Inscrie firma »

fatada placata cu faianta 1. - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fatada placata cu faianta 1.
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Inchiriere apartamente 1 mai bucuresti glx880337

inchiriere Apartamente 1 Mai Bucuresti GLX880337


placata cu parchet, in baie si bucatarie are gresie si faianta, ferestrele sunt...GLX880337 INCHIRIERE APARTAMENT 3 CAMERE 1 MAI - TURDA, situat intr-o vila... din caramida, imobilul in care se afla are fatada refacuta si izolatie termica facuta ... »

Pret: 400 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Casa la rosu

casa la ROSU


. peretii bailor placati cu faianta pana la inaltimea de 200cm iar la bucatarie placarea...Oferta casa la ROSU - Constructie din BCA ce include: 1. Fundatia... la ROSU PLUS - Constructie din BCA ce include: 1. Fundatia din beton cu armatura ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente pipera bucuresti glx12,074

vanzare Apartamente Pipera Bucuresti GLX12,074


sau echivalent;GRESIE SI FAIANTA:bai, WC, bucatarii:A) MARAZZIB) APARICIsau echivalent...;-terase, balcoane, lobby etaje si casele scarii, lobby blocuriFATADE:conform planse arhitectura..., cu zonele placate cu placaj tip TRESPA sau echivalent;GLAFURI:interioare – din lemn ... »

Pret: 67500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente pipera bucuresti glx12,073

vanzare Apartamente Pipera Bucuresti GLX12,073


;TERMICE:radiatoare tip RADOX sau echivalent;GRESIE SI FAIANTA:bai, WC, bucatarii:A) MARAZZIB...) APARICIsau echivalent;-terase, balcoane, lobby etaje si casele scarii, lobby blocuriFATADE...:conform planse arhitectura, cu zonele placate cu placaj tip TRESPA sau echivalent ... »

Pret: 66500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sc ws consult group srl

sc WS CONSULT GROUP SRL


antibacterian si de autocuratare). - Sisteme complete de fatade ventilate placate... ceramice folosite in constructii : placi de faianta, gresie, gresie portelanata, placi... si reprezentante in peste 50 de tari pe 5 continente. HANSA se afla pe locul 1 in Germania ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea