Inscrie firma »

fotoliu relax din piele naturala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fotoliu relax din piele naturala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Fotoliu relax din piele naturala

Fotoliu relax din piele naturala C108


, negru Fabricat in Germania Fotoliu relax din piele naturala....Caracteristici tehnice Gama fotoliu relax Extensibil Nu Tapiterie piele... naturala Tapiterie textila detasabila Da Dimensiuni 170/60/80 cm. Culori rosu ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 O buna afacere fotoliu masaj si

O buna afacere FOTOLIU MASAJ SI RELAXARE SHIATSU


. Piele naturala. Origine : ITALIA Declaratie de conformitate CE:-89/336/CEE...Fotoliu Shiatsu: pat destinat relaxarii. Are doua trepte de vibratii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Coltar piele si fotoliu recliner

Coltar Piele si Fotoliu Recliner K4125 Marcie


Fotoliu:(L:114*l:89*h:90)- Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele... naturala.- Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica... perfect pentru realizarea unui ambient cat mai relaxant, odihnitor si confortabil ... »
Oferit de:Dylan Impex
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu birou piele office 1610

Fotoliu birou piele Office 1610


Fotoliu de birou din piele Office 1610 Descriere: Fotoliu de birou... din sezut si spatar (suprafata de contact) din piele naturala de lux, spatele din piele... de lux, acoperit cu piele naturala in nuante de maro (vezi imagini ... »

Pret: 1290 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Fotoliu extensibil ibiza

Fotoliu extensibil Ibiza


, stofe, piele ecologica sau piele naturala. Recomandam stofele....Fotoliul Ibiza creaza o atmosfera relaxata, in care sicul devine accesibil... de MobilaDalin, va ofera confortul dorit pentru spatii reduse. Structura acestui fotoliu ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Fotoliu cafenea cocktail

Fotoliu Cafenea Cocktail


disponibil intr-o varietate de materiale si culori de la piele naturala sau ecologica... comandat pe piele ecologica sau naturala. Fotoliul pentru cafenele Cocktail... clipele fugare in mici oaze de relaxare oferind un confort de invidiat. Pentru ... »

Pret: 369 RON
Oferit de:SC REK SRL
Buyer Member 10 ani
Calarasi
 Fotoliu fix - ip

Fotoliu Fix - ip


Fotoliu Fix - ip Fotoliu Fix cu functionalitate pentru sedere, relaxare..., lectura si odihna, model imitatie piele. Dimensiuni: 870 x 860 x 840 mm... se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se ... »

Pret: 312.75 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix - stofa 1

Fotoliu Fix - Stofa 1


Fotoliu Fix - Stofa 1 Fotoliu Fix cu functionalitate pentru sedere, relaxare... realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se face in folie... producatorului, ci unor cauze naturale Praful se sterge cu material textil moale, uscat. Nu ... »

Pret: 267.28 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix - stofa 2

Fotoliu Fix - Stofa 2


Fotoliu Fix - Stofa 2 Fotoliu Fix cu functionalitate pentru sedere, relaxare... realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se face in folie... producatorului, ci unor cauze naturale Praful se sterge cu material textil moale, uscat. Nu ... »

Pret: 304.48 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix - stofa 3

Fotoliu Fix - Stofa 3


Fotoliu Fix - Stofa 3 Fotoliu Fix cu functionalitate pentru sedere, relaxare... realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se face in folie... producatorului, ci unor cauze naturale Praful se sterge cu material textil moale, uscat. Nu ... »

Pret: 322.4 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu masaj f5020b

fotoliu masaj F5020B


o Unghi inclinare: 120 - 170 grade o Tapiterie: piele naturala ... »
Oferit de:SC GRY CLUB SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Fotoliu lemn roma #

Fotoliu Lemn Roma #


de materiale pt. tapiterie: stofe, stofe teflonate, piele ecologica sau piele naturala... de relaxare unice. Atat spatarul cat si pernele de sezut sunt dehusabile integral fapt.... Pentru Roma #, producatorul recomanda colectiile de Piele Ecologica, Stofa teflonata ... »

Pret: 720 RON
Oferit de:SC REK SRL
Buyer Member 10 ani
Calarasi
 Fotoliu fix - stofa 1+ip

Fotoliu Fix - Stofa 1+ip


, relaxare, lectura si odihna, model stofa 1 si imitatie piele. Dimensiuni: 870 x...Fotoliu Fix - Stofa 1+ip Fotoliu Fix cu functionalitate pentru sedere... realizeaza sub forma de husa, care se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele ... »

Pret: 289.33 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix - stofa 2+ip

Fotoliu Fix - Stofa 2+ip


, relaxare, lectura si odihna, model stofa 2 si imitatie piele. Dimensiuni: 870 x...Fotoliu Fix - Stofa 2+ip Fotoliu Fix cu functionalitate pentru sedere... realizeaza sub forma de husa, care se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele ... »

Pret: 304.48 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix - stofa 3+ip

Fotoliu Fix - Stofa 3+ip


, relaxare, lectura si odihna, model stofa 3 si imitatie piele. Dimensiuni: 870 x...Fotoliu Fix - Stofa 3+ip Fotoliu Fix cu functionalitate pentru sedere... realizeaza sub forma de husa, care se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele ... »

Pret: 322.4 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu extensibil meda - stofa 2

Fotoliu extensibil Meda - Stofa 2


Fotoliu extensibil Meda - Stofa 2 Fotoliu extensibil Meda cu functionalitate... pentru sedere, relaxare, lectura si odihna, model stofa 2. Dimensiuni: 940 x... realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se face in folie ... »

Pret: 490.49 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu extensibil campina - stofa 1

Fotoliu extensibil Campina - Stofa 1


Fotoliu extensibil Campina - Stofa 1 Fotoliu extensibil Campina... cu functionalitate pentru sedere, relaxare, lectura si odihna, model stofa 1. Dimensiuni... realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se face in folie ... »

Pret: 403.68 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu extensibil campina - stofa 2

Fotoliu extensibil Campina - Stofa 2


Fotoliu extensibil Campina - Stofa 2 Fotoliu extensibil Campina... cu functionalitate pentru sedere, relaxare, lectura si odihna, model stofa 2. Dimensiuni... realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se face in folie ... »

Pret: 445.02 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu extensibil campina - stofa 3

Fotoliu extensibil Campina - Stofa 3


Fotoliu extensibil Campina - Stofa 3 Fotoliu extensibil Campina... cu functionalitate pentru sedere, relaxare, lectura si odihna, model stofa 3. Dimensiuni... realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se face in folie ... »

Pret: 467.07 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix dora - stofa 2

Fotoliu fix Dora - Stofa 2


Fotoliu fix Dora - Stofa 2 Fotoliu fix Dora cu functionalitate pentru sedere..., relaxare, lectura si odihna, model stofa 2. Dimensiuni: 910 x 830 x 830 mm... se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se ... »

Pret: 316.88 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix dora - stofa 3

Fotoliu fix Dora - Stofa 3


Fotoliu fix Dora - Stofa 3 Fotoliu fix Dora cu functionalitate pentru sedere..., relaxare, lectura si odihna, model stofa 3. Dimensiuni: 910 x 830 x 830 mm... se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se ... »

Pret: 344.45 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu extensibil lia - stofa 3

Fotoliu extensibil Lia - Stofa 3


Fotoliu extensibil Lia - Stofa 3 Fotoliu extensibil Lia cu functionalitate... pentru sedere, relaxare, lectura si odihna, model stofa 3. Dimensiuni: 1040... se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele Ambalarea: Ambalarea se ... »

Pret: 564.88 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix sanda - stofa 1

Fotoliu fix Sanda - Stofa 1


Fotoliu fix Sanda - Stofa 1 Fotoliu fix Sanda cu functionalitate pentru... sedere, relaxare, lectura si odihna, model stofa 1. Dimensiuni: 680 x 810 x 950... realizeaza sub forma de husa, care se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele ... »

Pret: 234.22 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix sanda - stofa 2

Fotoliu fix Sanda - Stofa 2


Fotoliu fix Sanda - Stofa 2 Fotoliu fix Sanda cu functionalitate pentru... sedere, relaxare, lectura si odihna, model stofa 2. Dimensiuni: 680 x 810 x 950... realizeaza sub forma de husa, care se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele ... »

Pret: 246.62 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Fotoliu fix sanda - stofa 3

Fotoliu fix Sanda - Stofa 3


Fotoliu fix Sanda - Stofa 3 Fotoliu fix Sanda cu functionalitate pentru... sedere, relaxare, lectura si odihna, model stofa 3. Dimensiuni: 680 x 810 x 950... realizeaza sub forma de husa, care se poate realiza din plus, stofa sau imitatie piele ... »

Pret: 257.65 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
80 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea