Inscrie firma »

eoliene mici - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre eoliene mici
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Centrale eoliene mici pentru uz rezidential aerocraft

Centrale eoliene mici pentru uz rezidential Aerocraft


Turbinele eoliene sunt folosite pentru producerea energiei electrice... a devenit standard de-a lungul anilor pentru industria turbinelor mici. ... »
Oferit de:Monsson Solaria
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Generatoare eoliene turbine  eoliene

Generatoare Eoliene Turbine Eoliene Whisper WHI-100


Numarul unu in lume pentru turbine eoliene de mica capacitate acum... si in Romania. Energia electrica obtinuta cu ajutorul generatoarelor eoliene Whisper, poate..., cabane, mici ferme sau birouri fara posibilitatea conectarii la reteaua nationala ... »
Buyer Member 8 ani
Calarasi
 Rotorul savonius

Rotorul Savonius


Spre deosebire de alte instalatii de captare a energiei eoliene, rotorul..., la viteze mici ale vantului, poate deja livra energie mecanica. Materialele... a energiei eoliene in scopuri casnice. ... »

Pret: 8 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Turbina eoliana 500w mixta cu panouri fotovoltaice

Turbina eoliana 500w mixta cu panouri fotovoltaice


germana SPRECO. Prin puterea debitata la turatie mica, prin robustete si aerodinamica... optimizata din care rezulta zgomotul foarte mic si randamentul maxim, aceasta turbina... izolate. In standard eolienele de 12 si 24 v au inclus controlerul mixt pentru ... »

Pret: 5860 RON
Gold Member 4 ani
Iasi
Comanda acum
 Baterie acumulator 12v 50ah solar vrla - caranda by bsb - baterii

Baterie acumulator 12V 50Ah SOLAR VRLA - Caranda by BSB - baterii aplicatii solare


fotovoltaice si eoliene care necesita un numar marit de cicluri de incarcare - descarcare..., autodescarcare foarte redusa, performante exceptionale de reincarcare la curenti mici...mm X 210mm Greutate: 16,5 kg Aplicatii Sisteme fotovoltaice Sisteme eoliene ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Baterie acumulator 12v 65ah solar vrla - caranda by bsb - baterii

Baterie acumulator 12V 65Ah SOLAR VRLA - Caranda by BSB - baterii aplicatiisolare


fotovoltaice si eoliene care necesita un numar marit de cicluri de incarcare - descarcare..., autodescarcare foarte redusa, performante exceptionale de reincarcare la curenti mici...mm X 176mm Greutate: 21,6 Kg Aplicatii Sisteme fotovoltaice Sisteme eoliene ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Baterie acumulator 12v 100ah solar vrla - caranda by bsb - baterii

Baterie acumulator 12V 100Ah SOLAR VRLA - Caranda by BSB - baterii aplicatii solare


fotovoltaice si eoliene care necesita un numar marit de cicluri de incarcare - descarcare..., autodescarcare foarte redusa, performante exceptionale de reincarcare la curenti mici...mm X 221mm Greutate: 31,5 Kg Aplicatii Sisteme fotovoltaice Sisteme eoliene ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Baterie acumulator 12v 120ah solar vrla - caranda by bsb - baterii

Baterie acumulator 12V 120Ah SOLAR VRLA - Caranda by BSB - baterii aplicatii solare


fotovoltaice si eoliene care necesita un numar marit de cicluri de incarcare - descarcare..., autodescarcare foarte redusa, performante exceptionale de reincarcare la curenti mici...mm X 233mm Greutate: 37 Kg Aplicatii Sisteme fotovoltaice Sisteme eoliene ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Baterie acumulator 12v 150ah solar vrla - caranda by bsb - baterii

Baterie acumulator 12V 150Ah SOLAR VRLA - Caranda by BSB - baterii aplicatii solare


fotovoltaice si eoliene care necesita un numar marit de cicluri de incarcare - descarcare..., autodescarcare foarte redusa, performante exceptionale de reincarcare la curenti mici... Aplicatii Sisteme fotovoltaice Sisteme eoliene Sisteme de energie alternativa Utilitati ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Baterie acumulator 12v 200ah solar vrla - caranda by bsb - baterii

Baterie acumulator 12V 200Ah SOLAR VRLA - Caranda by BSB - baterii aplicatii solare


fotovoltaice si eoliene care necesita un numar marit de cicluri de incarcare - descarcare..., autodescarcare foarte redusa, performante exceptionale de reincarcare la curenti mici...mm X 245mm Greutate: 63 Kg Aplicatii Sisteme fotovoltaice Sisteme eoliene ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Baterie acumulator 12v 230ah solar vrla - caranda by bsb - baterii

Baterie acumulator 12V 230Ah SOLAR VRLA - Caranda by BSB - baterii aplicatii solare


fotovoltaice si eoliene care necesita un numar marit de cicluri de incarcare - descarcare..., autodescarcare foarte redusa, performante exceptionale de reincarcare la curenti mici...mm X 232mm Greutate: 66 Kg Aplicatii Sisteme fotovoltaice Sisteme eoliene ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Baterie acumulator 12v 250ah solar vrla - caranda by bsb - baterii

Baterie acumulator 12V 250Ah SOLAR VRLA - Caranda by BSB - baterii aplicatii solare


fotovoltaice si eoliene care necesita un numar marit de cicluri de incarcare - descarcare..., autodescarcare foarte redusa, performante exceptionale de reincarcare la curenti mici...mm X 249mm Greutate: 74 Kg Aplicatii Sisteme fotovoltaice Sisteme eoliene ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Filtru micronic pentru uleiuri

Filtru micronic pentru uleiuri


si Ambarcatiuni, Masini de lucru, Masini agricole, Utilaje de Constructii, Generatoare Eoliene... - Economie de Ulei pana la 90% - Frecari mai mici - Consumul de carburant se micsoreaza ... »
Buyer Member 7 ani
Sibiu
 Panouri radiante infratherm

Panouri radiante Infratherm


hidroenergetice sau cu ajutorul sistemelor eoliene. Astfel va propunem varianta ECOLOGICA..., aprobari sau revizii Nu necesita costuri de intretinere Consum cu pana la 50% mai mic ... »
Buyer Member 6 ani
Brasov
 Panouri radiante infrapower

Panouri Radiante INFRAPOWER


energia electrica necesara acestui consum mic poate fi produsa direct intr-un sistem... local nonpoluant Turbine eoliene, panouri solare, minihidrocentrale ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Turbina eoliana 30.000 w

turbina eoliana 30.000 W


de birouri de marime mica sau medie. Kiturile cuprind sisteme cu o putere instalata... la viteza vantului(m/s) 45 Greutate neta (T) 1.2 Tipul turbinei eoliene Contra vantului ... »
Oferit de:QSET ENERGY SRL
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Generator eolian 500w /wind charger /invertor

Generator Eolian 500W /wind charger /invertor


si eficient generator din gama de putere mica 0,5kw.Randament mare datorita rotorului... eoliene este ca acest model produce 500W la numai 7m/s vant,si maxim 1000W. Cod ... »
Bronze Member 5 ani
Bucuresti
 Sistem eolian

Sistem eolian


18500 RON (TVA inclus) Unul dintre ce le mai eficiente siteme eoliene de mica... dimensiune, optim pentru mici rezidente. Genereaza in medie 150-200 Kwh ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Panouri radiante heat x 400 w

Panouri radiante Heat X 400 W


produsa in centrale hidroenergetice sau cu ajutorul sistemelor eoliene. Astfel va... de intretinere Consum cu pana la 50% mai mic decat celelalte variante de incalzire Elimina ... »

Pret: 875 RON
Light Member 5 ani
Bacau
 Panouri radiante heat-x 700w

Panouri radiante heat-x 700W


eoliene. Astfel va propunem varianta ECOLOGICA SI ECONOMICA de incalzire: panourile... necesita costuri de intretinere Consum cu pana la 50% mai mic decat celelalte variante ... »

Pret: 1300 RON
Light Member 5 ani
Bacau
 Panouri radiante heat-x 1100 w

Panouri radiante Heat-x 1100 W


eoliene. Astfel va propunem varianta ECOLOGICA SI ECONOMICA de incalzire: panourile... necesita costuri de intretinere Consum cu pana la 50% mai mic decat celelalte variante ... »

Pret: 1895 RON
Light Member 5 ani
Bacau
 Fl 270va-tracking - catre receptor

FL 270VA-Tracking - catre receptor


/ 10 mFunctii imbunatatite de scanare cu cresteri mici si o gama larga de 180... si vibratii eolieneFunctia Inclinare - Slope:Setarea manuala panta in axa X si Y sau ... »

Pret: 5560.08 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Gold Member 11 ani
Galati
Comanda acum
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


prin eliminarea montarii modulelor mici, -diminueaza consumul de manopera, -permite... pentru incalzire, astfel energiile geotermale, solare sau eoliene datorita... de confort. - Se recomanda folosirea panourilor solare, a turbinelor eoliene, a pompelor ... »
Buyer Member 13 ani
Arad
 
23 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"eoliene mici" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea