Inscrie firma »

gratar cu peleti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre gratar cu peleti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Gratar cu peleti

Gratar cu peleti


primul gratar automatizat conceput sa functioneze in exclusivitate cu pelet , avand...Este o idee originala, un gratar schimbat din punct de vedere estetic ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 80

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 80


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 80 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 33404.45 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 90

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 90


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 90 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 36094.33 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 100

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 100


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 100 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 39166.9 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 120

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 120


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 120 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 44923.8 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 140

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 140


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 140 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 52216.98 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 160

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 160


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 160 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 57979.44 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 180

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 180


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 180 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 62970.97 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 200

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 200


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 200 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 68727.87 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 230

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 230


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 230 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 61118.55 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 250

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 250


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 250 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 75449.8 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 280

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 280


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 280 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 77091.46 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 300

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 300


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 300 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 80824.02 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 350

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 350


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 350 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 86775.03 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 400

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 400


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 400 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 98677.07 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 450

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 450


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 450 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 107123.85 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 500

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 500


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 500 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 114422.57 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 600

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 600


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 600 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 137461.28 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 700

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 700


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 700 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 159346.38 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 750

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 750


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 750 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 180249.81 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 18

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 18


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 18 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 16804.83 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 25

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 25


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 25 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 17830.87 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 32

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 32


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 32 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 19189.67 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 40

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 40


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 40 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 20687.13 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 50

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 50


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 50 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 21713.17 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
47 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"gratar cu peleti" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea