Schneider , Legrand, Finder ,ABB,Vortice ,Cata ,Zafir ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Vimar plana -calote ip 55

Vimar Plana -Calote IP 55


Electronic comercializeaza toate seriile de aparate electrice modulare fabricate de Vimar... si zavor permite actionarea intrerupatoarelor prin apasarea direct pe membrana elastica... .Produsul se fabrica in varianta de doua ,trei sau 4 module si in trei game coloristice ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Doze aparente ip 55 vimar plana

Doze aparente IP 55 Vimar Plana


Electronic comercializeaza toate seriile de aparate electrice modulare fabricate de Vimar... modulare pe pereti exteriori . Aceste doze au o rama suport si un capac cu o membrana... din silicon , cu balama si zavor , Actionarea intrerupatoarelor se face prin apasarea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
20 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"intrerupatoare electrice modulare gewiss" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea