Inscrie firma »

glucose test - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre glucose test
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Teste glicemie accutrend glucose

Teste glicemie Accutrend Glucose


Teste pentru determinarea glicemiei Sistemul de analiza Accutrend Plus este... - glucoza - acid lactic din singele capilar. Testele strip folosite pentru determinarea.... Testele strip sunt pastrate la temperatura camerii si permit de asemenea determinarea ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Teste glucosmart plus 50 bucati abi solutions

Teste GlucoSmart Plus 50 bucati Abi Solutions


Teste GlucoSmart Plus 50 bucati Abi SolutionsCod: STRIP-2200Descriere: 50... de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart Plus (AGM2200).Pachetul contine... 2 flacoane a cite 25 de teste fiecare. ... »

Pret: 149.5 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Teste glucosmart plus

Teste GlucoSmart Plus


Pachetul contine 50 de teste de glicemie compatibile cu aparatul Gluco ... »

Pret: 120 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Teste glucosmart

Teste GlucoSmart


Pachet 50 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart. ... »

Pret: 105 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Teste de glicemie glucosmart

Teste de glicemie GlucoSmart


50 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart (AGM2100). Pachetul... contine 2 flacoane a cite 25 de teste fiecare. ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Teste de glicemie accutrend glucose

Teste de glicemie Accutrend Glucose


Compatibile cu aparatele: - Accutrend GCT - Accutrend - Accutrend Mini - Accutrend Alpha - Accutrend GC - Accu-Chek Instant... ... »
Buyer Member 8 ani
Mures
 Teste de glicemie accutrend glucose

Teste de glicemie Accutrend Glucose


Compatibile cu aparatele: - Accutrend GCT - Accutrend - Accutrend Mini - Accutrend Alpha - Accutrend GC - Accu-Chek Instant... ... »
Buyer Member 8 ani
Mures
 Teste glucosmart - 25 bucati

Teste GlucoSmart - 25 bucati


25 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart (AGM2100). Pachetul... contine 1 flacon cu 25 de teste. ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 2 ani
Alba
 Teste glucosmart - 50 bucati

Teste GlucoSmart - 50 bucati


50 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart (AGM2100).Pachetul... contine 2 flacoane a cite 25 de teste fiecare. ... »

Pret: 105 RON
Buyer Member 2 ani
Alba
 Teste de glicemie glucosmart plus

Teste de glicemie GlucoSmart Plus


50 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart Plus (AGM2200...). Pachetul contine 2 flacoane a cite 25 de teste fiecare. ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Glucometru - glucosmart

Glucometru - GlucoSmart


, dispozitiv de intepare, banda de control, 10 ace, 25 benzi de testare GlucoSmart, manual...Caracteristici Glucometru - GlucoSmart: Glucometru - GlucoSmart este o metoda... foloseste ultimele tehnologii pentru a masura cu o mare precizie. Benzile de testare ... »

Pret: 155 RON
Gold Member 6 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Glucometru plus - glucosmart

Glucometru Plus - GlucoSmart


, 10 ace, 25 benzi de testare GlucoSmart Plus, manual in limba romana. Termen...Caracteristici Glucometru Plus - GlucoSmart: Este o metoda inovativa... in masurarea glicemiei! Are benzi de testare usor de folosit, cu un capilar de absortie ... »

Pret: 204 RON
Gold Member 6 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Glucometru glucosmart

Glucometru GlucoSmart


de control, 10 ace, 25 benzi de testare GlucoSmart, manual in limba romana....Benzile de testare sunt usor de folosit, avand capilar de absortie lateral, pentru a evita... prin simpla introducere a benzii de testare.Timp de masurare: 11 secundeMetoda de masurare ... »

Pret: 160 RON
Buyer Member 2 ani
Alba
 Glucometru glucosmartplus

Glucometru GlucoSmartPlus


de protectie, dispozitiv de intepare, 10 ace, 25 benzi de testare GlucoSmart Plus, manual...Este o metoda inovativa in masurarea glicemiei! Are benzi de testare usor... face prin simpla introducere a benzii de testare. Timp de masurare: 10 secunde ... »

Pret: 209.99 RON
Buyer Member 2 ani
Alba
 Glucometru digital glucosmart

Glucometru digital GlucoSmart


. Benzile de testare sunt usor de folosit, avand capilar de absortie lateral, pentru... glucometrului se face prin simpla introducere a benzii de testare. Timp de masurare: 11... de intepare, banda de control, 10 ace, 25 benzi de testare, manual in limba romana ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Glucometru infopia easygluco-auto

Glucometru Infopia EasyGluco-Auto


de instructiuni 2 baterii CR2032 25 de teste EasyGluco Dispozitivul de lansare a acului Carnet...Caracteristici Principale: Numar de memorii: 365 de teste cu data si ora Pasi... testare: 1. Introducere testului in aparat; 2. Aplicarea picaturii de sange; 3 ... »

Pret: 0.99 RON
Buyer Member 5 ani
Timis
 Teste - 50 bucati glucosmart

Teste - 50 bucati GlucoSmart


Caracteristici Teste - 50 bucati GlucoSmart: 50 de teste de glicemie... compatibile cu aparatul GlucoSmart (AGM2100). Pachetul contine 2 flacoane a cite 25... de teste fiecare. ... »

Pret: 102 RON
Gold Member 6 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Teste - 25 bucati glucosmart

Teste - 25 bucati GlucoSmart


Caracteristici Teste - 25 bucati GlucoSmart: 25 de teste de glicemie... compatibile cu aparatul GlucoSmart (AGM2100). Pachetul contine 1 flacon cu 25 de teste. ... »

Pret: 58 RON
Gold Member 6 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Glucometru digital glucosmart plus

Glucometru digital GlucoSmart Plus


Este o metoda inovativa in masurarea glicemiei! Are benzi de testare usor... face prin simpla introducere a benzii de testare. Timp de masurare: 10 secunde... de protectie, dispozitiv de intepare, 10 ace, 25 benzi de testare, manual in limba romana ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Teste glucosmart plus - 25 bucati

Teste GlucoSmart Plus - 25 bucati


25 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart Plus (AGM2200...). Pachetul contine 1 flacon cu 25 de teste. ... »

Pret: 64.99 RON
Buyer Member 2 ani
Alba
 Teste glucosmart plus - 50 bucati

Teste GlucoSmart Plus - 50 bucati


50 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart Plus (AGM2200...).Pachetul contine 2 flacoane a cite 25 de teste fiecare. ... »

Pret: 119.99 RON
Buyer Member 2 ani
Alba
 Glucometru glucosmartplus abi solutions

Glucometru GlucoSmartPlus Abi Solutions


, 10 ace, 25 benzi de testare GlucoSmart Plus, manual in limba romana...Glucometru GlucoSmartPlus Abi SolutionsCod: AGM2200Dimensiuni: Descriere: Este... o metoda inovativa in masurarea glicemiei! Are benzi de testare usor de folosit ... »

Pret: 224.9 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Test de diabet zaharat

Test de Diabet Zaharat


TESTUL DE DIABET ZAHARAT detecteazã prezenþa glucozei î...þiuni ale metabolismului carbohidraþilor. Efectuând singur testul acasã, pute... se bazeazã pe reacþia gluco ... »

Pret: 21.36 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Teste glicemie sd check code free

TESTE GLICEMIE SD CHECK CODE FREE


; - Tehnologie de absorbtie rapida - face ca testarea sa fie rapida si sigura; - Catalizator... Glucooxidaza - Glucooxidaza nu interactioneaza cu alte glucose precum maltoza... sau icodextrina , de aceea va puteti testa in siguranta. TESTE GLICEMIE ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 3 ani
Iasi
 Teste plus - 50 bucati - glucosmart

Teste Plus - 50 bucati - GlucoSmart


Caracteristici Teste Plus - 50 bucati - GlucoSmart: 50 de teste de glicemie... compatibile cu aparatul GlucoSmart Plus. Pachetul contine 2 flacoane a cite 25 de teste ... »

Pret: 116 RON
Gold Member 6 ani
Bucuresti
Comanda acum
41 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea