Inscrie firma »

hidroizolatie kerakoll - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre hidroizolatie kerakoll
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Hidroizolatie kerakoll - "nanoflex"

HIDROIZOLATIE KERAKOLL - "NANOFLEX"


O hidroizolatie exceptionala: - din cauza aderentei sale foarte bune se... acoperita sa se usuce complet. - se poate placa peste aceasta hidroizolatie fara ... »

Pret: 330 RON
Buyer Member 10 ani
Timis
 Hidroizolatie kerakoll -"idrobuild osmocem"

HIDROIZOLATIE KERAKOLL -"IDROBUILD OSMOCEM"


IDROBUILD OSMOCEM - garanteaza o impermeabilizare superioara la apa chiar si in prezenta unor solicitari si presiuni mari pozitiv - negative ciclice.Impermeabilizant tehnic monocomponent, cu actiune osmotica.Potrivit pentru limitarea apei a solicitar... ... »

Pret: 144 RON
Buyer Member 10 ani
Timis
 Hidroizolatie kerakoll - idrobuild as

HIDROIZOLATIE KERAKOLL - IDROBUILD AS


Idrobuild AS este un impermeabilizant tehnic in emulsie bituminoasa, potrivit pentru impermeabilizarea la solicitari pozitiv/negative ciclice a fundatiilor, zidurilor, elementelor din beton. Liant impemeabilizant la betoanele din ciment pentru realiz... ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Hidroizolatie terase nanoflex

Hidroizolatie terase NANOFLEX Kerakoll


Hidroizolatia Nanoflex este membrana lichida monocomponenta armata la nivel... molecular cu ajutorul Nanotehnologiei. Este creata de catre laboratoarele Kerakoll... impermeabilitate totala. Hidroizolatia Nanoflex are un consum cu 30% mai bun fata ... »

Pret: 399 RON
Buyer Member 11 ani
Timis
 Aquastop eco nanofix kerakoll - sac 25 kg

Aquastop Eco Nanofix Kerakoll - sac 25 kg


Sigilant mineral eco-compatibil pentru sigilarea impermeabila de mare aderenta, ideal in GreenBuilding. Monocomponent cu emisii reduse de CO2 si emisii foarte scazute de substante organice volatile, contine materii prime reciclate. Aquastop Eco Nano... ... »

Pret: 130.2 EUR
Buyer Member 11 ani
Timis
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea