Inscrie firma »

furtun de pvc pentru apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre furtun de pvc pentru apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
Tobogan Apa Octopus
Tip produs: tobogan apa octopus - al pistei - Se ataseaza furtunul de gradina pentru a activa capetele de stropire...Tobogan Apa Octopus. Detalii produs: - Se imprastie apa de la un capat la altul... - Prindere in 6 puncte - Varsta: 3+ - Marca: Bestway - Material: ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 51 RON
Comanda acum »
Furtun extensibil - de la 5m la 15m

O solutie necesara pentru a economisi spatiul folosit de un furtun normal.... acest furtun isi tripleaza lungimea, de indata ce deschideti robinetul! Dupa... ce este conectat la robinet si apa curge, se va extinde in mod automat, ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 137
Comanda acum »
Furtun extensibil - de la 10m la 30m

O solutie necesara pentru a economisi spatiul folosit de un furtun normal.... acest furtun isi tripleaza lungimea, de indata ce deschideti robinetul! dupa... ce este conectat la robinet si apa curge, se va extinde in mod automat, ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 224
Comanda acum »
Furtun tip pompieri 2 toli dimensiune 20 metri

excelenta rezistenta la torsionare (rasucire) Furtunul de pompieri este utilizat pentru...Furtun tip pompieri 2 toli dimensiune 20 metri Recomandam clientilor nostrii... furtunul de pompieri 2 toli, ce dispune de o lungime de 20 ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 119
Comanda acum »
Piscina Gonflabila Seal Slide
Tip produs: piscina gonflabila seal slide - si manere incorporate - Sprayer de apa ce se ataseaza la furtunul de gradina - Perna... gonflabila la baza pentru confort - Petic de reparatie inclus - Capacitate 236 l - Varsta...: 3+ - Marca: Bestway - Material: PVC - Dimensiuni: ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 141 RON
Comanda acum »
Piscina Fast Set Bestway, 305 cm x 76 cm
Tip produs: piscina fast set bestway - - : pereti laterali, 3 straturi din PVC si poliester rezistent, valva pentru scurgere... atasabila unui furtun pentru evacuarea apei in afara zonei in care este plasata piscina... ce este umpluta cu apa. Marginea este sustinuta de un ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 198 RON
Comanda acum »
Piscina Fast Set Bestway, 244 cm x 66 cm
Tip produs: piscina fast set bestway - - straturi din PVC si poliester rezistent, valva pentru scurgere atasabila unui furtun... ce este umpluta cu apa. Marginea este sustinuta de un inel superior gonflabil. Piscina... pentru evacuarea apei in afara zonei ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 138 RON
Comanda acum »
Nebulizator cu compresor Omron C28 Plus
Tip produs: - : aparatul, kit-ul de nebulizare, furtun (PVC, 207 cm), 5 filtre de aer de rezerva, piesa... de nebulizare, furtun (PVC - 207 cm sau Silicon - 100 cm), piesa de gura, piesa de nas.... - Carcasa cu design modern, rezistenta la ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 373 RON
Comanda acum »
Piscina Gonflabila Bestway 244x66 cm
Tip produs: piscina - saltea - colac ridica pe masura ce este umpluta cu apa.Ideala pentru intreaga familie, nicio margine... exterior; valva pentru scurgere atasabila unui furtun pentru evacuarea apei in afara...Piscina Gonflabila Adulti Bestway, cu instalare ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 185 RON
Comanda acum »
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"furtun de pvc pentru apa" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea