Inscrie firma »

ingrasamant biopon - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ingrasamant biopon
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Biopon ingrasamant gazon 1kg

Biopon Ingrasamant Gazon 1KG


. Folosind BIOPON pentru gazon imbogatim solul in cele mai folositoare substante. Astfel ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant conifere 1kg

Biopon Ingrasamant Conifere 1Kg


hranitoare. BIOPON pentru conifere contine toate elementele necesare pentru pastrarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant cactus 500ml

Biopon Ingrasamant Cactus 500ML


Ingrasamant mineral compus din mai multe substante pentru cactusi si alti... de utilizare: Se dizolva 0.5-1 masura(capac) de ingrasamant in 1 litru apa.... Din primavara pana in toamna se aplica ingrasamant la fiecare 7-14 zile. Pe perioada iernii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant universal 500ml

Biopon Ingrasamant Universal 500ML


Ingrasamant mineral compus din mai multe substante pentru toate plantele...: Din primavara pana in toamna se aplica ingrasamant la fiecare7-14 zile. Pe perioada iernii... este suficienta aplicarea ingrasamantului o data pe luna. A nu se depasi cantiatea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant orhidee 500ml

Biopon Ingrasamant Orhidee 500ML


. Continutul optim de potasiu in ingrasamant este un element ideal de intretinere...) de ingrasamant in 1 litru apa. Din primavara pana in toamna se aplica ingrasamant la fiecare... 7 zile. Pe perioada iernii este suficient sa puneti ingrasamant plantelor o data ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant bonsai 500ml

Biopon Ingrasamant Bonsai 500ML


luminos (departe de surse de caldura) si nu udati prea mult. Ingrasamantul BIOPON...Ingrasamant mineral compus din mai multe substante pentru bonsai. Acesti...: Din primavara pana in toamna se aplica ingrasamant la fiecare 7 zile. Pe perioada iernii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant surfinii 500ml

Biopon Ingrasamant Surfinii 500ML


Ingrasamant mineral compus din mai multe substante pentru surfinii. Proportia... masura(capac) de ingrasamant in 1 litru de apa. Cu solutia astfel obtinuta udati..., punand ingrasamant plantelor numai prin udare. A nu se depasi cantitatea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant plante balcon 500ml

Biopon Ingrasamant Plante Balcon 500ML


Ingrasamant mineral compus din mai multe substante pentru plante de balcon... datorita careia este suficient sa punem ingrasamant la fiecare 10 zile. Continutul...: Se dizolva o masura(capac) de ingrasamant de 1l de apa. Din primavara pana ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant plante flori 500ml

Biopon Ingrasamant Plante Flori 500ML


Ingrasamant mineral compus din mai multe substante, pentru plante de ghiveci... abundenta a plantelor tratate cu ingrasamant. Compozitia speciala aleasa stimuleaza... cresterea intensiva. Mod de utilizare: Se dizolva o masura(capac) de ingrasamant ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biopon ingrasamant plante verzi 500ml

Biopon Ingrasamant Plante Verzi 500ML


Ingrasamant mineral compus din mai multe substante, pentru plante de ghiveci...(capac) de ingrasamant de 1l de apa. Din primavara pana in toamna se aplica ingrasamant la fiecare 7... zile. Pe perioada iernii este suficienta aplicarea ingrasamantului o data pe luna ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea