Inscrie firma »

erbicid postemergent - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre erbicid postemergent
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Erbicid pentru porumb novapower 40 sc

Erbicid pentru porumb NOVAPOWER 40 SC


NOVAPOWER 40 SC (1 lt; 5 lt) Erbicid postemergent antigramineic din cultura... DE ACTIUNE NOVAPOWER 40 SC este un erbicid absorbit in principal prin frunze dar... ce urmeaza in rotatie MOD DE APLICARE NOVAPOWER 40 SC este un erbicid cu aplicare ... »
Buyer Member 10 ani
Tulcea
 Buctril universal

BUCTRIL UNIVERSAL


Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale... utilizarea erbicidului Sekator. Buruieni dicotiledonate perene Cirsium arvense.../ha postemergent, aplicat intre faza de infratire si faza de doua noduri. Volumul de solutie ... »
Oferit de:COMPPIL SA
Silver Member 12 ani
Dambovita
 Erbicid pentru porumb merlin duo

Erbicid pentru porumb MERLIN DUO


/lFormulare: SC (suspensie concentrata)Erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor... este un erbicid volatil sau cu actiune peliculara. Terbutilazin realizeaza o... si intarirea actiunii erbicidului asupra gramineelor. Terbutilazin face parte din clasa ... »

Pret: 229 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicid pentru porumb buctril universal

Erbicid pentru porumb Buctril Universal


de infestare puternica se recomanda utilizarea erbicidului Sekator. Buruieni... de utilizare Grau: 1 l/ha postemergent. Momentul optim de aplicare este intre inceputul ... »

Pret: 89 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Buctril universal

Buctril Universal


de aplicare recomandate.  Mod de utilizare: Grau: 1 l/ha postemergent... de infestare puternica se recomanda utilizarea erbicidului Sekator. Buruieni ... »

Pret: 378 RON
Buyer Member 7 ani
Timis
 Erbicid pentru porumb adengo 465sc

Erbicid pentru porumb ADENGO 465SC


postemergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune reziduala pentru...Mod de actiune: Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide... erbicida de la Bayer, cu spectru de combatere asupra buruienilor graminee si dicotile ... »

Pret: 530 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicid pantera

Erbicid PANTERA


doar 24 de ore. Erbicidul Pantera 40EC se aplica postemergent, cand buruienile...Caracteristici: Pantera 40EC este un erbicid graminicid, formulat... compatibil cu majoritatea erbicidelor, fungicidelor si insecticidelor. Mod de actiune ... »

Pret: 109 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicidare buruienilor verzi

Erbicidare buruienilor verzi (erbicidul nu are efect pe plante uscate


erbicidare postemergenta. Erbicidare in vedetatie (postemergenta) se efectueaza...Erbicidele sunt produse chimice folosite in lupta pentru combaterea buruienilor... din diferite culturi. Dupa modul de actiune sunt erbicide de contatc si erbicide ... »

Pret: 1.33 RON
 Erbicid dicopur d

Erbicid Dicopur D


Dicopur D este un erbicid sistemic, contine substanta activa 600 g/l acid 2,4 D... din SDMA. se absoarbe prin frunze, partial prin radacini. Erbicidul determina o..., Cirsium) - 1l/ha postemergent. La grau se aplica de la stadiul de infratire pana ... »

Pret: 34 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicid dicopur top 464sl

Erbicid DICOPUR TOP 464SL


Erbicid Dicopur Top 464 SL, avand continut substanta activa dicamba 120 g...-ul internod -Buruieni dicotiledonate anuale `si perene: 1 l/ha postemergent; Porumb - 4.../ha postemergent. ... »

Pret: 54 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicid agil 100 ec

Erbicid AGIL 100 EC


Erbicid graminicid pentru culturile dicotiledonate Certificat de omologare nr... emulsionabil) Clasificare: Xi (Iritant); N (Periculos pentru mediu) AGIL 100 EC - Erbicid... sistemic selectiv postemergent pentru combaterea buruienilor graminee din culturile ... »

Pret: 150 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicid pentru grau helmstar 75wg

Erbicid pentru grau HELMSTAR 75WG


Erbicid Helmstar 75 WG, continut de substanta activa tribenurom metil 75...%. Postemergent, optim de la infratire pina la aparitia primului internod la cereale iar... si perene (exclusiv Convolvulus,Geranium,Viola) - 15-20 gr/ha postemergent. Ambalare ... »

Pret: 35 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicid pentru porumb crew 4sc

Erbicid pentru porumb CREW 4SC


Detalii produs Crew 4 SC erbicid cu substanta activa 40g/l nicosulfuron. Este... un erbicid sistemic ce se foloseste pentru combaterea gramineelor din cultura de porumb... anuale: 1-1,5 l/ha postemergent; 0,8 l/ha postemergent. Crew 4 SC se aplica ... »

Pret: 99 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicid expres 50 sg pentru floarea-soarelui

Erbicid Expres 50 SG pentru Floarea-Soarelui rezistenta la Tribenuron Metil


Expres 50 SG este un erbicid selectiv aplicat in postemergenta la Floarea ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 6 ani
Arges
 Erbicid killer super 5ec

Erbicid Killer Super 5EC


de zahar, pentru combaterea costreiului din rizomi: 1,5"1,75 l/ha postemergent; iar... pentru buruienile monocotiledonate anuale: 0,75l/ha, postemergent. Dupa aplicare, o ... »

Pret: 75 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Erbicid pentru porumb titus 25df

Erbicid pentru porumb TITUS 25DF


erbicid sistemic pentru combaterea gramincelor anuale si perene si a majoritatii... de caldura si umiditate activitatea erbicidului este mai rapida in timp ce conditiile... gama larga de dicotiledonate. Este aplicat in postemergenta la porumb in stadiul ... »

Pret: 179 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Buctril universal

Buctril Universal


: EC (concentrat emulsionabil). Erbicid pentru aplicare postemergenta impotriva ... »
Oferit de:sc.hibrid.srl
Buyer Member 12 ani
Dambovita
 Erbicid pentru grau axial 50ec - ambalaj 5l

Erbicid pentru grau AXIAL 50EC - Ambalaj 5L


) Odos (Avena fatua) 0,9 l/ha postemergent (grau la infratire - formarea... vantului (Apera spica venti) Odos (Avena fatua) 0,9 l/ha postemergent (grau... cu un erbicid impotriva buruienilor dicotiledonate, precum Logran 20 WG. Se utilizeaza ... »

Pret: 990 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 9 ani
Dolj
 Equip od

EQUIP OD


EQUIP - erbicid furnizat de firma BAYER CROPSCIENCE .Equip prezinta sistemie... de crestere sau de diviziune a celulelor. Simptomele vizibile ale actiunii erbicide... la aplicarea in postemergenta sunt: -rapida stopare a cresterii buruienii dupa 1-3 zile ... »
Oferit de:COMPPIL SA
Silver Member 12 ani
Dambovita
 Merlin duo

MERLIN DUO


Erbicid produs de Bayer CropScience omologat pentru cultura porumbului. Este... un erbicid cu spectru larg de actiune , eficient in toate situatiile de imburuienare... la postemergenta timpurie si la infestari diferite cu buruieni, este eficient la doze reduse ... »
Oferit de:COMPPIL SA
Silver Member 12 ani
Dambovita
 Ceredin super

Ceredin Super


: solutie apoasa Caracteristici: Ceredin Super 40 SL actioneaza ca un erbicid... din culturile de grau, orz, orzoaica de primavara si porumb, prin tratamente postemergente..., buruienile au 2-4 frunze iar palamida (Cirsium) este sub 10 cm inaltime. Erbicidarea ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 7 ani
Timis
 Rival superstar 75 gd

Rival SuperStar 75 GD


. Caracteristici: Erbicid sistemic, selectiv fata de culturile de cereale paioase. Dupa... o actiune erbicida complementar - sinergica, buruienile dicotiledonate fiind... distruse in 7 - 21 zile, eficienta actiunii erbicide fiind influentata de conditiile ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 7 ani
Timis
 Adengo 465 ec

ADENGO 465 EC


Mod de actiune Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice... selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si la aplicarea postemergenta... timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune reziduala pentru porumb ... »
Oferit de:COMPPIL SA
Silver Member 12 ani
Dambovita
 Pulsar 40

Pulsar 40


Conditionare: solutie apoasa Caracteristici: Pulsar 40 este un erbicid care combate.... Pulsar 40 este un erbicid pe baza de imazamox, din grupa imidazolinonelor. Substanta.... Mod de utilizare: La soia si mazare se aplica postemergent timpuriu, in momentul ... »

Pret: 990 RON
Buyer Member 7 ani
Timis
 Cerlit

Cerlit


de aplicare: Cerlit este omologat ca erbicid postemergent pentru combaterea...: Cerlit este un erbicid sistemic, substanta activa este rapid translocata, care...) Postemergent 0,4 l/ha (asociat cu 2.4 D) sau 0,8 l/ha (singur ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
39 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea