Inscrie firma »

ecograf pentru uz veterinar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ecograf pentru uz veterinar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ecograf de uz veterinar sx-2600

Ecograf de uz veterinar SX-2600


SX-2600 este un ecograf de uz veterinar ,portabil ,de ultima generatie ,cu... de memorare- 100 imagini. Ecograful uz veterinat SX-2600 este folosit in practica... veterinara pentru examinarea organelor interne la animale de talie mica ,medie ,mare. ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Ecograful uz veterinar sn-5200

Ecograful uz veterinar SN-5200


Ecograful uz veterinar SN-5200 este un dispozitiv modern ,complet digital ,cu... uz veterinar SN-5200 este aplicat in practica veterinara pentru examenul... un design inovator si compact ,monitor LCD 5,7inch TFT,imagini de inalta rezolutie.Ecograful ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Ecograf de uz veterinar wed 2018 v

Ecograf de uz veterinar WED 2018 V


WED 2018 V - ecograf digital, portabil, de uz veterinar, modern, complex... pentru utilizarea in cabinetele veterinare particulare, clinici veterinare, centre... Caracteristici tehnice Ecograf WED 2018V Metode de scanare: Convexa, lineara, microconvexa ... »
Oferit de:Latodis com SRL
Light Member 13 ani
Prahova
 Ecograf de uz veterinar wed3000 v

Ecograf de uz veterinar WED3000 V


WED 3000 V este un ecograf din clasa PalmSmart, de uz veterinar,cu o greutate... de numai 1,3kg. Caracteristicile care il evidentiaza din ecografele aceleiasi clase... ecografului cu sonda linear-rectala de 6,5 MHz, permite determinarea precoce a gestatiei ... »
Oferit de:Latodis com SRL
Light Member 13 ani
Prahova
 Ecograf portabil uz veterinat

Ecograf portabil uz veterinat KX-5200


Ecograful uz veterinar SN-5200 este un dispozitiv medical modern ,tehnologie...-NTSC cu posibilitatea conectarii PC.Ecograful uz veterinar SN-5200 este aplicat in practica... veterinara pentru examenul ultrasonor la animale de talie mare ,medie ,mica ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Aparatura medicala

Aparatura medicala


APARATURA PENTRU UZ VETERINAR: ECG, ecografe, otoscoape, cantare... MATERIALE CONSUMABILE pentru:chirurgie, ginecologie, geluri (ECG, ecografii), urgenta... pentru dotarea completa a cabinetului Dumneavoastra. Dotari complete cabinete ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"ecograf pentru uz veterinar" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea