Inscrie firma »

grund pentru colorare lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grund pentru colorare lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grund prime intense bona

Grund Prime Intense Bona


colorare bogata a lemnului Ambalaj: recipient 5L Instrument de aplicare: rola Bona...Tip de produs: grund monocomponent 100% poliuretanica pe baza de apa. Asigura o... Camp de utilizare: pardoseli de lemn si parchet inaintea folosirii lacurilor ... »
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Titan - spray color - spray grund

TITAN - Spray Color - Spray Grund Anticoroziv


Aerosol cu continut de grund anticoroziv si intermediar pentru suprafete... metalice feroase sau neferoase, de lemn, sticla sau mase plastice (mai putin polistire..., polieten sau polietilen). Aderenta foarte buna, usor de utilizat pentru mici retusuri ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Valtti color

VALTTI COLOR


de lemn si nu formeaza un strat solid. Putem colora in nuanta dorita. Grund : VALTTI...Este un conservant pentru lemn transparent care este absorbit de lemn si nu... formeaza un film solid. Valtti Color protejeaza lemnul impotriva conditiilor ... »
Oferit de:SC TM COLOR SRL
Buyer Member 7 ani
Harghita
 Lac pentru lemn

lac pentru lemn


: impregnant incolor pentru tratarea lemnului impregnant colorat pentru tratarea... si colorarea lemnului dif. nuante impregnat alb grunduri incolore pentru interior...lacuri pentru lemn,impregnanti pentru tratarea lemnului,pe baza de apa ... »
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Oskar color lazure

Oskar Color Lazure


Grund pentru lemn DEUTEK2 straturi finisaj Color Lazure.../strat Aplicare: pensula, trafalet sau pulverizare airless Sistem recomandat: 1 strat grund ... »

Pret: 66.8 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Oskar color lazure - 0,75 l

Oskar Color Lazure - 0,75 L


Grund pentru lemn DEUTEK2 straturi finisaj Color Lazure.../strat Aplicare: pensula, trafalet sau pulverizare airless Sistem recomandat: 1 strat grund ... »

Pret: 21.8 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Oskar color lacquer - 2,5 l

Oskar Color Lacquer - 2,5 L


Grund pentru lemn DEUTEK2 straturi finisaj Color Lacquer.../strat Aplicare: pensula, trafalet sau pulverizare airless Sistem recomandat: 1 strat grund ... »

Pret: 87.2 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Oskar color lacquer - 0,75 l

Oskar Color Lacquer - 0,75 L


airless Sistem recomandat: 1 strat grund Grund pentru lemn DEUTEK2 straturi finisaj... Recomandat pentru toate suprafetele din lemn de la interior si exterior..., precum: usi exterioare si ferestre, jaluzele din lemn, mobilier de gradina, cabane ... »

Pret: 27.8 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Feelings extra durable

FEELINGS EXTRA DURABLE


din lemn, metal si poate fi utilizat pentru revopsirea suprafetelor interioare vopsite...-lucioasa sau semi-mata, cu miros redus, rezistent la mucegai pentru vopsirea peretilor... interioare si tavane. In mod particular este utilizabil pentru vopsirea camerelor ... »
Oferit de:SC TM COLOR SRL
Buyer Member 7 ani
Harghita
 Oskar absolute white - 0,75

OSKAR Absolute White - 0,75


/STRATAplicare:pensula sau pulverizare air-lessSistem recomandat: 1 strat Grund pentru Lemn/Danke! Grund de Metal1... Colorare: Este disponibil in 3 grade de luciu: mat, satinat si lucios ... »

Pret: 21.3 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Oskar absolute white - 2,5 l

OSKAR Absolute White - 2,5 L


/STRATAplicare:pensula sau pulverizare air-lessSistem recomandat: 1 strat Grund pentru Lemn/Danke! Grund de Metal1...Produse complementare:Colorare: Este disponibil in 3 grade de luciu: mat ... »

Pret: 65.8 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Akzo nobel - supralux astralin aqua filler

Akzo Nobel - Supralux Astralin Aqua Filler


din lemn, metale grunduite (cu grund anticoroziv) sau pereti si tavane grunduite...Chit universal pe baza de apa pentru suprafete interioare sau exterioare... satinat. Culoare: alb, gri deschis; colorare cu coloranti Supralux Tilatex. Consum:2 ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Akzo nobel - supralux astralin primer

Akzo Nobel - Supralux Astralin Primer


Grund intermediar pentru suprafete metalice feroase sau neferoase, lemn.... Culoare alba; colorare cu email Astralin colorat. Consum: 7-9mp/lit. Ambalaj: 0,75L, 2 ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Grund alchidic pentru lemn si binale

Grund Alchidic pentru Lemn si Binale EMEX


Grundul Alchidic pentru Lemn si Binale EMEX este un produs monocomponent... de baza a grundului cu Lac Alchidic pentru Lemn EMEX. Suprafetele din lemn...: Grundul Alchidic pentru Binale EMEX este destinat utilizarii domestice sau industriale ... »

Pret: 11.3 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund lobadur ws easy prime-loba

Grund LOBADUR WS Easy Prime-Loba


vechi, cu rosturi, pe esentele de lemn care au continut ridicat de coloranti..., pe esentele de lemn colorate, LOBADUR WS EasyPrime se aplica numai cu rola. 1.Pe.... Grundul este gata preparat pentru folosire, nu se dilueaza ! +5°C pana la +25° ... »
Bronze Member 7 ani
Bucuresti
 Colorant cu miros redus, pe baza de solventi,

Colorant cu miros redus, pe baza de solventi, pentru colorarea profesionala


Sistem de colorare a pardoselilor din lemn. Da posibilitatea imbunatatirii.... LOBADUR ProColor Colorant cu miros redus, pe baza de solventi, pentru colorarea... colorarea (baituirea) profesionala a parchetului si a dusumelelor din lemn inainte ... »
Bronze Member 7 ani
Bucuresti
 Impregnant pentru protecttia si decorarea

IMPREGNANT PENTRU PROTECTTIA SI DECORAREA LEMNULUI(BAIT)


lemnului: capriori, scanduri, grinzi pentru acoperisuri, garduri, magazii de lemn... la 11mp/l pentru un strat. TIMP DE USCARE: 8h. Nuante disponibile: incolor(grundul...Baitul IMPREGON incolor este destinat pentru protectia si decorarea ... »
Buyer Member 10 ani
Neamt
 Vopsea clorcauciuc pentru piscine emex

Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX


Clorcauciuc Anticoroziv EMEX, sau Grund de Impregnare Clorcauciuc EMEX pentru suprafete... si la frecare, are ca destinatie principala utilizarea pentru acoperirea interioara... a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar si a suprafetelor din metal, beton sau lemn ... »

Pret: 32.47 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea tip auto pentru utilaje emex

Vopsea tip Auto pentru Utilaje EMEX


pentru Utilaje EMEX poate fi colorat in orice nuanta a cartelei RAL. Caracteristici... curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX..., sau chiar cu Grund Anticoroziv Clorcauciuc EMEX. Produsul este recomandat pentru ... »

Pret: 19.72 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX


colorata in orice nuanta a cartelei RAL. Caracteristici principale: - Etalare... destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal..., beton sau lemn, noi sau vechi, atat in conditii de interior, cat si in conditii ... »

Pret: 30.36 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Lac lobadur easyfinish (mat, semimat, lucios)-loba

Lac LOBADUR EasyFinish (mat, semimat, lucios)-Loba


Parchet si podele din lemn, cu trafic normal pâna la intens.... Carcateristicile antialunecare, pentru salile de sport, conf. DIN 18032 se obtin... WS EasyPrime respectiv LOBADUR WS Exotengrund 2. Uscati grundul, conf ... »
Bronze Member 7 ani
Bucuresti
 Termoizolatii cu polistiren expandat - de la 69 ron/mp

TERMOIZOLATII CU POLISTIREN EXPANDAT - de la 69 RON/mp


cu densitatea de 145g/mp - strat de grund Granopor Baumit pentru fixarea stratului final.... Pentru a realiza acest lucru se "imbraca" constructia cu un strat de polistiren... tencuite, placaje diverse, lemn). Putem imbunatati astfel izolarea termica atat ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Constructii civile si industriale

Constructii civile si industriale


cu un strat dur de colorant-intaritor, cu ajutorul unor matrite care copiaza aspectul... de caramida, piatra de rau, granit, lemn sau alte texturi naturale sau imaginare. Parcari...,5 ore Utilizabil la structuri interioare si exterioare. Format din: - grund ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 
23 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"grund pentru colorare lemn" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea