Inscrie firma »

inspector administratie fiscala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre inspector administratie fiscala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Serviciile de personal

Serviciile de personal


cu Inspectoratul Teritorial de Munca, Administratia Financiara, Casa de Asigurari Sociale, Casa...; * Elaborarea si depunerea fiselor fiscal; * Intocmirea diverselor adeverinte pentru ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii contabile de calitate la preturi avantajoase.

Servicii contabile de calitate la preturi avantajoase.


; -Obtinerea certificatelor fiscale; -Reglarea fisei fiscale la administratia financiara... Jurnal si a registrului de evidenta fiscala -Intocmirea si depunerea declaratiilor... cu caracter fiscal lunar/ trimestrial /anual; -Intocmirea, certificarea si depunerea ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Evidenta contabila completa

Evidenta contabila completa


si asistarea controlului fiscal ( Garda Financiara si Administratia Financiara).... si personal; asigurarea relatiei cu Inspectoratul Teritorial de Munca(inregistrarea firmei ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Salarizare

salarizare


de Munca, Administratia Finantelor Publice, Inspectoratul Teritorial de Munca...; o comision camera de munca o intocmirea si depunerea fiselor fiscale. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Contabilitate

CONTABILITATE


cu Administratia Financiara si Inspectoratul Teritorial de Munca, consultanta finaciar...-contabila si fiscala, informarea permanenta a clientului in legatura cu noutatile legislative ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Salarizare - resurse umane

Salarizare - resurse umane


cu Inspectoratul Teritorial de Munca, Administratia Financiara, Casa de Asigurari Sociale, Casa... si depunerea declaratiilor<br /> Elaborarea si depunerea fiselor fiscale<br /> ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Servicii contabilitate si consultanta

Servicii contabilitate si consultanta


fiscale, certificate constatatoare; - efectuarea de punctaje cu administratia...; intocmirea si depunerea decontului lunar/trimestrial de TVA la Administratia Financiara... de munca, a actelor aditionale sau altor operatiuni la Inspectoratul Teritorial ... »
Buyer Member 6 ani
Timis
 Contabilitate completa

contabilitate completa


de Pensii, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Administratia Finantelor... Publice, Inspectoratul Teritorial de Munca, a declaratiilor lunare privind calculul... de munca o intocmirea si depunerea fiselor fiscale. Consultanta fiscala ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"inspector administratie fiscala" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea