Inscrie firma »

inspectie tehnica dacie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre inspectie tehnica dacie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Itp inspectie tehnica periodica

ITP INSPECTIE TEHNICA PERIODICA


de timp la care trebuie facuta inspectia tehnica periodica: 1. pentru vehiculele... supun ITP la un an, daca la data primei inmatriculari in Romania acestea au fost noi ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Microscop digital pentru medicina/cosmetica/tehnica

Microscop digital pentru medicina/cosmetica/tehnica


inspectie material textil.├é┬áSpecificatiile tehnice si avantaje principale :1.punct optic... de calitate industriala ( PCB SMT inspectie ) , saloane de frumusete si cosmetica, examen... 10 mm , suprafata are lampa cu LED-uri reglabileImpermeabil , chiar daca exista ... »

Pret: 1837 RON
Buyer Member 5 ani
Calarasi
 Audit intern din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca

Audit intern din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca


Audit intern SSM - inspectie cu scopul de a verifica daca organizatia... a produsului, cerintele de calitate tehnice si de securitate a muncii. ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Super promotie tabla metalica lucioasa

Super Promotie Tabla metalica lucioasa


Lider ofera avantaje financiare in conditii noi de negociere; Inspectie Tehnica... pentru casa dvs; In numai 30 de minute daca trimiteti un e-mail "Cerere de Oferta ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Detector de sarcina cu ultrasunete pentru caini - pdd

Detector de sarcina cu ultrasunete pentru caini - PDD


intrebari daca exista sau nu sarcina; este util atat crescatorilor de animale, cat... rapida a inspectiei, cu cea mai mare eficienta posibila. Detector cu ultrasunete... cu acuratete maxima. Date tehnice: dimensiune: latimea de 75 mm, lungime 120 mm ... »

Pret: 369 EUR
Oferit de:SC WINTECH SRL
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Detector de sarcina cu ultrasunete pentru porci - pdp

Detector de sarcina cu ultrasunete pentru porci - PDp


intrebari daca exista sau nu sarcina; este util atat crescatorilor de animale, cat... rapida a inspectiei, cu cea mai mare eficienta posibila. Detector cu ultrasunete...ã ofere rezultate rapide cu acurateþe maximã. Date tehnice ... »

Pret: 315 EUR
Oferit de:SC WINTECH SRL
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Detector de sarcina cu ultrasunete pentru oi si capre - pds

Detector de sarcina cu ultrasunete pentru oi si capre - PDs


raspunda intrebari daca exista sau nu sarcina; este util atat crescatorilor de animale... realizarea foarte rapida a inspectiei, cu cea mai mare eficienta posibila. Detector... cu acuratete maxima. Date tehnice: dimensiune: latimea de 75 mm, lungime 120 mm ... »

Pret: 315 EUR
Oferit de:SC WINTECH SRL
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Casco

CASCO


incheierii asigurarii, inspectia tehnica valabila. Care sunt riscurile asigurate... produse echipamentelor suplimentare daca nu au fost declarate in cererea chestionar si cuprinse ... »
 Coordonare realizare de proiecte la cheie

Coordonare realizare de proiecte la cheie


procesului de implementare, toate sistemele sunt inspectate ca sa se verifice daca... tehnica a infrastructurii Dvs. cu facilitati de misiune critica. Echipa Neosoft... instalarea este corespunzatoare, daca s-au efectuat procedurile de start-up indicate ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Injectii rasini epoxidice

Injectii rasini epoxidice


de exploatare). Aceasta se bazeaza pe o inspectie vizuala amanuntita rezultatul fiind asa... rezistenta cladirii (expertiza tehnica). Fisurile si rosturile trebuie clar definite... si peretele 3. Daca sunt gauri prin care apa se scurge, acestea se astupa ... »
Oferit de:SC BIO TECH SRL
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Psi-ops

Psi-Ops


deblocarii lor pe masura ce avansati in joc.Daca Nick incepe jocul doar cu arme si simple... apoi cu arma din dotare.Daca telekinezia este cea mai versatila putere, celelalte... sa iesiti din propriul corp, fapt foarte util pentru a inspecta o camera fara ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fose septice

FOSE SEPTICE


prezinta un capac necesar pentru inspectarea incaperii de sedimentare si pentru...% Vidanjarea nu trebuie sa se faca mai devreme de 13 luni daca se respecta instructiunile... de exploatare din Cartea Tehnica a utilizatorului. ... »
Buyer Member 10 ani
Dolj
 Motocositoare prorun tbc226d-premium

Motocositoare Prorun TBC226D-Premium


un model economic si fiabil, cu raport calitate-pret excelent. Daca iti doresti... in laboratoarele sale performante, dotate cu tehnologii actuale, care permit o inspectie.... Specificatii tehnice Producator: TOPSUN Marca / Model: PRORUN / TBC 252D Putere motor: 2 ... »

Pret: 1216.47 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Izolator termic ceramic in forma lichida tc101

Izolator termic ceramic in forma lichida TC101


Serv ofera consultanta tehnica? - Da. Daca aveti nevoie de asistenta... la echilibru ceea ce inseamna ca, daca o suprafata este mai calda decat alta cu care se...-stratificat de izolare, costurile cu personalul fiind drastic diminuate. Inspectia suprafetelor ... »
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Vipre enterprise

VIPRE ENTERPRISE


tehnici diverse pentru pentru a inspecta caracteristicile tuturor tipurilor de fisiere... rapid daca un fisier este infectat sau nu avand posibilitatea de a detecta atat... comportamentala - observa actiunile actuale ale unui program pentru a determina daca exista ... »
Oferit de:CHOICEIT SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Vipre enterprise - antivirus for business

VIPRE Enterprise - Antivirus for Business


a determina daca exista posibilitatea de a fi un malware Combinatia acestor trei tehnici... antivirus din generatia veche. Programul VIPRE foloseste tehnici diverse pentru pentru... a inspecta caracteristicile tuturor tipurilor de fisiere ce pot reprezenta eventuale ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Starter auto 450amp 12v, cu compresor black & decker bdjs450i , cod

Starter auto 450Amp 12V, cu compresor Black & Decker BDJS450I , cod Str444 - SA478630


Inspectia si reparatia inainte de utilizare, verificati aparatul pentru a depista... electrice si electronice care pot fi deteriorate daca sunt supuse la tensiuni inalte... continuu iar indicatorul de polaritate inversa rosu se va aprinde, chiar daca butonul ... »

Pret: 635 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 4 ani
Alba
 Starter auto 350amp 12v black & decker bdjs350, cod str456 - sa378632

Starter auto 350Amp 12V Black & Decker BDJS350, cod Str456 - SA378632


de lumina directa a soarelui, caldura si umiditate Inspectia si reparatia inainte... si electronice care pot fi deteriorate daca sunt supuse la tensiuni inalte de pornire... continuu iar indicatorul de polaritate inversa rosu se va aprinde, chiar daca butonul ... »

Pret: 367 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 4 ani
Alba
 Impermeabilizare structuri de beton

Impermeabilizare structuri de beton


cu personalul de exploatare). Aceasta se bazeaza pe o inspectie vizuala amanuntita... natura defectelor afecteaza rezistenta cladirii (expertiza tehnica). Fisurile... a substratului trebuie curatate la luciu metalic (nivel SA 2.5). Daca dupa sablare diametrul ... »
Oferit de:SC BIO TECH SRL
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


ori mai mare, 0,4%, in mai putin de o ora poate deveni fatala pentru viata umana. Daca... cu grosimi insuficiente nu justifica executia izolatiei. Daca spatiul destinat realizarii..., fara lipsuri sau excese. Cea mai raspandita solutie tehnica este ventilatia ... »
Buyer Member 16 ani
Arad
 
20 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"inspectie tehnica dacie" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea