Inscrie firma »

echipamente si tehnologie pentru industria - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre echipamente si tehnologie pentru industria
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Relocari  echipamente si linii

Relocari echipamente si linii tehnologice, local si international


pentru procesatorii din industria alimentara, chimica si farmaceutica. Fie... si internationale, fiind specializata in relocari fabrici si/sau echipamente de productie... ca aveti un echipament, o linie de productie sau o fabrica de mutat / relocat, expertii ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:RAPTRONIC
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Proiectare de flux tehnologic pentru fabrici de

Proiectare de flux tehnologic pentru fabrici de industrie alimentara


- Proiectarea tehnologica a unei fabrici pentru industria alimentara, depozit... alimentar - Realizarea documentatiei tehnice necesare pentru obtinerea autorizatiilor... sanitare si sanitar veterinare, din partea Directiilor sanitar-veterinare si pentru ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Tehnologie ktl

Tehnologie KTL


Tehnologia KTL este una dintre cele mai eficiente pentru tratarea suprafetelor... metalice prin metoda imersiei. Utilizata mai ales in domeniul industriei auto, este.... Procedeul este bazat pe imersia produselor in bai care contin substante pentru ... »
Oferit de:SC KNIPL SRL
Buyer Member 10 ani
Timis
 Linii extrudare laminate pentru industria auto

LINII EXTRUDARE LAMINATE PENTRU INDUSTRIA AUTO


Materiale rezultate ca urmare a utilizarii unor echipamente de tehnologie... termoformare si prezinta calitati deosebite pentru izolatia termica si acustica... si stabilizatori sub forma de pulberi. Echipamentele acestor linii sunt de productivitati ... »
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Solutii anti-lipire industria alimentara

Solutii anti-lipire industria alimentara


pentru numerosi producatori de echipamente si produse de panificatie. Utilizarea... la temperaturi ridicate (de pana la 290 °C) licentiate pentru industria alimentara...Industria de panificatie si patiserie Acoperirile pe baza de fluoropolimeri ... »
Gold Member 9 ani
Vrancea
 Teflonare aprobata pentru industria alimentara

Teflonare aprobata pentru industria alimentara


pentru numerosi producatori de echipamente si produse de panificatie. Utilizarea...ânã la 290 °C) - licentiate pentru industria alimentara Aplicatii tipice: - Forme... SI INDUSTRIALE TEFLON (PTFE) COATINGS Industria alimentara, panificatie si patiserie ... »
Gold Member 9 ani
Vrancea
 Instalatii echipamente complexe   marfa import din

Instalatii echipamente complexe marfa import din China


si de siguranta privind caliatatea si fiabilitatea : -utilaje tehnologice pentru industrie... dotate cu tehnica de ultima generatie, pentru orice domeniu; -echipamente complexe... si prelucrare, constructii, infrastructura; -instalatii tehnologice produse de concerne ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pack expo - expozitie pentru industria ambalajelor

PACK EXPO - Expozitie pentru industria ambalajelor din Europa de Sud-Est


reuneste tehnologii, materii prime si consumabile pentru productia de ambalaje, solutii... de ambalare, etichetare si codificare, manipulare si depozitare pentru toate industriile...Pack Expo 2016 - Eveniment in Europa de Sud-Est care reuneste echipamente ... »
Oferit de:Euroexpo Fairs
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Pack expo - expozitie pentru industria ambalajelor

PACK EXPO - Expozitie pentru industria ambalajelor din Europa de Sud-Est


PACK EXPO - Expozitie pentru industria ambalajelor din Europa de Sud-Est PACK... EXPO - Expozitie pentru industria ambalajelor din Europa de Sud-Est Tip produs... de actualitate Prezentare PACK EXPO - Expozitie pentru industria ambalajelor din Europa ... »
Oferit de:Euroexpo Fairs
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Echipamente fundatii speciale

Echipamente fundatii speciale


, tehnologii de ultima ora, asigurand industriei de constructii, solutii pentru intregul..., asigurand distributia de echipamente de forat destinate industriei ingineriei solului... de orice natura. In acest sens oferim echipamente pentru coloane forate, piloti secanti ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Arzatoare pentru procese tehnologice

Arzatoare pentru procese tehnologice


intr-o paleta larga de cuptoare, uscatoare si alte echipamente tehnologice... utilizate in: metalurgia feroasa si neferoasa, constructii si industria materialelor... de constructii, industria constructoare de masini, agricultura si industria alimentara ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Echipamente pentru aplicat hot melt nordson

Echipamente pentru aplicat Hot Melt Nordson


tehnologii sunt diverse precum: - Industria impachetarilor de mare viteza... tehnologia de lipire utilizind adeziv fierbinte Hot Melt. Astazi Nordson este liderul... mondial de necontestat al tehnologiei de aplicare hot melt. Aplicatiile acestei ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Teflon coatings pentru industria de panificatie si

Teflon coatings pentru industria de panificatie si patiserie


Teflon coatings pentru industria de panificatie si patiserie Acoperirile... cu alimente si oferim solutii pentru numerosi producatori de echipamente... pentru industria alimentara Aplicatii tipice: - Forme, tavi de coacere si baterii ... »
Gold Member 9 ani
Vrancea
 Echipamente pentru ambalat alimente, suplimenti

Echipamente pentru ambalat alimente, suplimenti nutritivi, medicamente


Livram echipamente de provenienta Italia destinate ambalarii diferitelor forme... si in industria farmaceutica. Pot produce blistere ( cu diferite tipuri de medicamente...), gelule, ambalaje pentru siropuri medicinale. Pot ambala practic orice tip ... »
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Proiectare, productie, instalare echipamente automate

Proiectare, productie, instalare echipamente automate pentru productie


, integrare de echipamente, modificari si modernizari utilaje Industrii: alimentara... operatii la cerere. Dezvoltare de tehnologii si procese pentru productie, proiectare.... Echipamente: transport (conveioare,benzi transportoare,echipamente acumulare) manipulare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Solutii de management al stocurilor prin tehnologia

Solutii de management al stocurilor prin tehnologia RFID


) si este o tehnologie care foloseste undele radio pentru a transfera datele... pentru a identifica obiectele, decat folosind un sistem manual sau sistemul codurilor... si pot transmite un semnal cititorului pentru o perioada de timp determinat. Sunt ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Incinerator ecologic pentru ferme de pasari

Incinerator ecologic pentru ferme de pasari


Echipamentele noastre sunt proiectate in scopul utilizarii in numeroase ramuri... de activitate: -zootehnie -abatorizare -industria alimentara -industria lemnului... -cercetare -municipalitati -centre de ecarisaj Datorita tehnologiei avansate ... »
Oferit de:SC DASYS SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Sisteme de filtrare parker

Sisteme de filtrare Parker


tehnologii de filtrare pentru sistemele hidraulice, de ungere si racire ale aplicatiilor... din industrie, armata si marina, filtrare de aer comprimat si gaze, filtre de proces pentru... pentru a face sistemele moderne hidro-pneumatice mai fiabile in concordanta ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 Imbracaminte exterioara pentru copii si adulti

Imbracaminte exterioara pentru copii si adulti


; -Imbracaminte sport si echipamente de lucru si protectie speciale; - Tricotaje pentru copii...); -accesorii textile pentru industria confectiilor(ata, etichete, fermoare, galanterie...Apelati la serviciile firmei noastre pentru a avea siguranta unor importuri ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Lavete sontara ec rola 400 buc [div lav 2]

Lavete SONTARA EC rola 400 buc [DIV LAV 2]


Lavete SONTARA EC ideale pentru a curata uleiuri, apa sau grasimi in: industria... din productie), productie sticlarie si portelan, industria constructoare de masini... si avioane, industria electronicelor si electrocasnicelor Aceste lavete au o performanta ... »

Pret: 223.2 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Lavete sontara [div lav 2]

Lavete Sontara [DIV LAV 2]


Descriere lavete SONTARA Lavete SONTARA EC ideale pentru a curata uleiuri..., apa sau grasimi in: - industria alimentara ( curatare benzi transportoare, mese...), - productie sticlarie si portelan, - industria constructoare de masini si avioane ... »

Pret: 223.2 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Robot hibrid cu roti pentru tuns gazonul

Robot hibrid cu roti pentru tuns gazonul


potrivit pentru industria de echipamente pentru intretinut...... cu aproximativ 40%. Profesionistii in ingrijirea gazonului utilizeaza masini hibride pentru... tuns gazonul, controlate de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi, pentru ... »

Pret: 14000 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Robot hibrid cu senile pentru tuns gazonul

Robot hibrid cu senile pentru tuns gazonul


industria de echipamente pentru...... de producatori preocupati sa impinga limitele tehnologiei hibrid, pare numai potrivit pentru... cu aproximativ 40%. Profesionistii in ingrijirea gazonului utilizeaza masini hibride pentru ... »

Pret: 30000 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Linelazer 250 sps masina  marcaj rutier tecmapro graco

LINELAZER 250 SPS Masina Marcaj Rutier TECMAPRO GRACO


LINELAZER 250 SPS Echipament pentru trasare a liniilor autopropulsat... noile tehnologii de la LINELAZER pentru a trasa linii de cea mai buna calitate... TECMAPRO va ofera prima unitate de trasate idependenta autopropulsata din industrie ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 6 ani
Alba
 Utilaje de forare noi si second hand masini si

Utilaje de forare noi si second hand Masini si Echipamente de foraj


, echipamentelor pentru constructii, foraj, cariere, alimentari cu apa, industria energetica..., foreze, sonde, echipamente pentru foraj puturi, sonde de mare adancime, utilaje... pentru apa, echipamente puturi, dotari fintani, apa potabila sisteme pompe forari ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
208 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"echipamente si tehnologie pentru industria" in Firme Hot - 55 Rezultat(e)
Folositi cautarea