Inscrie firma »

instalatii racire apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalatii racire apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatii de racire cu

INSTALATII DE RACIRE CU APA


Instalatii de racire cu vapori de apa. Utiliate intr-o gama variata de domenii. ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Baterii de racire seria brg

BATERII DE RACIRE SERIA BRG


cu grupurile de racire apa - chillere - pentru a realiza sisteme de racire economice...Sunt utilizate in instalatii cu circuit deschis unde nu este permisa utilizarea... este oprita, poate elimina automat (gravitational) toata apa continuta ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Kit racire terasa cu vapori apa

Kit racire terasa cu vapori apa


. *Posibilitatile de instalare (stalpi, suport pentru tubul de presiune, etc.) *Confortul ... »
Oferit de:EUROART SRL
Buyer Member 8 ani
Dolj
 Proiectare instalatii

Proiectare Instalatii


si racire utilizand energii regenrabile Instalatii de ventilare si climatizare... (incalzire sau racire) Instalatii de ventilare si tratarea aerului Instalatii...Proiectare si consultanta pentru instalatii pentru urmatoarele tipuri ... »
Buyer Member 3 ani
Timis
 Baterii de incalzire si racire - electrice sau pe

Baterii de incalzire si racire - electrice sau pe baza de apa


si racire. In fucntie de proiect se utilizeaza baterii pe apa sau electrice. - Baterie... - de instalat in conducta, dupa incalzitor) - Carcasa metalica din tabla galvanizat - Tije ... »
Oferit de:SC CORKLINE SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Apa dedurizata

Apa dedurizata


utilizata apa: la echipamentele de incalzire/racire, in industria alimentara... de piatra pe conductele instalatiilor de incalzire/racire ceea ce duce la obturarea...Apa dedurizata este o apa din care au fost eliminati ionii responsabili ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Instalatii de producere biogaz

Instalatii de producere biogaz


apa calda de la racirea generatorului poate fi folosita in fluxul tehnologic. Cf... industriale de natura organica instalatii de biogaz pentru valorificare energetica....Legii 220/2008 la 1MW revin 3 C.Verzi - Instalatii de biogaz ... »

Pret: 100000 EUR
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Baterii de racire seria brw

BATERII DE RACIRE SERIA BRW


utilizarea amestecului apa-glicol pentru racirea diferitelor procese de productie. Sunt...Sunt utilizate in toate instalatiile cu circuit inchis in care este tolerata... in special indicate pentru racirea, prin intermediul schimbatoarelor, a uleiului ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Duze de dispersie apa

Duze de dispersie apa


ã fragmenteze fluidul ce trebuie rãcit (apa), în pic...ãþilor tehnologice ale acestor instalaþii ºi sã le distribuie cât mai ... »
Oferit de:Romind T&G
Bronze Member 8 ani
Ilfov
 Chiller

Chiller


de racirea apei folosite in instalatii cu ventiloconvectori sau aplicatii cu centrale... cu apa (turn de racire). Chillerul are puteri frigorifice cuprinse intre 8 kw... de tratare aer. Echipamentul chiller, raceste apa la 7C si poate fi monobloc, splitat ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Westech krs09r1 pompa de caldura aer/apa

Westech KRS09R1 Pompa de caldura Aer/Apa


Westech KRS09R1 Pompa de caldura Aer/Apa 9 KW Caldura & Racire Pret 4.150 euro... Date Tehnice: Incalzire 8,7KW Aclimatizare(Racire) 8KW Puterea pompei KW 2,2 KW COP...C (scurt timp -20gradeC) Agent de racire R407C Masa de aer 3000m3/h Reglare automata ... »
Light Member 7 ani
Satu Mare
 Sistem racire terasa, sistem climatizare exterior,

Sistem racire terasa, sistem climatizare exterior, umdificare sere


Racire terase, Climatizare exterioara, instalatii de climatizare pt exterior..., racire evaporativa, sisteme de racire a aerului si climatizare pentru terase, outdoor..., santiere, mine. Cu o pulbere fina de apa aerul se raceste semnificativ ca si cand ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Pompe de caldura heiss tip apa-apa

Pompe de caldura HEISS tip apa-apa


- Modele disponibile cu puteri intre 9 si 25 Kw - tanc INOX pt apa calda de 150... noaptea - Creste valoarea proprietatii in care este instalata - Pot fi utilizate... pentru incalzire in sezonul rece si racire in sezonul cald - Preturi incepand ... »
Oferit de:MEDA SA
Light Member 9 ani
Bihor
 Tehnologie termica, ventilare si climatizare

Tehnologie termica, ventilare si climatizare


solare - Instalatii de racire - Ventilare si climatizare - Instalatii apa... in domeniul instalatiilor: - Instalatii termice clasice - Sisteme termice cu panouri ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:RAPTRONIC
Light Member 9 ani
Brasov
 Westech krs032r1 pompa de caldura aer/apa

Westech KRS032R1 Pompa de caldura Aer/Apa


IntrodDate Tehnice: Incalzire 32 KW Aclimatizare(Racire) 30 KW Puterea pompei... -10gradeC (scurt timp -20gradeC) Agent de racire 3600g R407C Masa de aer 10.000m3 ... »
Light Member 7 ani
Satu Mare
 Sisteme climatizare exterioara - igloo

SISTEME CLIMATIZARE EXTERIOARA - IGLOO


Sistem modern, ecologic, consum redus de apa si energie electrica. Mentine... din atmosfera. Indeparteaza insectele. Instalare simpla si rapida. Prin instalarea unei ... »
Oferit de:EUROART SRL
Buyer Member 8 ani
Dolj
 Pompa de caldura geotermala apa/apa 14.06 kw -

POMPA DE CALDURA GEOTERMALA APA/APA 14.06 KW - PRODUCTIE SUA


4. Destinatie: incalzire + racire + furnizare apa calda menajera pe timp de vara...W COP la temp sursei de 10 gr C: 4.0, consum 3.52 kW 6. RACIRE: EER la temp sursei... INCINTA CU SUPRAFATA DE APROX. 170 - 200 MP IN CAZUL CONECTARII LA INSTALATII ... »
Gold Member 7 ani
Bucuresti
 Pompa de caldura geotermala apa/apa 28.13 kw -

POMPA DE CALDURA GEOTERMALA APA/APA 28.13 KW - PRODUCTIE SUA


AC - 50 Hz - trifazic 4. Destinatie: incalzire + racire & furnizare apa....0 - consum 7.03 kW 6. RACIRE: EER la temp sursei de 25 gr C: 15.0 - consum 5.26 kW 7.... 330 - 400 MP IN CAZUL CONECTARII LA INSTALATII DE INCALZIRE IN PARDOSEALA ... »
Gold Member 7 ani
Bucuresti
 Ventil termostatic amestec pentru aplicatii de racire

Ventil termostatic amestec pentru aplicatii de racire ESBE Basic VTA 572-10/30


de amestec indiferent de variatile de temperatura sau presiune dintre portul dde apa... rece si calda. La sistemele de ACM se recomanda instalarea unei clapete de sens... pe portul de apa rece. Montare foarte usoara in sistem datorita portului de amestec ... »
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Litri, sistem de racire static, alb

Litri, Sistem De Racire Static, Alb


Specificatii generale   Tip aparat combina frigorifica Mod instalare... incorporabila Sistem de racire static Latime (cm) 54 Numar compresoare 1 Clasa... Specificatii frigider   Sistem de racire static Numar rafturi 4 Tip rafturi sticla ... »

Pret: 1960 RON
Oferit de:SC Quattro SRL
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Antibacterial, sistem de racire clasic, alb

Antibacterial, Sistem De Racire Clasic, Alb


combina frigorifica Mod instalare independenta Sistem de racire clasic Latime... Antibacterial, Sistem De Racire Clasic, Alb Specificatii generale   Tip aparat... Specificatii frigider   Sistem de racire static Numar rafturi 3 Tip rafturi sticla ... »

Pret: 1299 RON
Oferit de:SC Quattro SRL
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Combina frigorifica zanussi zrb36101wa, sistem de

Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, Sistem de Racire Clasic, A+, 226


frigorifica Mod instalare independent Sistem de racire clasic Latime (cm) 60 Numar...Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, Sistem de Racire Clasic, A+, 226...   Sistem de racire clasic Numar rafturi 2 Tip rafturi sticla Numar rafturi pe usa ... »

Pret: 1406 RON
Oferit de:SC Quattro SRL
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Combina frigorifica zanussi zrb36101xa, sistem de

Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA, Sistem de Racire Clasic, A+, 226


aparat combina frigorifica Mod instalare independent Sistem de racire clasic...Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA, Sistem de Racire Clasic, A+, 226... frigider   Sistem de racire clasic Numar rafturi 2 Tip rafturi sticla Numar ... »

Pret: 1471 RON
Oferit de:SC Quattro SRL
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Caprari nc din24255 pompa standardizata pentru apa

CAPRARI NC DIN24255 Pompa standardizata pentru apa


, alimentare cu apa industriala, Bazine de acumulare, Rezervoare de apa, Instalatii..., Instalatii de racire...CAPRARI NC DIN24255 Pompa standardizata pentru apa - Pana la 1100 mc/h si 10 ... »
Gold Member 9 ani
Sibiu
 Vas expansiune apa calda reflex ng 18/6

Vas expansiune apa calda Reflex NG 18/6


/4 Caracteristici Reflex N: pentru instalatii de apa de incalzire si racire... de mentinere a presiunii in instalatiile de apa pentru incalzire si apa potabila. Vas... de expansiune sub presiune cu membrana pentru instalatii de apa potabila, grupuri hidrofor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
963 produse / 39 pagini
25 produse pe pagina.

"instalatii racire apa" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea