Inscrie firma »

electrozi argint - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre electrozi argint
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Electrozi de argint

Electrozi de argint


Electrozi de argint Electrozi de argint pentru generatorul de apa argintata... : Silver smart. Cu ajutorul acestor electrozi puteti produce argint coloidal 100cc... de cea mai inalta calitate de argint coloidal in doar cateva minute. Puteti genera ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Electrozi de argint silver pulser

Electrozi de argint Silver Pulser


Electrozi de argint Silver Pulser Comanda Set de Electrozi de argint Silver... Pulser de schimb pentru dispozitivul Silver Pulser. Electrozi de argint Silver Pulser... sunt de inalta puritate respectiv 99 99%. Un set de Electrozi de argint Silver ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Electrozi de argint se-1

Electrozi de argint SE-1


Electrozi de argint SE-1 Comanda Set de Electrozi de argint SE-1 pentru... dispozitivul CSG. Electrozi de argint SE-1 de inalta puritate 99 99%. Un set de electrozi... Electrozi de argint SE-1: lungime: 100 mm grosime: 1 5 mm greutate 1 electrod de argint ... »

Pret: 113 RON
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Electrozi bratara

Electrozi bratara


Profesional. Electrozi bratara cu argint se aplica la incheieturile mainilor si la glezne...Electrozi bratara Set de Electrozi bratara de schimb pentru dispozitivul Zapper.... Pentru o igiena buna se recomanda schimbarea acestor Electrozi bratara pentru ... »

Pret: 140 RON
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Electrozi brazare

Electrozi brazare


Electrozi pentru sudura tevilor zincate FONTARGEN import Germania - Electrozi... pentru lipire - Aliaje pe baza de argint - Aliaje pe baza de cupru ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Electrozi silver pulser

Electrozi SIlver Pulser


Electrozi SIlver Pulser Electrozi SIlver Pulser sunt electrozi de schimb pentru... exista un fir cu electrozi mici (negru si albastru) ajustati pentru electrificarea... sangelui. Acesti Electrozi SIlver Pulser fiecare separat vor fi impachetati in bumbac ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Electrozi ecg periferici tip ventuza

Electrozi ECG periferici tip ventuza


Electrozi periferici universali tip ventuza, din plastic si parte metalica... acoperita cu argint/clorura de argint Universali Diametru bila: 33 mm Diametru parte... metalica: 24 mm Mod de ambalare : 6 buc/set Electrozi periferici universali tip ventuza ... »

Pret: 167.28 RON
Buyer Member 4 ani
Giurgiu
 Electrozi ecg periferici tip cleste -adulti

Electrozi ECG periferici tip cleste -Adulti


biocompatibile Reutilizabili Parte activa cu argint / clorura de argint Universali Dimensiune... set Electrozi periferici universali tip cleste, durabili, din material... de curatat si intretinut, si au o parte activa cu argint/clorura de argint. Un set ... »

Pret: 101.87 RON
Buyer Member 4 ani
Giurgiu
 Electrozi ecg periferici tip cleste -copii

Electrozi ECG periferici tip cleste -Copii


si intretinut, si au o parte activa cu argint/clorura de argint. Un set contine 4 electrozi... biocompatibile Reutilizabili Parte activa cu argint / clorura de argint Universali Dimensiune... Electrozi periferici universali tip cleste, durabili, din material biocompatibil ... »

Pret: 118.85 RON
Buyer Member 4 ani
Giurgiu
 Substante chimice cu continut de argint

Substante chimice cu continut de argint


de argint: AgNO3, AgCl, K[Ag(CN)2], Na[Ag(CN)2], Ag2O, Ag2SO4, CH3COOAg, AgCN. Utilizare... electrotehnica, industria chimica, in producerea electrozilor, industria galvanizarii ... »
Oferit de:SAFINA ROM SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Electrod ph

ELECTROD PH


-INGEN LABORATORY, ofera electrozi pentru pH-metre intr-un catalog complex ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Bratara silver pulser

Bratara Silver Pulser


dispozitivul Silver Pulser. Electrozii fiecare separat vor fi impachetati in bumbac... si scufundati in apa cu sare de mare si cateva picaturi de argint coloidal. Atentie...! La fiecare 20 de minute electrozii imbracati vor fi inmuiati in solutia sus ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Kit experimente electrochimie

Kit experimente electrochimie


de cupru, 2 electrozi de alama cu surub, 1 electrod de zinc, 2 crocodili, 1 pilnie, 2... flacon apa distilata, 1 flacon sulfat de cupru, 1 flacon nitrat de argint, 1 flacon ... »
Silver Member 13 ani
Iasi
 Ionizator apa alkamedi 4100

Ionizator apa Alkamedi 4100


Ionizator apa Alkamedi 4100 cu 7 electrozi platina-titan patent medical KFDA nr... ultrafiltranta +carbon activat cu argint Caracteristica nr.8 - Dispozitiv special pentru ... »

Pret: 5975 RON
Light Member 11 ani
Bacau
 Aquarion  filtru si ionizator  apa retea

AQUARION filtru si ionizator apa retea


de scurgere al apei acide . Electrozi din 5 placi de platina si titan . Diafragme triple... . Electrozi specializati in serie . Filtru de cea mai buna calitate dintr-un singur corp... de nano-argint filtreaza pe mai multe nivele in 9pasi. Materialele premium din care ... »

Pret: 6611.25 RON
Buyer Member 9 ani
Suceava
 Filtru apa retea aquarion

Filtru apa retea Aquarion


reduce de asemenea fluxul di furtunul de scurgere al apei acide . Electrozi din 5... placi de platina si titan . Diafragme triple . Electrozi specializati in serie... . Filtru decea mai buna calitate dintr-un singur corp de nano-argint filtreaza pe mai ... »

Pret: 6611.25 RON
Buyer Member 9 ani
Suceava
 Alama

Alama


are o gama de culori atractiva, variind de la rosu la galben, la aur si la argint...Si-CF724R, -electrozi din alama. Profile din alama. -profil L din alama ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cupru, arama

Cupru, Arama


-Wolfram (tungsten), -bare trapezoidale din cupru-argint CuAg010 / CW013A, -sarme si fire... din cupru, -sarma si vergele pentru sudura cupru, CuZn40Si, CF724R, -electrozi ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"electrozi argint" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea