Inscrie firma »

instalatii racire apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalatii racire apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatii de racire cu

INSTALATII DE RACIRE CU APA


Instalatii de racire cu vapori de apa. Utiliate intr-o gama variata de domenii. ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Lichid racire  pentru instalatii

LICHID RACIRE PENTRU INSTALATII


LICHID RACIRE PENTRU INSTALATII - Proprietati : Lichid limpede, incolor... in apa, acetona, alcool. Punct de congelare : - 12.... 0,0001 Fier (Fe) %max. 0,0001 Reziduu la calcinare (SO4) %max. 0,01 Apa (KF ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii

Proiectare Instalatii


Instalatii de incalzire si racire utilizand energii regenrabile Instalatii de ventilare... si climatizare (incalzire sau racire) Instalatii de ventilare si tratarea aerului...Proiectare si consultanta pentru instalatii pentru urmatoarele tipuri ... »
Buyer Member 4 ani
Timis
 Instalatii de producere biogaz

Instalatii de producere biogaz


valorificat in retea. In plus apa calda de la racirea generatorului poate fi folosita... industriale de natura organica instalatii de biogaz pentru valorificare energetica... in fluxul tehnologic. Cf.Legii 220/2008 la 1MW revin 3 C.Verzi - Instalatii de biogaz ... »

Pret: 100000 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Baterii de racire seria brg

BATERII DE RACIRE SERIA BRG


cu grupurile de racire apa - chillere - pentru a realiza sisteme de racire economice...Sunt utilizate in instalatii cu circuit deschis unde nu este permisa utilizarea... este oprita, poate elimina automat (gravitational) toata apa continuta ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Apa dedurizata

Apa dedurizata


utilizata apa: la echipamentele de incalzire/racire, in industria alimentara... de piatra pe conductele instalatiilor de incalzire/racire ceea ce duce la obturarea...Apa dedurizata este o apa din care au fost eliminati ionii responsabili ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Kit racire terasa cu vapori apa

Kit racire terasa cu vapori apa


. *Posibilitatile de instalare (stalpi, suport pentru tubul de presiune, etc.) *Confortul ... »
Oferit de:EUROART SRL
Buyer Member 9 ani
Dolj
 Antigel instalatii

Antigel instalatii


Antigel concentrat pentru instalatii, un produs anticoroziv destinat... instalatiilor de orice tip. PRODUS ANTICOROZIV DIN GLICERINA, NETOXIC. Contine un pachet... la instalatiile de incalzire cu proprietati deosebite de protectie a instalatiei folosite ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Baterii de incalzire si racire - electrice sau pe

Baterii de incalzire si racire - electrice sau pe baza de apa


si racire. In fucntie de proiect se utilizeaza baterii pe apa sau electrice. - Baterie... - de instalat in conducta, dupa incalzitor) - Carcasa metalica din tabla galvanizat ... »
Oferit de:SC CORKLINE SRL
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Duze de dispersie apa

Duze de dispersie apa


ã fragmenteze fluidul ce trebuie rãcit (apa), în pic...ãþilor tehnologice ale acestor instalaþii ºi sã le distribuie cât mai ... »
Oferit de:Romind T&G
Bronze Member 9 ani
Ilfov
 Instalatii sanitare si de incalzire

INSTALATII SANITARE SI DE INCALZIRE


instalatiilor (apa calda, apa rece, incalzire) din subsolurile blocurilor; - inlocuiri... instalatii interioare de apa si energie termica in apartamente, institutii, sedii...; - executii instalatii tehnico-sanitare interioare pentru alimentarea cu apa, distributie ... »
Buyer Member 8 ani
Dolj
 Instalatii aerosoli - dspa

Instalatii aerosoli - DSPA


uscata cu aerosoli. NU necesita apa sau presiune, NU afecteaza nivelul de oxigen... de racire ci prin oprirea reactiilor de combustie la nivel molecular anihiland radicalii... de reincarcare si verificare periodica, usor si sigur de transportat si de instalat ... »
Oferit de:SC GEFIL SA
Buyer Member 3 ani
Prahova
 Baterii de racire seria brw

BATERII DE RACIRE SERIA BRW


utilizarea amestecului apa-glicol pentru racirea diferitelor procese de productie. Sunt...Sunt utilizate in toate instalatiile cu circuit inchis in care este tolerata... in special indicate pentru racirea, prin intermediul schimbatoarelor, a uleiului ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Westech krs09r1 pompa de caldura aer/apa

Westech KRS09R1 Pompa de caldura Aer/Apa


Westech KRS09R1 Pompa de caldura Aer/Apa 9 KW Caldura & Racire Pret 4....150 euro Date Tehnice: Incalzire 8,7KW Aclimatizare(Racire) 8KW Puterea pompei KW... bis -10gradeC (scurt timp -20gradeC) Agent de racire R407C Masa de aer 3000m3/h ... »
Buyer Member 8 ani
Satu Mare
 Chiller clint 291 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 291 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 291 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 319 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 319 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 319 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 370 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 370 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 370 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 427 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 427 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 427 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 470  kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 470 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 470 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 526 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 526 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 526 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 605 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 605 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 605 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 633 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 633 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 633 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 754 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 754 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 754 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 743 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 743 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 843 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
 Chiller clint 897 kw apa-apa pentru

Chiller CLINT 897 kw apa-apa pentru racire restaurant cafenea club hotel


Chillere CLINT 897 kW apa-apa  pentru racire restaurante cafenele cluburi... hoteluri cladiri birouri destinate Horeca Echipamentele marca CLINT apa-apa din seria... si industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare a echipamentelor de racire ... »
Silver Member 3 ani
Bucuresti
1134 produse / 46 pagini
25 produse pe pagina.

"instalatii racire apa" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea