Inscrie firma »

grinzi metalice de sustinere - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grinzi metalice de sustinere
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme de sustinere metalice

Sisteme de sustinere metalice


þia grinzilor) din turnurile de racire. Aceste sisteme conþin elemente metalice (din ... »
Oferit de:Romind T&G
Bronze Member 8 ani
Ilfov
 Popi metalici noi extensibili

POPI METALICI NOI EXTENSIBILI


talpici posibilitati de montare in suport - furca sau bara pentru sustinere grinzi...Dimensiuni : 200-360 cm Descriere produs : teava metalica grunduita... - stanga/dreapta - cu rondela si opritor; suporti metalici cu nervuri 14/14cm ... »
Oferit de:CHANCE SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Profile de dilatare din metal pentru pardoseli stf 60

Profile de dilatare din metal pentru pardoseli STF 60


Profilele din metal STF 60 sunt folosite pentru toate finisarile (cladiri... industriale, fabrici, depozite, etc). Profilele din metal STF 60 au o capacitate... ridicata de incarcare si sustinere, fiind mai ales potrivite pentru lucrari de renovare ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:HIDROPLASTO
Buyer Member 9 ani
Botosani
 Siloz cu palnie metalica pentru stocare cereale

Siloz cu palnie metalica pentru stocare cereale


, constituita dintr-un inel circular, o serie de coloane realizate cu grinzi HE si un numar... adecvat de dispozitive de sustinere si protectie. Palnia de descarcare, inclinata ... »
Gold Member 8 ani
Vrancea
 Echipament de fixat, ridicat si manipulat tabla groasa si placi

Echipament de fixat, ridicat si manipulat tabla groasa si placi metalice


si manevrarii placilor metalice feroase si neferoase, bucatilor de tabla cu grosimi mari.... Capacitati de ridicare pana la 10 tone. Contine ventuze cu forta mare de sustinere (pana... fata de grinzile cu magneti. Consum redus, pompa de vacuum functioneaza cateva ... »
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Echipament de fixat, ridicat si manipulat foi grele de table cu

Echipament de fixat, ridicat si manipulat foi grele de table cu lungimi mari - GERMANIA


de ridicare intre 2 - 20 tone. Contine ventuze cu forta mare de sustinere (pana la 18750 N..., aluminiu, etc). Sunt echipamente mult mai usoare fata de grinzile cu magneti. Consum ... »
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Mansarda din lemn

Mansarda din lemn


si vilelor construite pe diverse structuri: de lemn, de zidarie, beton, metal.... Utilizand sistemul de grinzi prefabricate pentru mansardare clientul realizeaza... locurile existente sunt suficient de solide pentru a sustine un acoperis usor ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Spatiu industrial - 1960 mp nord-vest glx171248

Spatiu industrial - 1960 mp Nord-Vest GLX171248


pe structura de beton (stalpi si grinzi prefabricate din beton) este constituit din parter... plafonul este construit din grinzi de beton peste care s-a turnat un strat egalizator... pe o usa metalica cu dimensiunea de 4x4 m careia ii corespunde rampa auto pentru ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Fiola chimica ( ancora chimica )

FIOLA CHIMICA ( ANCORA CHIMICA )


de stalpi sau grinzi de sustinere din beton . Practic dupa 5 ore de la fixare , rezista... pana la ruperea sau topirea metalului . Fiolele au urmatoarele diametre : M 10 ; M ... »
Buyer Member 7 ani
Brasov
 Casa laura

CASA LAURA


- SARPANTA Schelet format din piese de lemn, de metal sau de beton armat, care sustine... deschideri mari), alcatuite din: Astearola, Capriori, Pene, Ferme o din grinzi cu inima... plina metalica din beton armat ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Spatiu industrial in viilor

Spatiu industrial in Viilor


pe care le ofera la inchiriere. Este din structura de beton pe stalpi si grinzi, iar... planseul este din beton armat cu plasa metalica. Intrucat cladirea mai are 2 etaje..., structura este sustinuta din stalpi amplasati din 4 in 4 m. Pardoseala este din beton ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare

Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau


de coloane realizate cu grinzi HE si un numar adecvat de dispozitive de sustinere...Silozurile metalice cu fund conic pentru depozitare cereale sunt fabricate... metalice pentru depozitare cereale cu fund conic sau silozuri pentru cereale cu fund ... »
Oferit de:SC USEPREST SRL
Silver Member 6 ani
Covasna
 Spatiu industrial in drumul taberei

Spatiu industrial in Drumul Taberei


. Constructia este din stalpi de beton pe structura de grinzi peste care s-a turnat tavanul... in care s-a incastrat armatura metalica. Intru-cat spatiul de la etaj a avut... destinatie industriala structura parterului este conceputa pentru a il sustine, astfel ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Rafturi industriale, rafturi port palet, rafturi drive in

Rafturi Industriale, Rafturi Port Palet, Rafturi Drive IN


a sustine greutati peste 20 tone..Grinzile de sustinere a paletilor au lungime optionala... cuie de siguranta. In celulele rafturilor pot fi fixate gratare metalice, polite... din PAL sau metalice, etc. Platformele de otel confera posibilitatea de folosire ... »
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Proiecte case moderne - seg giurgiu

Proiecte case moderne - SEG Giurgiu


de design se bazeaza pe structura metalica – stalpi, grinzi de otel, si inchideri... (Giurgiu) Structura: structura metalica Proiecte de case moderne: situata pe un teren..., sustinuta si de cele doua terase generoase finisate cu gazon de la etaj. Solutia ... »

Pret: 17.5 EUR
Bronze Member 6 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Curs sudor

Curs sudor


: - constructii metalice (grinzi, stalpi, tevi etc.); - instalatii de ridicat (macarale..., pe parcursul cursului - sustinerea examenului final Durata cursului: 720 ore. Pretul ... »

Pret: 550 RON
 Spatiu de inchiriat in drumul taberei

Spatiu de inchiriat in Drumul Taberei


sustinut de grinzi pe care s-a montat placa de beton cu armatura metalica iar la partea... liniari. In interior pardoseala este din beton cu armatura metalica ce rezista... la greutati foarte mari. Accesul in hala se face pe o usa metalica cu dimensiunea de 6x8 ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Ansamblu de leagane taiga soulet

Ansamblu de leagane Taiga Soulet


de sustinere a leaganelor este din lemn de pin, tratat.Bara orizontala de sustinere...: 80 mmImbinari metalice: pentru mai multa rezistentaTarusi de fixare in pamant... grinzile ansamblurilor de joaca Soulet sunt dimensionate si proiectate asftel in cat sa ... »

Pret: 944 RON
Buyer Member 5 ani
Arges
 Ansamblu de leagane koka soulet

Ansamblu de leagane Koka Soulet


celor mai stricte norme de siguranta (EN 71-8). Structura de sustinere a leaganelor... este din lemn de pin, tratat. Bara orizontala de sustinere a leaganelor... leagan: 80 mm Imbinari metalice: pentru mai multa rezistenta Tarusi de fixare ... »

Pret: 1145 RON
Buyer Member 5 ani
Arges
 Constructii case, cabane din lemn, bca, caramida

Constructii case, cabane din lemn, BCA, caramida


metalice Kg... 5,00Ron curatat de rugina suprafete metalice Mp... (grinzi-stalpi-fundatii) Ml ... »
Buyer Member 7 ani
Suceava
 Spatiu comercial in tancabesti

Spatiu comercial in Tancabesti


proprietarul a construit pe structura de stalpi, grinzi si placa de beton alcatuit... ,zidarie din BCA si ferme metalice la acoperis.Acoperisul halei este din panouri... sandwich.Mentionez faptul ca in interiorul halei nu exista nici un stalp de sustinere ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial in tancabesti

Spatiu comercial in Tancabesti


proprietarul a construit pe structura de stalpi, grinzi si placa de beton alcatuit... ,zidarie din BCA si ferme metalice la acoperis.Acoperisul halei este din panouri... sandwich.Mentionez faptul ca in interiorul halei nu exista nici un stalp de sustinere ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Ansamblu de leagane morea soulet

Ansamblu de leagane Morea Soulet


de siguranta (EN 71-8). Structura de sustinere a leaganelor este din lemn de pin, tratat.... Bara orizontala de sustinere a leaganelor are diametrul de 10 cm., iar suportii... Imbinari metalice: pentru mai multa rezistenta Tarusi de fixare in pamant sau in beton ... »

Pret: 2099 RON
Buyer Member 5 ani
Arges
 Centru de joaca rezidential fiesta castle pkg ii ryb

Centru de joaca rezidential Fiesta Castle Pkg II RYB


rugina de suprafata). ┬áSistemele metalice de fixare a grinzii leaganelor, toate... a grinzii leaganelor, toate manarele si barele metalice, elementele metalice de catarare... si sunt sustinute de garantia pe viata RPS, fara precedent in industrie.Rainbow e ... »

Pret: 10 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Centru de joaca rezidential fiesta castle pkg ii gs

Centru de joaca rezidential Fiesta Castle Pkg II GS


. (garantia exclude rugina de suprafata). ┬áSistemele metalice de fixare a grinzii... a grinzii leaganelor, toate manarele si barele metalice, elementele metalice de catarare... Kong sunt fabricate exclusiv din lemn nord american si sunt sustinute de garantia ... »

Pret: 10 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 4 ani
Ilfov
28 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"grinzi metalice de sustinere" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea