Inscrie firma »

gudronatoare pentru emulsii bituminoase - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre gudronatoare pentru emulsii bituminoase
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Gudronatoare pentru emulsii bituminoase

Gudronatoare pentru emulsii bituminoase


Gudronatoare pentru emulsii bituminoase bitum si bitum modificat - se pot..., invelis din Al. In afara cisternelor cu incalzire oliotermica, cu pompa pentru bitum/emulsie ... »
Light Member 12 ani
Vrancea
 Cisterne de imprastiere emulsie bituminoasa

Cisterne de imprastiere emulsie bituminoasa


Cisterne de imprastiere emulsie bituminoasa : dispunem de o gama vasta... de cisterne de imprastiere emulsie bituminoasa cu capacitate de la 1.000 la 15.000 l.... Acestea pot fi folosite atat pentru emulsie cat si pentru bitum modificat, caz in caz ... »
Light Member 12 ani
Vrancea
 Dispersator bitum st1200

Dispersator bitum ST1200


sau inchis -picioare de depozitare Raspanditoarele de emulsie bituminoasa au...Dispersator emulsie 1200 L Model ST 1200-dispersator de Emulsie... 500mm -incalzire directa cu gaz si comanda mecanica -pompa emulsie centrifugata ... »
Oferit de:SC CONVAR SRL
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Perii camioane

PERII CAMIOANE


,dispersatoarelor de emulsie bituminoasa. Perii pentru toate echipamentele si utilajele folosite... de constructii. Perie pentru autobasculane si montate in fata gudronatoarelor...Perii construite pentru echiparea autobasculante, camioane si utilajelor ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:SC CONVAR SRL
Buyer Member 9 ani
Cluj
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea