Inscrie firma »

fisa postului responsabil calitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fisa postului responsabil calitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 De management integrat calitate-mediu-  securitate

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


alimentului. 2.2. Stabilirea responsabilitatilor prin fisele postului, regulament.... Prin cresterea in calitate a serviciilor prestate clientilor si, prin consultanta ISO oferita..., va propunem implementarea celor mai bune solutii in managementul: a.Calitatii ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Psihologia muncii si organizationala

Psihologia muncii si organizationala


. Calitatea demersului, profesionalismul, seriozitatea si responsabilitatea ne recomanda..., exercitii de grup, jocuri de rol; intocmirea fiselor de post; orientare in cariera ... »
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


Regulamentului intern - Intocmirea Fiselor de post - Intocmirea organigramei societatii... majore din domeniul relatiilor dintre agentii economici si ITM, responsabilitatile... resurselor umane - Management organizational Serviciile prestate sunt de calitate ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca

consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca


responsabilitatilor salariatilor in fisele de post din domeniile securitatii si sanatatii... de competenta, potrivit legii -participarea in calitate de consultant (membru al comisiei... in calitate de membru la intocmirea Contractelor Colective de Munca si Regulamentelor ... »

Pret: 15 RON
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


medicale, a concediilor de odihna, a deducerilor personale, fisa postului, evidenta... aferente salariilor; Rapoarte de personal: fisa de post,fisa de solicitare... de control, fisa postului,contract de gaj, contract de garantie in numerar, contract ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Curs standardele de control intern/managerial conform osgg nr.

CURS STANDARDELE DE CONTROL INTERN/MANAGERIAL CONFORM OSGG NR. 400/2015


- obiectivele entitatii - atributiile compartimentelor - fisele de post - obiectivele..., responsabilitatile, termenele, precum si alte componente ale masurilor de implementare a SCIM... responsabile, metodologie de realizare, valorificarea rezultatelor, implementarea ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"fisa postului responsabil calitate" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea