Inscrie firma »

etichete de pret modele - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre etichete de pret modele
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina de etichetat

MASINA DE ETICHETAT


Masina de etichetat lineara adeziva, adaptata pentru aplicarea unei ETICHETE... de etichetare cu motor pas-cu-pas si platforma de sustinere a bobinei O 300 mm. Trecerea... accidentelor in structura integrala Masina apta pentru a lucra in mod autonom, deci ... »
Bronze Member 7 ani
Bucuresti
 Etichete tesute

Etichete tesute


si comercializeaza etichete tesute si imprimate destinate confectiilor , etichete autoadezive... tesute sau imprimate destinate incaltamintei , benzi jaquard cu diferite modele... . ETICHETELE TESUTE se executa pe razboaie de tesut computerizate, din fire de poliester ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Etichetator cnx 2600

Etichetator CNX 2600


Etichetatorul MX2600 este un aparat care imprima etichete de pret pe doua... imprima etichetele pe doua liniiAcest model de etichetator este foarte utilizat... cu linii de productie si multe alte aplicatii. Este cel mai simplu si rapid mod pentru ... »
Buyer Member 1 ani
Bucuresti
 Etichetator mx5500

Etichetator MX5500


- Etichetatorul MX5500 este un aparat care imprima etichete de pret pe un rand... si rapid mod pentru etichetat preturi pe produse - Usor de utilizat, ajuta... etichetele pe o linie - Acest model de etichetator este foarte utilizat in magazine ... »

Pret: 37.94 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Ecusoane.etichete tesute

Ecusoane.etichete tesute


ETICHETELE TESUTE se executa pe razboaie de tesut computerizate, din fire... de catre client a unei mostre, comanda minima este de 100 m iar pretul este diferentiat... in functie de cantitate, latime, numar de culori si mod de livrare ( taiate la bucata ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Etichete securizate cu folie holografica

ETICHETE SECURIZATE CU FOLIE HOLOGRAFICA


sau poate fi aleasa din 14 modele diferite care pot fi aplicate pe etichete in orice...Sunt etichete din autocolant, personalizate cu folie holografica. Reprezinta... cel mai bun raport securitate-pret si posibilitatile de personalizare sunt foarte ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Cantar cu imprimanta etichete seria 500 wind 015 fara

Cantar cu Imprimanta Etichete Seria 500 WIND 015 Fara Brat


service, mod tiparire continua pentru un numar programat de copii a unei etichete Cod...Cantar cu imprimanta eticheta sau bon de generatie noua, impresionanta... PLU : pret normal, pret oferta, pret pe kg sau pe 100g, nume ( 2 linii x 20 ... »

Pret: 2849.99 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Cantar cu imprimanta etichete seria 500 wind 015 cu

Cantar cu Imprimanta Etichete Seria 500 WIND 015 cu Brat


service, mod tiparire continua pentru un numar programat de copii a unei etichete Cod...Cantar cu imprimanta eticheta sau bon de generatie noua, impresionanta... PLU : pret normal, pret oferta, pret pe kg sau pe 100g, nume ( 2 linii x 20 ... »

Pret: 2970 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Cantar cu imprimanta etichete seria 500 wind 025 cu

Cantar cu Imprimanta Etichete Seria 500 WIND 025 cu Brat


service, mod tiparire continua pentru un numar programat de copii a unei etichete Cod...Cantar cu imprimanta eticheta WIND W-025 cu software intern cu actualizabil... din PC , memorie extinsa fata de modelul WIND 015. Cantar cu imprimanta eticheta ... »

Pret: 3150 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Inteligenta ecologica

INTELIGENTA ECOLOGICA


afiseze pe etichete si detalii despre modul si conditiile reale in care au fost...Cum ar fi oare sa se gaseasca in magazine produse care, pe langa pret, sa ... »
Buyer Member 6 ani
Brasov
 Soft gestiune magazin

Soft gestiune Magazin


si de cod de bare, printare de etichete, afisaje electronice si alte componente hardware... -Formarea pretului de vanzare prin adaugarea unui adaus procentual la pretul de intrare... -Posibilitatea de a tiparii etichete cu forme diverse la imprimante de etichete sau alte ... »
Oferit de:STN ROMANIA
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cantar electronic dibal seria 500 wind w-015

Cantar electronic Dibal seria 500 WIND W-015


de etichetea sau bonuri, de generatie noua, tehnologie moderna si simplitate in utilizare.... Informatii complete pentru fiecare PLU : pret normal, pret oferta, pret pe kg, nume ( 2.../s) si de rezolutie ridicata Design etichete: pana la 30 formate diferite, logo, trasabilitate ... »

Pret: 2852 RON
Buyer Member 3 ani
Dolj
 Soft micro-erp pos micro magazin standard

Soft Micro-ERP POS Micro Magazin Standard


MicroMagazin Standard - Licenta Nelimitata   Modul vanzare POS Intrari... preluarea cantitatii Generare automata coduri de bare articole Listare etichete coduri... de bare cu pret la imprimanta A4 sau imprimanta coduri de bare Generare factura ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Lenjerie patut patru piese - nino

Lenjerie patut patru piese - Nino


PRET : 130.00 RON (Pret vechi: 202.00 RON) DISCOUNT: 72 RONSet lenjerie patut....Aceasta pilota este lavabila (urmati instructiunile de pe eticheta), fara teama de a pierde... din facilitatile ce o caracterizeaza.Este umpluta in mod egal pe toata suprafata, aceasta ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Chiuvete de bucatarie din marmura compozit

chiuvete de bucatarie din marmura compozit


(absoarbe zgomotul apei cadente) -rezistenta la acizi si baze -mare diversitate de modele(17... de prezentare gratuit,pe toata durata colaborarii,insotit de 4 chiuvete cu modele... determinat de chiuvete,in aceste conditii fiind puse in discutie negocierea pretului fix ... »
Oferit de:FAT RO
Buyer Member 8 ani
Giurgiu
 Multifunctionala second hand lexmark x945e, a3 color mfp, capacitate

Multifunctionala Second Hand Lexmark X945e, A3 color MFP, capacitate mare, 45ppm, Copiator, Scaner


Stare produs imprimanta este intr-o stare impecabila, pret noua 46... Mod tiparire Color Duplex Da Viteza de printare alb/negru (ppm) 45 Viteza... Carton, Plicuri, Hartie lucioasa, Etichete din hartie, Hartie normala, Transparente ... »

Pret: 2434 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Active people bilibo

Active People Bilibo


sau la mare, in casa sau afara, vei gasi cu siguranta un joc potrivit. Pretul este... cu acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare... efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) ... »

Pret: 104.9 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Lenjerie patut cu baldachin - sapte piese  - nino

Lenjerie patut cu baldachin - sapte piese - Nino


PRET : 235.00 RON (Pret vechi: 335.00 RON) DISCOUNT: 100 RONSet lenjerie patut... instructiunile de pe eticheta), fara teama de a pierde din facilitatile ce o caracterizeaza....Este umpluta in mod egal pe toata suprafata, aceasta umplutura fiind distribuita ... »

Pret: 235 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Depozit haine  second hand

DEPOZIT HAINE SECOND HAND


magazine, la un pret foarte atractiv. Pentru mai multe detalii privind preturile..., Mango, Vero Moda, Esprit, Ralph Lauren, Nike, Adidas, Puma, etc. In plus, in marfa... se gasesc multe haine noi, cu eticheta. Va garantam calitate si seriozitate, nu ... »
Buyer Member 7 ani
Bacau
 Epson - imprimanta matriciala epson dfx 9000

Epson - Imprimanta Matriciala Epson DFX 9000


Pret: 20499 RON | #General*Metoda de tiparire: Impact dot matrix Nivelul... 185W, aprox. 7.5 in sleep mod| Energy Star Compliant Nr. de coloane: 136... prin fata, Greutate: 52g/m2, maxim 82g/m2 (hartie continua), 64g/m2 pentru etichete ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Lucrari fibra optica - pret

Lucrari fibra optica - pret


. In mod curent, majoritatea operatiilor se efectueaza direct din masina. SC FIBER... de fibra optica (fibra single-mode si multi-mode). - Instalare cabluri fibra optica... optice. - Identificare fibra in cutie si etichetare. - Survey-uri In acest sens SC ... »
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
 Cantar electronic digital cu etichetare aclas ls2615

Cantar electronic digital cu etichetare ACLAS LS2615


cu etichetare, cu brat si cu afisaj Acest model este primul cantar de etichetare de coduri... Functionare cu afisarea pretului pentru vanzarea directa catre public Afisaj LCD iluminat... pentru Masa, Pret Unitar si Total Ecran LCD cu 2 randuri si rezolutie: 32 x 264 ... »

Pret: 2599.99 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Cantar electronic cu sistem de etichetare ls215

Cantar electronic cu sistem de etichetare LS215


Cantar de Sistem cu Etichetare LS215 Series Cantarul de sistem cu etichetare... la raionul de marfuri cantaribile. Este un cantar ce ofera un raport calitate/pret... posibilitatea utilizarii de etichete autoadezive standard sau personalizate. Personalizarea ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Cantar cu imprimanta etichete seria 500 - mistral

Cantar cu Imprimanta Etichete Seria 500 - MISTRAL 515/525 cu sau Fara Brat


software de gestiune. Mistral 515, 525 - cantare cu imprimanta eticheta sau bon... - aceste modele sunt utilizate in magazine mici, medii, supermarket-uri, in magazine... de mezeluri, unitati de prelucrare carne, lactate, abatoare, etc Modele : M - 515 ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Cantar cu imprimanta eticheta seria mistral m-515db

Cantar cu Imprimanta Eticheta Seria MISTRAL M-515DB


Etichete : pana la 30 formate diferite, transabilitate, mod pre-ambalare, 3 nivele...Cantar cu imprimanta eticheta seria 500 Mistral M-515DB de la DIBAL este... indisponibil Cantar cu imprimanta eticheta seria 500 Mistral M-515DB de la DIBAL este ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
143 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"etichete de pret modele" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea