Inscrie firma »

filtru apa pentru centrala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre filtru apa pentru centrala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Filtru central

Filtru central


debitul de apã. Filtrul poate fi montat deasupra sau sub pãmant. Pentru o curãþare... Filtrul central GARDENA este montat in þeava de alimentare... uºoarã, filtrul poate fi scos. Filtrul central GARDENA poate fi utilizat ºi ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Filtru central (gardena 1510)

Filtru central (Gardena 1510)


Filtrul central GARDENA este montat in teava de alimentare a sistemului... de aspersoare GARDENA sau a conductei GARDENA si filtreaza in siguranta debitul de apa.... Caracteristici * Filtrul poate fi montat deasupra sau sub pamant. * Pentru o curatare ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Filtru central gardena

Filtru central Gardena


Filtru central Gardena Filtrul central este montat in teava de alimentare... a sistemului de aspersoare sau a conductei si filtreaza in siguranta debitul de apa.... Filtrul poate fi montat deasupra sau sub pamant Pentru o curatare usoara, filtrul ... »

Pret: 69.99 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Filtru central gardena

Filtru central Gardena


de irigare pentru filtrarea impuritatilor din apa. Curatare simpla. Poate fi folosit... de asemenea cu pompe, aspersoare, pistoale etc. Pentru instalatii supra si subterane ... »

Pret: 71 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Filtru central (gardena 1510-27)

Filtru central (Gardena 1510-27)


. * Pentru o curatare usoara filtrul poate fi scos. * Filtrul central GARDENA poate fi... Filtrul central GARDENA este montat in teava de alimentare... debitul de apa. Caracteristici * Filtrul poate fi montat deasupra sau sub pamant ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Accesorii pentru sisteme de apa si

Accesorii pentru sisteme de apa si incalzire centrala


Dop radiator nichelat Filtru Y Locktite LT 55 Snur de etansare Lubrifiant... pentru tevi de seurgere Manometru Pasla curatat Pasta de etansare - Disan... Pasta verde Placa Thermaflex A/C pentru climatizare Racord olandez drept alama ... »
Buyer Member 9 ani
Arges
 Filtru ecowater etf junior

Filtru ECOWATER ETF Junior


Sistemul Central de Tratare a apei Ecowater ETF Junior va ofera apa cu un gust... extraordinar la fiecare robinet din casa Dvs. ! - Filtru pentru toata casa (Point... of Entry); - Inlatura gustul si culoarea din apa; - Filtreaza sedimente de pana ... »
Oferit de:LABOREX SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Filtru micronic pentru uleiuri

Filtru micronic pentru uleiuri


Filtrul Micronic TRABOLD Pentru Uleiuri, Grasimi, Combustibili cum ar fi..., Stivuitoare, Incalziri centrale cu Ulei/Pacura, Transformatoare, Motoare de cursa.... Proprietati: - Pana la 100% o mai buna filtrare - Suge apa de condensare - Unge mai ... »
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Filtru de apa ecowater etf junior

Filtru de apa Ecowater ETF JUNIOR


Sistemul Central de Tratare a apei Ecowater ETF Junior va ofera o apa curata... cu un gust extraordinar la fiecare robinet din casa Dvs. ! - Filtru pentru toata casa... (Point of Entry); - Inlatura gustul si culoarea din apa; - Filtreaza sedimente ... »

Pret: 2070 RON
Oferit de:SC ALEROMA SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sistem de dedurizare esm 9 ce

sistem de dedurizare ESM 9 CE


in masca de sub chiuveta, sub centrala termica etc. <>Gratie dimensiunilor sale... foarte reduse este ideal pentru apartamente sau pentru orice aplicatii in care... spatiul occupation de echipament este un factor insemnat. Nu se recomanda pentru ... »
Oferit de:SC Mondan Roof
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Dedurizator de apa

Dedurizator de Apa


Dedurizatoarele de apa sunt de tip rezidential si se instaleaza in scopul... depunerilor de calcar de pe instalatiile sanitare din casa, din tevi si centrale termice..., fierbatoare, expresoare de cafea, oale, etc. Prin folosirea dedurizatoarelor, apa isi ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 De dietrich vivadens mcr 24, centrala termica murala

De Dietrich Vivadens MCR 24, centrala termica murala in condensatie doar pentru


)Greutate (kg): 29Accesorii: Kit coaxial orizontal standard, lungime 800 mm Filtru pentru...Cazan mural cu functionare pe gaz, in condensatie, numai pentru incalzire..., foarte compact. Pentru functionarea pe gaz natural sau pe propan. Randament la 40 ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 De dietrich innovens mc45, centrala termica murala in

De Dietrich Innovens MC45, centrala termica murala in condensatie doar pentru


Accesorii: Kit coaxial orizontal de admisie aer / evacuare gaze arse Filtru pentru...Cazan mural cu functionare pe gaz, in condensatie, pentru functionarea pe gaz...Preparare apa calda menajera: FaraTensiune/frecventa de alimentare (V/Hz): 230/50Putere ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 De dietrich innovens mc65, centrala termica murala in

De Dietrich Innovens MC65, centrala termica murala in condensatie doar pentru


/ evacuare gaze arse Filtru pentru dedurizarea apei: - material: cristale din saruri...Cazan mural cu functionare pe gaz, in condensatie, pentru functionarea pe gaz... (bar): max. 4Preparare apa calda menajera: FaraTensiune/frecventa de alimentare (V ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Kit racordare centrala termica la instalatia de

Kit racordare centrala termica la instalatia de apa


Kit-ul pentru racordarea centralelor la instalatia de apa este standard...-calcar si filtrul Y de 1/2” pentru impuritati se monteaza pe intrarea de apa rece in centrala... si poate fi folosit pentru centralele termice cu putere de pana la 28 kW. Kit-ul ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Kit armaturi pentru centrale termice murale

Kit armaturi pentru centrale termice murale


Pachetul contine: 3 buc. robinet apa 1/2" 3 buc. robinet apa 3/4" 1 buc.... filtru magnetic anticalcar 1 buc. filtru de impuritati Y 1/2" 1 buc. filtru... de impuritati Y 3/4" 1 buc. filtru regulator de gaz 3/4" ... »

Pret: 260 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sistem central de tratare a apei ecowater etf junior

Sistem central de tratare a apei Ecowater ETF Junior


Apa limpede si curata pentru intreaga casa disponibila cand faceti dus, cand... proprie de ultim moment, se instaleaza la intrarea apei in casa Dvs. Filtru pentru... spalati rufele, cand va spalati pe dinti, cand va spalati pe maini ... Apa limpede ... »

Pret: 503 EUR
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Westen energy 280 fi, centrala termica murala cu

Westen Energy 280 Fi, centrala termica murala cu tiraj fortat + Filtru pentru


racord coaxial 90° Click pret Tubulatura coaxiala cu terminal Filtru pentru...Centrala nu are incluse kitul de evacuare gaze arse / admisie aer. Acestea... trebuiesc comandate separat!!! Centrala termica murala cu puterea de 28 kw, tiraj ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Ferroli divatop c 32, centrala termica murala cu

Ferroli Divatop C 32, centrala termica murala cu tiraj natural + Filtru pentru


Centrala termica murala pentru incalzire si preparare apa calda menajera... H x A)Greutate (kg): 31Accesorii: Filtru pentru dedurizarea apei: - material... de caldura principal din cupru si un schimbator secundar in placi pentru preparare a ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Ferroli domiproject c 24, centrala termica murala cu

Ferroli Domiproject C 24, centrala termica murala cu tiraj natural + Filtru


Centrala termica compacta, pentru incalzire si preparare apa calda menajera...): 400 x 700 x 230 (L x H x A)Accesorii: Filtru pentru dedurizarea apei: - material.../0.8Capacitate vas de expansiune (l): 6Preparare apa calda menajera: InstantDebit la ΔT ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Ferroli domiproject f 24, centrala termica murala cu

Ferroli Domiproject F 24, centrala termica murala cu tiraj fortat + Filtru


Centrala termica compacta, pentru incalzire si preparare apa calda menajera... / admisie aer (inclus) Filtru pentru dedurizarea apei: - material: cristale din saruri... de expansiune (l): 6Preparare apa calda menajera: InstantDebit a.c.m. la ΔT=25°C (l ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Ferroli domiproject f 32, centrala termica murala cu

Ferroli Domiproject F 32, centrala termica murala cu tiraj fortat + Filtru


Centrala termica compacta, pentru incalzire si preparare apa calda menajera... / admisie aer Filtru pentru dedurizarea apei: - material: cristale din saruri... de expansiune (l): 10Preparare apa calda menajera: InstantDebit a.c.m. la ΔT=25°C (l ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Ferroli domiproject c 32, centrala termica murala cu

Ferroli Domiproject C 32, centrala termica murala cu tiraj natural + Filtru


Centrala termica compacta, pentru incalzire si preparare apa calda menajera...): 400 x 700 x 330 (L x H x A)Accesorii: Filtru pentru dedurizarea apei: - material.../0.8Capacitate vas de expansiune (l): 10Preparare apa calda menajera: InstantDebit la ΔT ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 + filtru pentru dedurizarea apei-100011226

+ Filtru pentru dedurizarea apei-100011226


orizontal standard, lungime 800 mm Filtru pentru dedurizarea apei: - material...Cazan mural cu functionare pe gaz, in condensatie, foarte compact, pentru... incalzire si preparare a.c.m. instantanee. Pentru functionarea pe gaz natural ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 + filtru pentru dedurizarea apei-100011227

+ Filtru pentru dedurizarea apei-100011227


standard, lungime 800 mm Filtru pentru dedurizarea apei: - material: cristale...Cazan mural cu functionare pe gaz, in condensatie, foarte compact, pentru... incalzire si preparare a.c.m. instantanee. Pentru functionarea pe gaz natural ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
436 produse / 18 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea