Inscrie firma »

filtru apa cu curatitor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre filtru apa cu curatitor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Filtru de apa cu

Filtru de apa cu curatare Honeywell, cu pahar transparent, olandezi si grad


Filtrul de apa cu curatare compact, din seria FF06 miniplus asigura o... alimentare continua cu apa filtrata. Este prevazut cu o sita de filtrare fina din inox... de sedimente (rugina, nisip, etc.). Sedimentele colectate pe fundul vasului de filtru, pot ... »

Pret: 259 RON
Oferit de:SC ITECHSOL SRL
Buyer Member 9 ani
Mures
 Filtru apa etf junior

Filtru apa Etf Junior


O varianta fara posibilitate de deferizare, dar care poate trata apa pentru... toata casa este ETF Junior. Acesta inlatura gustul de clor si culoarea din apa... consumabile Fara operatiuni de mentenanta complicate, se auto-curata dupa un numar ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Filtru apa postcarbon

Filtru apa Postcarbon


si culoare neplacute din apa ,generand o apa curata incolora si inodora....Compatibil cu toate modele Hyundai si Waterpia. Filtru postcarbon ... »

Pret: 47.6 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Filtru apa bosch aqt

Filtru Apa Bosch AQT


Filtrele de apa se monteaza direct la racordul de intrare a apei al masinii... de curatat cu inalta presiune Aquatak Bosch. Asigura puritatea apei de alimentare ... »

Pret: 81 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Filtru cu plasa inox 2

Filtru cu plasa inox 2


rezistent, montaj simplu si usor, intretinere usoara si curatare rapida. Filtrul Y este... un filtru cu plasa pentru retinerea particulelor de nisip. ... »

Pret: 91.22 RON
 Kit de intretinere si curatare filtru sport k&n -

Kit de intretinere si curatare filtru sport k&n - KDI14896


kit de curatare K&N pentru filtre cu element filtrant lavabil (K...&N si nu numai). Este folosit la curatarea filtrelor de aer, restaureaza circulatia... murdare se umezesc cu detergenrul special din kit si apoi se spala cu apa calduta ... »

Pret: 69.99 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 4 ani
Alba
 Filtru cap cupru

Filtru cap cupru


Filtru cap cupru Descriere produs: Filtru cu cap de cupru , carcasa... transparenta, include sistemul de curat ºi robinet curatare, cu cartus filtrand ... »

Pret: 92.63 EUR
Light Member 9 ani
Bistrita-Nasaud
 Masina de curatat chimic

Masina de curatat chimic


cuva: 200 litri 1 filtru ecologic cu capacitate 35 litri Suprafata filtranta: 2...,2 mp. Utilitati necesare: * energie electrica (18,5 kW, 380V/50Hz) * apa racire ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata wp 40 hx

Motopompa apa curata WP 40 HX


din aluminiu garnituri aspiratie si refulare sorb apa curata 4” 3 coliere 4”...: benzina fara plumb Filtru de aer: dual (filtru de aer in baie de ulei la modelul WP ... »

Pret: 4031.7 RON
Buyer Member 9 ani
Dolj
 Motopompa apa curata rotakt romp3248

Motopompa apa curata Rotakt ROMP3248


Motopompa apa curata Rotakt ROMP3248 Motopompa Rotakt ROMP3248 cu refulare... si absortie de 3" pentru ape curate cu motor benzina de 6.5 CP. Motopompa Rotakt ROMP3248... Dimensiuni motor 415 x 380 x 390 mm Filtru aer motor Semiuscat, filtru din burete ... »

Pret: 870.97 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata rotakt romp3040

Motopompa apa curata Rotakt ROMP3040


Motopompa apa curata Rotakt ROMP3040 Motopompa Rotakt ROMP3040 cu refulare... si absortie de 2" pentru ape curate cu motor benzina de 5.5 CP. Motopompa Rotakt ROMP3040... 415 x 380 x 390 mm Filtru aer motor Semiuscat, filtru din burete umezit in ulei ... »

Pret: 677.42 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata honda wp20hx

Motopompa apa curata Honda WP20HX


Motopompa apa curata Honda WP 20 HX cu motor Honda. Caracteristici tehnice... Destinata pentru apa curata MOTOR HONDA profesional GX 120 Tip OHV, 4 timpi, racire... pentru apa curata 2 ... »

Pret: 1648.86 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata honda wp30h

Motopompa apa curata Honda WP30H


sau instalatii sub presiune cu aspersoare etc Motopompa de apa curata WP 30 H caracteristici..., structura compacta Motopompa cu motor Honda recomandata pentru ape curate cu sistem... de pornire manuala, la sfoara Alimentarea cu apa din fantani, lacuri, rauri ... »

Pret: 1716 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata honda wp40 hx

Motopompa apa curata Honda WP40 HX


Motopompa apa curata Honda WP40HX cu motor Honda recomandata pentru ape... curate cu sistem de pornire manuala, la sfoara dotata cu senzor de lipsa ulei... Compresie 8,5 1 Filtru de aer in baie de ulei Inaltimea de refulare 26,0 m maxim ... »

Pret: 3984 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Filtershock tab

FilterShock Tab


FilterShock Tab dezinfecteaza si curata filtrele cu nisip. Acesta 'oxideaza...' reziduurile care raman in filtru chiar si dupa spalarea filtrului (backwash), creand... premizele unei ape curate. FilterShock Tab este o tableta cu dizolvare lenta, special ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Filtru de apa ecowater etf junior

Filtru de apa Ecowater ETF JUNIOR


Sistemul Central de Tratare a apei Ecowater ETF Junior va ofera o apa curata... cu un gust extraordinar la fiecare robinet din casa Dvs. ! - Filtru pentru toata casa... (Point of Entry); - Inlatura gustul si culoarea din apa; - Filtreaza sedimente ... »

Pret: 2070 RON
Oferit de:SC ALEROMA SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Filtru post-carbon pentru dozatoare de

Filtru post-carbon pentru dozatoare de apa Hyundai


Filtru post-carbon pentru dozatoare de apa HyundaiFiltru post... de gustºi miros, generând o apã curatã si sanatoasa. ... »

Pret: 60.45 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 19 kg - Px 19 electric


, distilator, filtru de nasturi, separator de apa. - Golire automata a reziduurilor...Masina electrica de curatat cu percloretilena 19 kg: Volum tambur: 360 l.... - Filtru de extractie fara pudra, ecologic, (15 discuri). - Motor cu viteza variabila ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 16 kg - Px 16 gaz


, filtru de nasturi, separator de apa. - Golire automata a reziduurilor, inclusiv abur...Masina de curatat cu percloretilena pe gaz - Volum tambur: 300 l - Capacitate... cu limpezire si iluminare. - Unitate refrigeranta cu pompa de caldura. - Filtru ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 16 kg - Px 16 electric


, distilator, filtru de nasturi, separator de apa. - Golire automata a reziduurilor...Masina de curatat cu percloretilena electrica - Volum tambur: 300 l.... - Filtru de extractie fara pudra, ecologic, (15 discuri). - Motor cu viteza variabila ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 19 kg - Px 19 gaz


, filtru de nasturi, separator de apa. - Golire automata a reziduurilor, inclusiv abur...Masina de curatat cu percloretilena pe gaz - Volum tambur: 360 l - Capacitate... cu limpezire si iluminare. - Unitate refrigeranta cu pompa de caldura. - Filtru ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 30 kg - P 30


. din otel inox cu noul sistem PDS de uscare si fanta pentru curatare; cu filtru...Masina de curatat cu percloretilena - Volum tambur: 600 l - Capacitate.... - Filtru fara pudra, ecologic, (17 discuri). - Motor cu viteza variabila, pina la max ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 26 kg - P 26


. din otel inox cu noul sistem PDS de uscare si fanta pentru curatare; cu filtru...Masina de curatat cu percloretilena - Volum tambur: 520 l - Capacitate.... - Filtru fara pudra, ecologic, (17 discuri). - Motor cu viteza variabila, pina la max ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 21 kg - P 21


. din otel inox cu noul sistem PDS de uscare si fanta pentru curatare; cu filtru...Masina de curatat cu percloretilena - Volum tambur: 420 l - Capacitate.... - Filtru fara pudra, ecologic, (17 discuri). - Motor cu viteza variabila, pina la max ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 18 kg - P 18


Masina de curatat cu percloretilena - Volum tambur: 360 l - Capacitate.... - Filtru fara pudra, ecologic, (17 discuri). - Motor cu viteza variabila, pina la max... din otel inox cu noul sistem PDS de uscare si fanta pentru curatare. - SuperControl PDS ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
3528 produse / 142 pagini
25 produse pe pagina.

"filtru apa cu curatitor" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea