Inscrie firma »

directia serviciilor publice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre directia serviciilor publice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Publicitate articole si servicii

Publicitate articole si servicii copii


sau vanzare directa a) Actiuni de promovare Actiuni pentru care utilizatorii vor fi... sau vanzare directa Pentru aceste actiuni utilizatorii NU vor primi zibari, realizandu ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 9 ani
Satu Mare
 Corpuri de iluminat / iluminat public - import

Corpuri de iluminat / iluminat public - import direct China


ROMASIA va ofera posibilitatea sa importati direct de la producatori chinezi... si colegi romani care se ocupa la fata locului direct de importul dvs., astfel incat...., in schimbul unui comision de 5% (minim 250USD). Serviciile noastre includ: identificare ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Arad
 Publicitate prin carti de vizita gratuite

publicitate prin carti de vizita gratuite


Doriti sa va faceti cunoscute serviciile in fata a mii de bucuresteni cu o... investitie minima? Cel mai nou si eficient sistem de publicitate din Occident este acum... aparatele cu carti de vizita Publiviz va aduc mesajul direct sub ochii clientului ... »
Oferit de:Publiviz SRL
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii juridice avocat net

Servicii juridice avocat net


Avocat net forum Raport public si aviz amatorilor care mai doresc sa ne mai... inceputul dosarul public al functionarului public incompetent si corupt Gabriela Pintea... sau vezi direct profilul dansei de pe avocatnet.ro). Forumul avocat net.ro tolereaza ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs expert achizitii publice

Curs expert achizitii publice


de achizitii publice, vanzari, juridic, financiar, investitii, tehnic; a celor care... participa la derularea unor proiecte de achizitii publice sau vanzari, membrilor... comisiei de evaluare a ofertelor de produse si servicii; agentilor economici care ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Servicii de dezinsectie

Servicii de Dezinsectie


si acarienii transmit fie direct, fie indirect, boli infecto-contagioase si parazitare... in spatiile interioare (cladiri publice, depozite, hoteluri, restaurante etc.), cat ... »
Oferit de:SC PAUDEX SRL
Buyer Member 11 ani
Suceava
 Servicii oferite

Servicii oferite


-Creatie Spoturi radio si TV-Publicitate neconventionala-Intermedierea contractelor...-Prezentari interactive-Bannere-Direct marketing via e-mailMULTIMEDIA-Filme de scurt metraj...-MascoteMARKETING-Research-Strategie de marketing pe termen lung sau mediu-Administrarea bugetului de publicitate ... »
Light Member 14 ani
Iasi
 Servicii oferite

Servicii oferite


- Creatie Spoturi radio si TV - Publicitate neconventionala - Intermedierea... - Prezentari interactive - Bannere - Direct marketing via e-mail MULTIMEDIA - Filme... lung sau mediu - Administrarea bugetului de publicitate ... »
Light Member 14 ani
Iasi
 Curs expert achizitii publice- on - line

CURS EXPERT ACHIZITII PUBLICE- ON - LINE


. EXPERT ACHIZITII PUBLICE - ON-LINE COST: 250 lei (25 lei/MODUL). NR. MODULE: 10... si specialistilor din Administratia Publica centrala si locala, membrilor Comisiei de Evaluare... a ofertelor de produse si servicii, organizatiilor neguvernamentale, personalului ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Preluarea de anunturi de mica si mare publicitate

Preluarea de anunturi de mica si mare publicitate


Agentie de publicitate full service: publicitate clasica, printuri, marketing... direct, obiecte promotionale, publicitate mica si mare in ziare si reviste, reclama ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cu directiva a iv-a a cee, aprobate prin ordinul

cu Directiva a IV-a a CEE, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 3.055/2009


contabile pentru operatiuni uzuale ale unui prestator de servicii. Pentru ca s-a urmarit ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii deratizare sibiu

Servicii deratizare Sibiu


, Directia generala de sanatate publica, pentru a fi folosite in sectorul de igiena... asigura servicii profesionale de dezinsectie si deratizare. Pentru a creste calitatea... serviciilor am implementat sistemele de management ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Prestige design srl  - fa-ti publicitate inteligent !

Prestige Design SRL - Fa-ti publicitate inteligent !


Publicitatea prin display-urile cu carti de vizita/carduri de discount este... , beneficiati de publicitate gratuita pe site. Cartile tale de vizita pot fi...! Locuri pe panou limitate. Avantajele tale - Publicitatea prin display ... »
Light Member 14 ani
Iasi
 Caseta directie  ford transit bus

caseta directie ford transit bus


Dezmembrari pentru autovehicule si utilitare caseta directie ford transit bus.... Piese din dezmembrari (second hand) sau noi livrate acasa sau in service-ul auto... trebuie facut in service-urile autorizate R.A.R. Livram si in strainatate, dupa ... »

Pret: 1010 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 4 ani
Maramures
 Caseta directie  peugeot 806 (221)

caseta directie peugeot 806 (221)


Dezmembrari auto caseta directie peugeot 806 (221). Cod piesa: '1318712080...Piese din dezmembrari (second hand) sau noi livrate acasa sau in service-ul auto... trebuie facut in service-urile autorizate R.A.R. Livrarea in afara tarii - doar dupa ... »

Pret: 570 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 4 ani
Maramures
 Caseta directie  ford galaxy (wgr)

caseta directie ford galaxy (wgr)


Dezmembrari auto caseta directie ford galaxy (wgr). Cod piesa: '95VW3503...AKPiese din dezmembrari (second hand) sau noi livrate acasa sau in service-ul auto... trebuie facut in service-urile autorizate R.A.R. Transportul in exteriorul Romaniei ... »

Pret: 735 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 4 ani
Maramures
 Caseta directie cu telescop citroen berlingo

caseta directie Cu Telescop citroen berlingo


: caseta directie Cu Telescop citroen berlingo. Piese din dezmembrari (second hand...) sau noi livrate acasa sau in service-ul auto. Piesele se pot achita la ridicare..., pentru livrarile nationale.Montajul peiselor trebuie facut in service ... »

Pret: 680 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 4 ani
Maramures
 Caseta directie  volkswagen golf vi

caseta directie volkswagen golf vi


: caseta directie volkswagen golf vi. Cod piesa: '1K0909144JPiese din dezmembrari... (second hand) sau noi livrate acasa sau in service-ul auto. Piesele se pot achita... la ridicare, pentru livrarile nationale.Montajul peiselor trebuie facut in service ... »

Pret: 1450 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 4 ani
Maramures
 Caseta directie  fiat punto (188)

caseta directie fiat punto (188)


urmatoarele modele de autovehicule caseta directie fiat punto (188). Livrare promta... la ridicarea pieselor sau prin banca.Montajul peiselor trebuie facut in service....Nota: Piesele publicate pe acest site sunt in vanzare si la punctele de lucru tara ... »

Pret: 300 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 4 ani
Maramures
 Caseta directie  kia carnival ii

caseta directie kia carnival ii


urmatoarele modele de autovehicule caseta directie kia carnival ii. Livrare promta, in 24... la ridicarea pieselor sau prin banca.Montajul peiselor trebuie facut in service... publicate pe acest site sunt in vanzare si la punctele de lucru tara, prin urmare va ... »

Pret: 790 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 4 ani
Maramures
 Vebsait

vebsait


dumneavoastra unde veti putea sa puneti serviciile voastre si clenti va va contacta direct... de pe site pe mess sau va va da mesaj cu ceea ce doresc care va ajunge direct pe e ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Suport campanii de marketing

Suport Campanii de Marketing


de noi produse si servicii si implicarea activa a consumatorului in procesul... in mod direct de disponibilitatea companiilor de a prelua intreg volumul de apeluri... detalii despre serviciile pe care le oferim se gasesc pe siteul companiei. ... »
Oferit de:Net Call 2008
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Concept creativ

Concept creativ


directiile necesare pentru oricare dintre serviciile pe care le-ai ales. Fie ca business...Conceptul creativ sta la baza tuturor celorlalte servicii pe care le oferim ... »
Oferit de:8000 PLUS
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs autorizat expert achizitii publice cod cor

CURS AUTORIZAT EXPERT ACHIZITII PUBLICE cod COR 241946


/2010. - cumpararea directa prin catalogul electronic; - dosarul achizitiei publice...CURS EXPERT ACHIZITII PUBLICE COD COR 241946 ESTI LA CURENT CU SCHIMBARILE... LEGISLATIVE IN DOMENIUL ACHIZITIILOR PUBLICE? START pentru dezvoltarea ta personala ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Caseta directie  ford focus (daw,dbw)

caseta directie ford focus (daw,dbw)


Dezmembrari pentru autovehicule si utilitare caseta directie ford focus (daw...,dbw). Piese din dezmembrari (second hand) sau noi livrate acasa sau in service-ul auto... trebuie facut in service-urile autorizate R.A.R. Transportul in exteriorul Romaniei ... »

Pret: 570 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 4 ani
Maramures
341 produse / 14 pagini
25 produse pe pagina.

"directia serviciilor publice" in Firme Hot - 93 Rezultat(e)
Folositi cautarea