Inscrie firma »

furnizorii unei sc - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre furnizorii unei sc
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Adengo 465 sc

Adengo 465 SC


/l + ciprosulfamide (safener) 150 g/l Formulare: SC (suspensie concentrata...) Mod de actiune: Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide... recomandate corespunzator continutului in humus din sol, Adengo 465 SC are o buna ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Erbicid pentru porumb adengo 465sc

Erbicid pentru porumb ADENGO 465SC


Mod de actiune: Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide..., Adengo 465 SC are o buna selectivitate pentru hibrizii cultivati in prezent... in Romania. Pentru loturile de hibridare este necesar avizul furnizorului de samanta ... »

Pret: 510 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Garnituri din cauciuc

Garnituri din cauciuc


SC Kautricom SRL, produce si comercializeaza diverse garnituri din cauciuc... model pe baza desenului tehnic sau a unei mostre. La livrare marfa este insotita... oferi discount, iar marfa este livrata la destinatie de catre furnizor. ... »
Light Member 7 ani
Neamt
 Sterilizator clasa b tuttnauer 23 litri

Sterilizator clasa B Tuttnauer 23 litri


vacuumului prin intermediul unei pompe de vid performante, permite patrunderea foarte... se face pe orizontala Temperatura de lucru setabila intre 60 si 138sC Timp... pt. sterilizare si 2 programe de control : 1 - instrumentar impachetat, la 134sC ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 11 ani
Covasna
 Textop a ales inca o data compania frisomat

TEXTOP a ales inca o data compania Frisomat


SC TEXTOP SRL Orientarea catre client, calitatea produselor si varietatea... inca o data acelasi furnizor. Compania TEXTOP activeaza in domeniul textil, este... doar fructuos finalizata, ci si intretinuta, in conditiile unei piete care se ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 10 ani
Neamt
 Horeca: implementare sisteme  de siguranta alimentelor haccp/iso 22000

HoReCa: Implementare sisteme de siguranta alimentelor HACCP/ISO 22000 si calitate ISO 9001 in activitatile din turism (alimentatie publica, cazare)


de calitate si a unor produse sigure pentru consum, SC FOOD SAFETY HACCP CONSULT... si ISO 9001); ; Audituri de furnizori (audit de secunda parte); ; Asistenta.... - Instruire: ;Cursuri de instruire pentru management si/sau angajati/furnizori ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Indelb tb65dd steel

indelB TB65DD Steel


alimentelor la rece prin reglarea unei temperaturi peste 4oC, si celalalt pentru a congela...,3 kWh (220V) Alimentare 12/24V/230V Interval racire +5sC / -18sC..., transport si achizitie de alimente speciale de la furnizori externi) - cabane ... »

Pret: 884.49 EUR
Buyer Member 13 ani
Mures
 Amenajare si intretinere de spatii verzi

Amenajare si intretinere de spatii verzi


Arhitectura peisagera este o divizie a s.c. Phoenix Flowers s.r.l. profilata... dumneavoastra o echipa formata din cei mai de incredere si experimentati furnizori.... Proiectarea peisagistica Atunci cand porniti la realizarea unei gradini, este bine sa ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Vanzare spatii comerciale postei - bucov ploiesti glx580612

vanzare Spatii comerciale Postei - Bucov Ploiesti GLX580612


-food sunt complet utilate si autorizate, acestea avand incheiate contracte cu furnizorii... electric este realizat cu SC Electrica Furnizare SA si in partida.... Constructiv rulota fast-food este replica unei "carute", in conformitate cu planurile ... »

Pret: 22500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Bec vapori mercur  autoaprindere  125w

Bec vapori mercur autoaprindere 125W


SRL Braila este furnizorul unei game variate de... cu inaltimi mari, antreprize, depozite, ateliere, porturi) Nota: SC Pro Ideas Trade ... »
Buyer Member 10 ani
Braila
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"furnizorii unei sc" in Firme Hot - 72 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea