Inscrie firma »

evaluare impact asupra mediului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre evaluare impact asupra mediului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Studii de impact asupra mediului

Studii de Impact Asupra mediului


/2006 privind stabilirea procedurii-cadru de evaluare a impactului asupra mediului pentru... anumite proiecte publice si private; - Ordin 863/2002 privind evaluarea impactului... asupra mediului si de emitere a acordului de mediu; - HG 1076/2004 privind ... »
 Studiu de impact asupra mediului

Studiu de impact asupra mediului


Studiul de impact asupra mediului are ca scop identificarea, descrierea..., retehnologizare, modernizare, extindere ) asupra mediului si este exrem de important pentru... si evaluarea efectele directe si indirecte ale unui proiect (investitii noi ... »
Buyer Member 7 ani
Olt
 Elaborare raport privind impactul asupra mediului

Elaborare Raport privind impactul asupra mediului


Raportul privind impactul asupra mediului este documentatia realizata in cadrul..., aferente activitatilor cu impact semnificativ asupra mediului, stabilite prin HOTARARE... privind aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluarii impactului asupra mediului ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Studii de impact

Studii de impact


-cadru de evaluare a impactului asupra mediului pentru anumite proiecte publice si private...; - Ordin 863/2002 privind evaluarea impactului asupra mediului si de emitere... de investitii. Studiile de impact realizeaza evaluarea proiectului prin sublinierea ... »
Buyer Member 11 ani
Ialomita
 Acord de mediu-cu studiu de impact

Acord de mediu-cu studiu de impact


impactul asupra mediului este semnificativ se cere Raport la Studiu de Evaluare... de analizare a proiectului din punct de vedere al impactului asupra mediului. Acordul... a Impactului asupra Mediului de catre Agentia de Protectia Mediului (A.P.M). 1. Fisa ... »

Pret: 4500 RON
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Documentatii tehnice

Documentatii tehnice


adecvata a impactului asupra biodiversitatii..., permiselor si licentelor de exploatare a substantelor minerale utile,studii de evaluare ... »
Gold Member 10 ani
Altele
 Studiu de impact

STUDIU DE IMPACT


impactul asupra mediului RIM) elaborat cnf. Ord 863/2002... solicitarii acordului de mediu, necesar pentru evaluarea initiala a proiectului (Conform... de prezentare cnf. Anexei 5 din Ord. 135/2010 [ Studiu de impact (raport privind ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Acord de mediu-fara studiu de impact

Acord de mediu-fara studiu de impact


impactul asupra mediului este semnificativ se cere Raport la Studiu de Evaluare... conditiile de analizare a proiectului din punct de vedere al impactului asupra mediului... a Impactului asupra Mediului de catre Agentia de Protectia Mediului (A.P.M). 1. Fisa ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Licitatii protectia mediului, licitatii de achizitii

Licitatii protectia mediului, licitatii de achizitii publice si vanzare


de mediu 90711000-4 Evaluare a impactului asupra mediului, alta decat cea pentru... licitatii proiecte de mediu, planificare si management de mediu, evaluare impact asupra...Abonamentul info licitatii protectia mediului include anunturi zilnice ... »
Buyer Member 10 ani
Mures
 Consultanta protectia mediului

Consultanta Protectia Mediului


in vederea obtinerii autorizatiei de mediu; -Evaluarea impactului asupra mediului... semnificativ asupra mediului; -Intocmirea documentatiei in vederea obtinerii avizelor...Oferim servicii profesionale de consultanta operativa in protectia mediului ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 13 ani
Bacau
 Achizitii si preluari

Achizitii si preluari


, technologie, branduri, clienti) si impactul lor asupra afacerii, planuri pe 100 de zile...Mediul economic imprevizibil necesita o noua abordare in achizitiile... si preluarile de companii. Pentru evaluarea de noi oportunitati de business, pentru vanzarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Activitati de remediere a solului poluat

Activitati de remediere a solului poluat


si domenii conexe cu acestea - Evaluarea impactului asupra mediului. - Bilanturi... de mediu. - Audit de mediu. - Evaluarea de obligatii si responsabilitati.... - Monitorizarea parametrilor mediului. - Evaluari de risc de mediu. - Elaborarea ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta

Consultanta


, studiu de evaluare a impactului asupra mediului - Raport privind impactul asupra... de mediu : 1. raport privind impactul asupra mediului 2. bilantul de mediu 3.... raport de amplasament 4. studiu de evaluare adecvata - obtinerea a: 1. avizului ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


Degradarea mediului prin turism (si nu numai), creeaza Romaniei o imagine...,ceea ce are un efect pozitiv asupra angajatilor unei firme si deci asupra productivitatii lor... asupra conceptului de ecoturism. In lipsa unei definitii universale ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta mediu okapis oradea bihor

Consultanta mediu Okapis Oradea Bihor


a optimiza procesele si a reduce riscurile si impacturile negative asupra mediului... a companiei dumneavoastra. "Protectia mediului constituie obligatia... si calitatea mediului. Alterand mediul schimbam calitatea vietii noastre si a generatiilor ... »
Oferit de:SC Okapis SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Studii de mediu

Studii de mediu


; - evaluari ale impactului asupra mediului.... precum si studii de impact de mediu; - evaluarea riscului la diverse obiective ... »
Oferit de:SC INTERGEO SRL
Light Member 10 ani
Ilfov
 Curs responsabil de mediu

Curs Responsabil de Mediu


cu impact asupra mediului de a infiinta un compartiment specializat care sa administreze... de a evalua impactul de mediu produs de societate, actionand in sensul diminuarii... ale organizatiei Studii de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bacau
 Consultanta in tranzactii imobiliare si terenuri contaminate

Consultanta in tranzactii imobiliare si terenuri contaminate


si impactul asupra utilizarii propuse si asupra receptorilor din zona; Realizarea...: Investigarea si evaluarea starii solulului, subsolului si apei subterane, precum... stabilite prin evaluarea de risc, elaborarea conceptului tehnic de refacere si evaluarea ... »
Buyer Member 14 ani
Mures
 Geografia umana, autor silviu negut

Geografia umana, autor Silviu Negut


acestora asupra mediului. Continuturile prezentate in lucrare sunt axate, dominant... dintre populatie, mediul inconjurator, resursele naturale si dezvoltarea durabila...; formarea, evolutia si distributia spatiala a asezarilor omenesti, precum si impactul ... »

Pret: 44 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Geografia umana. populatia si asezarile, autor nicolae ilinca

Geografia umana. Populatia si asezarile, autor Nicolae Ilinca


acestora asupra mediului. Continuturile prezentate in lucrare sunt axate, dominant... dintre populatie, mediul inconjurator, resursele naturale si dezvoltarea durabila...; formarea, evolutia si distributia spatiala a asezarilor omenesti, precum si impactul ... »

Pret: 15.19 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Auditul sistemelor de control intern

auditul sistemelor de control intern


financiare asupra carora au impact), riscurile asociate acestora si recomandari... cu cerintele impuse de legislatie si mediul general de afaceri (inclusiv cu sectiunea 404... identificarea si evaluarea riscurilor de distorsiune semnificativa a raportarilor financiare ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Elaborare bilant de mediu

Elaborare bilant de mediu


activitãþi noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, necesar...þin informaþii asupra cauzelor ºi consecinþelor efectelor negative...;n vederea cuantificãrii impactului de mediu efectiv de pe un amplasament ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Fonduri

Fonduri


de analize economice -Intocmire studiu de impact asupra mediului -Intocmire memoriu... NERAMBURSABILE. In plus, beneficiati de evaluarea eligibilitatii solicitantului gratuita..., evaluare facuta de catre unul din specialistii nostri. Va asteptam sa ne contactati ... »

Pret: 300 EUR
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Muzeul contemporan. programe educationale, autor iulian dalin ionel

Muzeul contemporan. Programe educationale, autor Iulian Dalin Ionel Toma


privind influenta mediului educational asupra creatiei artistice plastice scolare... in dezbaterile de specialitate in ultimii ani, cu impact major in domeniul politicilor... de evaluare a activitatilor scolare artistice plastice. ; Perspectiva analizei psiho ... »

Pret: 24.3 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Curs responsabil de mediu, bucuresti, aprilie 2012

Curs Responsabil de Mediu, Bucuresti, aprilie 2012


cu impact semnificativ asupra mediului organizeaza structuri proprii specializate pentru... Studii de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea factorilor... DE MEDIU Abilitatea de a evalua impactul de mediu produs de societate, actionand ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 9 ani
Bacau
42 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"evaluare impact asupra mediului" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea