Inscrie firma »

instalatii sanitare pret manopera - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalatii sanitare pret manopera
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatii sanitare

Instalatii sanitare


OFERTA DE PRET INSTALATII SANITARE (MANOPERA + MATERIALE ) BAIE = de la 250... EURO WC SERVICI= de la 220 EURO BUCATARIE= de la 150 EURO IN PRET SUNT INCLUSE... din polipropilena, schimbarea obiectelor sanitare vechi cu altele noi si anume cada wc ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Instalatii sanitare - montare, intretinere si

Instalatii sanitare - montare, intretinere si reparatii


Montam de la "a la z" instalatii sanitare: centrale, cazane, boilere..., distribuitoare, tevi, obiecte sanitare, robineti, etc. Lucram cu tevi din diverse materiale... toate materialele necesare la un pret bun. Lucram de asemenea si cu materialele ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Schimbat instalatii coloana apa calda/rece subsoluri

Schimbat instalatii coloana apa calda/rece subsoluri bloc , coloane bloc


* instalatii apa rece/calda o dezafectat instalatie veche... posibilitatea de a plati in rate) * pret o 1200 lei plasa+nod coloana... (materiale+manopera,TVA inclus) ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Incalzire casa /vila

Incalzire casa /vila


facem devizul de materiale si manopera.pret intocmire deviz +deplasarea 75... ronplatibili la inceput .acest pret se scade din manopera totala in cazul in care se...,bideu,cabina de dus, cada,etc)pretul inclu si montarea obiectelor respective cu exceptia cabinelor ... »
Buyer Member 10 ani
Arges
 Casa ana, casa cu pasaport energetic

CASA ANA, CASA CU PASAPORT ENERGETIC


suplimentare (daca este cazul), tamplaria, instalatiile sanitare, termice si instalatia... al peretilor K=0.22 W/mpK - 250....300 Euro/mp fara tva (cu toate materialele si manopera... (cu toate materialele si manopera incluse). PRETURILE SUNT ORIENTATIVE ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Constructii case la rosu

Constructii case la rosu


Executam constructii,case la rosu la pret manopera 37,9 euro/mp , Firma... nu sunt incluse finisajele interioare si exterioare, instalatiile sanitare.... Pret constructie casa la rosu: 157 - 177 euro/mp ... »

Pret: 37 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Constructii case la rosu si la cheie

constructii case la rosu si la cheie


Pret: de la 280euro/mp Lista preturi manopera Constructii case: MANOPERA... a acoperisului. Pret: de la 125euro/mp "Casa la cheie" include: • faza...; instalatie electrica completa, inclusiv ornamente aparate • instalatii ... »

Pret: 280 EUR
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Vanzare spatii comerciale sala palatului bucuresti glx210415

vanzare Spatii comerciale Sala Palatului Bucuresti GLX210415


; structura caramida / beton instalatii sanitare si electrice noi incalzire prin centrala... mese etc.....fotovestiar,cabina dus,2 grupuri sanitare + spatiu depozitare gunoi... mai sus, iar pretul pentru cedare este negociabil valoarea totala a investitiei ... »

Pret: 65000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Constructii case, cabane din lemn, bca, caramida

Constructii case, cabane din lemn, BCA, caramida


40,00Ron instalatii-montat obiecte sanitare cu tevi Buc... 40,00Ron instalatii-montat obiecte sanitare fara tevi Buc.... Lista preturi manopera lucrari de constructii Tip lucrare ... »
Buyer Member 11 ani
Suceava
 Constructii case  structuri de lemn

Constructii case structuri de lemn


, rigips, acoperita cu sindrila bituminoasa, avand instalatii electrice si sanitare... ! $. Pretul de constructie a unei case din lemn poate fi stabilit numai pe baza unui... determina consumuri mai mari sau mai mici de materiale de constructie, manopera ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Case structura de lemn

CASE STRUCTURA DE LEMN


constructie , instalatii termice si sanitare , instalatii electrice , centrala termica... : materiale si manopera finisaje respectiv , faianta , gresie , parchet , obiecte sanitare... ; CONDUCTELE TERMICE, ELECTRICE SI SANITARE - se monteaza in pereti - tipurile ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"instalatii sanitare pret manopera" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea