Inscrie firma »

instalare rigle optice de masura - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalare rigle optice de masura
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalare rigle optice de masura

Instalare rigle optice de masura


Executam instalarea sistemelor de afisare a pozitiei cu traductori liniari... optici sau inductivi pe masini unelte clasice. ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Masina de frezat universala optimum mt 100

Masina de frezat universala Optimum MT 100


cu rigle optice pentru cele 3 axe pentru masurarea precisa a cursei Panoul de comanda... Scala de masurare a lungimii este integrata in masa transversala Masa transversala... instalata: 3,6 kW (4,82 CP)Diametru de gaurire continuu in otel: 18 mmPutere motor avans ... »

Pret: 16997.61 EUR
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Masina de frezat universala optimum mt 200

Masina de frezat universala Optimum MT 200


cu rigle optice pentru cele 3 axe pentru masurarea precisa a cursei Panoul de comanda... Scala de masurare a lungimii este integrata in masa transversala Masa transversala... instalata: 9,2 kW (12,30 CP)Diametru de gaurire continuu in otel: 28 mmPutere motor ... »

Pret: 27933.94 EUR
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Masina de frezat universala optimum mt 50

Masina de frezat universala Optimum MT 50


digital de pozitie, pivotabil in jurul axei proprii, DPA 2000 cu rigle optice pentru... de masurare a lungimii este integrata in masa transversala Masa transversala este solida... cele 3 axe pentru masurarea precisa a cursei Panoul de comanda cu display digital ... »

Pret: 10955.14 EUR
Buyer Member 6 ani
Iasi
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea