Inscrie firma »

finantare pentru piscicultura - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre finantare pentru piscicultura
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta

Consultanta


accesarea FONDURILOR EUROPENE PENTRU AGRICULTURA, PISCICULTURA SI DEZVOLTARE RURALA... finantabile prin PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA , program ce are drept scop ... »
Oferit de:Oprea Adina PFA
Buyer Member 10 ani
Galati
 Accesare fonduri structurale

Accesare Fonduri Structurale


European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala - Fondul pentru Piscicultura...-aderare, fondurile structurale cofinanteaza; urmatoarele domenii: - Fondul European pentru... transporturilor si proiecte de mediu, # Fonduri pentru Agricultura - FEADR Fondul ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 13 ani
Bacau
 Codul fiscal 2013

Codul fiscal 2013


, impozitul pentru venituri din silvicultura si piscicultura. Pentru a fi informat... atat in mediul de afaceri, cat si pentru persoanele fizice. Cele mai importante... modificari aduse Codului Fiscal se refera la: platile anticipate pentru impozitul ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fonduri structurale

Fonduri structurale


Realizam proiecte in vederea obtinerii de finantare prin foduri structurale... PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA si FONDURILOR EUROPENE PENTRU AGRICULTURA..., PISCICULTURA SI DEZVOLTARE RURALA (FEADR) ... »
Buyer Member 11 ani
Ialomita
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"finantare pentru piscicultura" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea