Inscrie firma »

foarfeca pentru curatat crengi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre foarfeca pentru curatat crengi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Foarfece pentru crengi combisystem

Foarfece pentru crengi combisystem


Foarfecele pentru crengi combisystem GARDENA este ideal pentru tãierea... tãiere a crengilor curatã, protejand planta. * Diverse aplicaþii - foarfecele... tãiere curatã ºi exactã, precum ºi o curãþare uºoarã. Foarte convenabil: foarfecele ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfeca de crengi combisystem

Foarfeca de crengi Combisystem Gardena


Foarfeca de crengi Combisystem Gardena Foarfeca pentru crengi combisystem... curatare usoara Foarte convenabil: foarfeca poate fi atarnata pe crengi, acest lucru... GARDENA este ideala pentru taierea crengilor din copacii inalti, in combinatie ... »

Pret: 199.99 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Foarfece de crengi comfort 770 al

Foarfece de crengi Comfort 770 AL


. Ca foarfece de crengi cu nicovalã, este ideal pentru lemn uscat ºi tare ºi asigurã o... inlocuibilã este practicã. Caracteristici * Tãiere curatã - foarfecele de crengi... Foarfecele de crengi Comfort 770 AL GARDENA este un foarfece ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfeca gardena pentru crengi 780al

Foarfeca Gardena pentru crengi 780AL


Cod produs: 00646-20 Producator: Gardena Taiere curata: lama ascutita..., usor de curatat si rezistenta la rugina. Transmisia cu cremaliera reduce efortul.... al crengilor: 42 mm. Detalii tehnice Lungime: 780 mm Detalii produs ... »

Pret: 242 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Foarfeca gardena pentru crengi 760al

Foarfeca Gardena pentru crengi 760AL


al crengilor: 40 mm . Foarfeca nicovala cu taiere curata, rapida. Trasmisie dintata.... Manere din aluminiu cu sectiunea ovala, pentru o utilizare usoara si stabilitate... interschimbabile. Manere ergonomice pentru utilizare usoara. Detalii produs ... »

Pret: 232 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Foarfece pentru crengi combisystem (gardena 302)

Foarfece pentru crengi combisystem (Gardena 302)


Foarfece pentru crengi combisystem - Gardena 302 Este ideal pentru taierea.... * Diverse aplicatii - foarfecele pentru crengi face parte din sistemul combisystem... si exacta precum si o curatare usoara. Foarte convenabil: foarfecele poate fi atarnat ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfeca de crengi comfort 770 al

Foarfeca de crengi Comfort 770 AL Gardena


pentru lemn uscat si tare si asigura o taiere uniforma si curata a crengilor...Foarfeca de crengi Comfort 770 AL Gardena Foarfeca de gradina Comfort 770... curata si eficienta a crengilor cu un diametru de pana la 40 mm. Este ideala ... »

Pret: 199.99 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Foarfeca de crengi cu transmisie

Foarfeca de crengi cu transmisie tripla Gardena


Foarfeca de crengi cu transmisie tripla Gardena Foarfeca de crengi... cu transmisie tripla este ideala pentru taierea crengilor din copacii inal?i, avand un maner... Foarte convenabil: foarfeca poate fi atarnata pe crengi, acest lucru avand ... »

Pret: 199.99 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Foarfece de crengi classic 680 b

Foarfece de crengi Classic 680 B


lungime totalã de 680 mm ºi este un foarfece clasic pentru crengi, cu nicovalã pentru... Foarfecele de crengi Classic 680 B GARDENA are o... pentru transferul optim de forþã, se realizeazã o tãiere extraordinar de curatã ºi ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfece de crengi cu nicovala

Foarfece de crengi cu nicovala Classic 680 A


lungime totalã de 680 mm ºi este un foarfece de crengi clasic, cu nicovalã pentru... Foarfecele de crengi cu nicovalã Classic 680 A GARDENA are o... pentru transferul optim de forþã, se realizeazã o tãiere extraordinar de curatã ºi ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfece de crengi comfort 500 bl

Foarfece de crengi Comfort 500 BL


, foarfecele de crengi este foarte uºor. Tãiere curatã Datoritã... Foarfecele de crengi Comfort 500 BL GARDENA este extrem.... Datoritã noii transmisii prin angrenaje, patentatã, foarfecele de crengi are o putere ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfece de crengi classic 460 b

Foarfece de crengi Classic 460 B


Foarfecele de crengi Classic 460B GARDENA are o lungime totalã... optimizatã de tãiere permit o tãiere curatã ºi uniformã a crengilor cu un transfer optim... de 460 mm ºi este versiunea mai micã a modelului 680 B. Este ideal pentru tãierea ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfeca gardena pentru crengi

Foarfeca Gardena pentru crengi 00642-20


maxim al crengilor: approx. 40mm. Puternica, usor de folosit, usoara. Mai putina... energie folosita datorita tranmisiei dintate. taietura curata, usoara si exacta.... Manerele prevazute cu mansoane delicate pentru incheieturi. Lama superioara ... »

Pret: 202 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Foarfeca gardena pentru crengi 870

Foarfeca Gardena pentru crengi 870 BL


cu un strat neaderent pentru o taiere usoara, o curatare fara efort si rezistenta... maxim al crengilor: approx. 40 mm. Lama inferioara precisa calita, asigura o... taietura exacta delicata pentru copaci si arbusti.. Lama superioara acoperita ... »

Pret: 302 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Foarfece pentru crengi combisystem (gardena 302-20)

Foarfece pentru crengi combisystem (Gardena 302-20)


curata protejand planta.* Diverse aplicatii - foarfecele pentru crengi face...Foarfecele pentru crengi combisystem GARDENA este ideal pentru taierea... taiere curata si exacta precum si o curatare usoara. Foarte convenabil: foarfecele ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfeca pentru crengi si vie pruner 9 inch

Foarfeca pentru crengi si vie Pruner 9 inch


. Foarfeca pentru crengi si vie Pruner 9 inch este simpla la utilizare si curatare...Foarfeca pentru crengi si vie Pruner 9 inch Oferim clientilor nostrii o... din metal. Utilizand foarfeca pentru crengi si vie Pruner 9 inch va veti facilita ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Foarfece pentru crengi  combisystem cu transmisie

Foarfece pentru crengi combisystem cu transmisie tripla


- foarfecele pentru crengi face parte din sistemul combisystem GARDENA ºi, prin urmare... Foarfecele de crengi in formã de S combisystem... cu transmisie triplã GARDENA este ideal pentru tãierea crengilor din copacii inalþi ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfeca pentru taiat crengi cu

Foarfeca pentru taiat crengi cu manere din silicon


Foarfeca pentru taiat crengi cu manere din silicon 100 cmFoarfeca pentru....Produsul foarfeca pentru taiat crengi cu manere din silicon dispune de marimi medii fiind astfel....Cu ajutorul acestei ustensile pentru gradina, taiatul crengilor si curatatul pomilor ... »

Pret: 95 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Foarfeca gardena crengi 500 bl -

Foarfeca Gardena Crengi 500 BL - 08770-20


maxim al crengilor: approx. 35mm. Puternica, usor de folosit, usoara. Mai putina... energie folosita datorita tranmisiei dintate. Taietura curata, usoara si exacta... neaderent. Manerele prevazute cu mansoane delicate pentru incheieturi. Lama superioara ... »

Pret: 160 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Foarfeca gardena crengi 500 al -

Foarfeca Gardena Crengi 500 AL - 08771-20


maxim al crengilor: approx. 35mm. Puternica, usor de folosit, usoara. Mai putina... energie folosita datorita tranmisiei dintate. Taietura curata, usoara si exacta.... Manerele prevazute cu mansoane delicate pentru incheieturi. Lama superioara ... »

Pret: 150 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Foarfeca vie/crengi pruner 868 -

Foarfeca vie/crengi Pruner 868 - 9inch


Foarfeca vie/crengi Pruner 868 - 9inch. Cu ajutorul acestei foarfece puteti... curata via, pompii de crengile crescute in exces. Lamele sunt realizate din otel... forjat pentru o duritate ridicata, ce confera acestui produs o viata indelungata ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Foarfece de crengi comfort 770 al

Foarfece de crengi Comfort 770 AL (Gardena 642-20)


. Ca foarfece de crengi cu nicovala este ideal pentru lemn uscat si tare si asigura o taiere... practica. Caracteristici * Taiere curata - foarfecele de crengi cu nicovala... Foarfecele de crengi Comfort 770 AL GARDENA este un foarfece ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Foarfeca vie/crengi pruner 868 - 9

Foarfeca vie/crengi pruner 868 - 9 inch


Foarfeca vie/crengi Pruner 868 - 9inchPentru a va usura treaba in jurul... gospodariei sau la locul de munca va punem la dispozitie produsul Foarfeca vie/crengi... Pruner 868 - 9inch.Este extrem de usor de utilizat si curatat pentru ca dumneavoastra ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Foarfeca de crengi telescopic

Foarfeca de crengi telescopic Gardena Comfort 650 BT


de lucru si puteti mari forta Foarfecele de crengi telescopic este ideal pentru lemn...Foarfeca de crengi telescopic Gardena Comfort 650 BT Foarfecele de crengi... de taiere intr-o zona optima de taiere si permite o taiere curata si usoara Foarfecele ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Foarfeca de crengi cu nicovala

Foarfeca de crengi cu nicovala Gardena - Classic 680 A


Foarfeca de crengi cu nicovala Gardena - Classic 680 A Foarfecele de crengi... cu nicovala Classic 680 A are o lungime totala de 680 mm si este un foarfece de crengi... realizeaza o taiere extraordinar de curata si de uniforma a crengilor Nicovala ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
125 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea