Inscrie firma »

deschiderea unei firme - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre deschiderea unei firme
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Infiintari firme

Infiintari firme


Avocat infiintari firme - Infiintare societate Pasii in infiintarea unei firme... a Finantelor publice. (dureaza 5 zile) Deschiderea contului in banca si depunerea ... »
Silver Member 2 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica in afaceri

Consultanta juridica in afaceri


si administrative. COLABORAREA cu clientii nostri poate imbraca forma unei : Activitati... determinate: redactarea unui contract, infiintarea unei societati comerciale, modificarea... actului constitutiv,deschidere punct de lucru, cesiune parti sociale etc., asistenta ... »
 Vanzare terenuri unirii bucuresti roi3041111

vanzare Terenuri Unirii Bucuresti ROI3041111


Matei Basarab, avand o suprafata de 300 mp si deschiderea de 20 ml la 1 front... este ideal pentru constructia unei resedinte unifamiliale sau chiar a unei cladiri... de birouri ca sediu de firma. Caracteristici teren POT 45 % , CUT 1.3 , Regim de inaltime ... »

Pret: 225000 EUR
Light Member 5 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile regie bucuresti glx310134

vanzare Case / Vile Regie Bucuresti GLX310134


pentru locuinta, in acelasi timp insa este perfecta pentru sediul unei firme. Pret...GLX310134 Vanzare casa Regie, in cartier de case si vile, cu deschidere la doua...+M, renovata in 2006, cu o deschidere stradala de 15 ml. Casa are o suprafata utila de 80 ... »

Pret: 145000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Automatizare porti . porti automate cu telecomanda . bariere pentru

AUTOMATIZARE PORTI . PORTI AUTOMATE CU TELECOMANDA . BARIERE PENTRU CAI DE ACCES


completa a efortului uman depus pentru deschiderea unei porti, in special a celor... trebuie sa coborati din masina pentru a o deschide si dupa aceea a o inchide....Prin simpla apasare a unui buton pe telecomanda poarta incepe sa se deschida automat, iar ... »
Oferit de:ELPROEX NBC SRL
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Fibra metalica

fibra metalica


din Romania, prin deschiderea unei capacitati de productie in Campia Turzii. Productia... - 1500 kg si protejati cu folie. Precizam ca acest produs are aprobare TUV. Firmele ... »
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Reclama ucigasa

Reclama ucigasa


Cand Victor Dean, angajatul unei respectabile firme londoneze de publicitate... fiecarui anunt, ce deschide calea spre faradelege. ... »

Pret: 33.21 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Inchiriere case / vile lupeni ploiesti glx520887

inchiriere Case / Vile Lupeni Ploiesti GLX520887


unei firme. Suprafata teren 585 mp cu deschidere de 14ml din care casa ocupa 140mp... firma, birouri cabinete notariale, cabinete medicale, gradinita, after school etc ... »

Pret: 450 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii birouri democratiei ploiesti glx500726

inchiriere Spatii Birouri Democratiei Ploiesti GLX500726


activitatea unei firme de relatii cu publicul. Din terenul in suprafata de 585 mp... cu deschidere de 14ml, casa ocupa 140mp (suprafata construita).Finisaje: gresie, faianta....Destinatie recomandata: sediu firma, birouri cabinete notariale, cabinete medicale, gradinita, after ... »

Pret: 400 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile parcul carol bucuresti glx100648

vanzare Case / Vile Parcul Carol Bucuresti GLX100648


este perfecta pentru sediul unei firme. Pret de vanzare 205.000 euro discutabil... deschidere stradala de 19 ml. Vila are o suprafata utila de 190 mp, ridicata pe un teren ... »

Pret: 205000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Inchiriere case / vile floreasca bucuresti glx360964

inchiriere Case / Vile Floreasca Bucuresti GLX360964


si sediul unei firme de prestigiu.Pretul de vanzare este de 2500 Euro. Aceasta oferta... deschidere de 14 ml. Vila are 6 camere , impartita astfel , la parter un living ... »

Pret: 2500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile floreasca bucuresti glx361186

vanzare Case / Vile Floreasca Bucuresti GLX361186


si sediul unei firme de prestigiu.Pretul de vanzare este de 350.000 Euro. Aceasta oferta... deschidere de 14 ml. Vila are 6 camere , impartita astfel , la parter un living ... »

Pret: 350000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile basarabia bucuresti glx2006

vanzare Case / Vile Basarabia Bucuresti GLX2006


construita are o suprafata de 191 mp cu dubla deschidere , amprenta casei este de 89 mp... ea poate fi folosita foarte bine ca si restaurant, birouri de firma , gradinita....Pretul de vanzare este de 249900 euro discutabil in urma unei oferte ferme. Aceasta oferta ... »

Pret: 249900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Kit automatizare poarta batanta life armor uni dl

KIT AUTOMATIZARE POARTA BATANTA LIFE ARMOR UNI DL


Life ARMOR UNI DL, acesta este fructul unei proiectari si a unei realizari... este de durabil. Carcasa externa, o firma a fabricii LIFE este indeformabila... deschidere 90 grade: 14 s Curent absorbit: 1,8 A Putere motor: 40 W Cuplu: 170 Nm ... »

Pret: 2150 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 5 ani
Timis
Comanda acum
 Consiliere pret deschidere firma

Consiliere pret deschidere firma


si costurile pentru deschiderea unei firme. ... »
Silver Member 2 ani
Bucuresti
 Deschidere de puncte de lucru

Deschidere de puncte de lucru


sau actionar din firma ); numirea sau revocarea unui administrator in cadrul unei firme.... reglementarilor cuprinse in HG 448/16.05.2002 ) schimbare de sediu social al unei firme...; suspendarea activitatii unei firme pe o perioada de maxim 3 ani din Registrul Comertului ... »
Buyer Member 7 ani
Constanta
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta... Deschidere punct de lucru Diminuari de capital social Evidenta contabila Evidenta fiscala... si reorganizare judiciara Infiintari firme indiferent de forma de organizare: SA, SCA, SCS ... »
Light Member 4 ani
Bacau
 Set deschidere automata servo-drive uno pentru sertar

Set deschidere automata SERVO-DRIVE Uno pentru sertar gunoi


a unei parghii care da impulsul pentru deschidere.Indiferent daca sertarul are sau nu... maner, acesta se deschide sigur si comod cu ajutorul SERVO-DRIVE uno... sau soldul este suficienta si deja sertarul se deschide - datorita SERVO-DRIVE uno ... »
Buyer Member 5 ani
Timis
 Avocat societati comerciale

Avocat societati comerciale


, infiintarea unei societati comerciale, modificarea actului constitutiv,deschidere punct... nostri poate imbraca forma unei : Activitati determinate: redactarea unui contract ... »
 Oportunitati de colaborare

Oportunitati de Colaborare


; - posibilitatea unui venit care se marestre continuu; - sansa unui business sau unei...; - creativitate si deschidere spre noi contacte cu oamenii; - devotament fata... functioneaza cu minimum de resurse financiare. De accea va propunem managerizarea unei case ... »
Buyer Member 6 ani
Gorj
 Servicii de curatenie in timpul si dupa constructie

SERVICII DE CURATENIE IN TIMPUL SI DUPA CONSTRUCTIE


Daca sunteti o companie de constructii, proprietari ai unei firme... de constructii sau proprietari ai unei case sau vile, noua sau in renovare, in mod sigur... deschiderea sau preluarea oficiala a acestuia . S.C. Revolt Cleaning este prezent atat ... »
Oferit de:SC REVOLT SRL
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile central targoviste glx45050004

vanzare Case / Vile Central Targoviste GLX45050004


ultracentrale, proprietatea este foarte potrivita dezvoltarii unei afaceri: fie puteti... formata, fie poate fi transformat in firma de catering, brutarie, cofetarie... fi folosite pentru infiintarea unei gradinite/afterschool, clinica particulara ... »

Pret: 150000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Textop a ales inca o data compania frisomat

TEXTOP a ales inca o data compania Frisomat


firma extrem de dinamica, focusata in primul rand pe respectarea cu strictete... doar fructuos finalizata, ci si intretinuta, in conditiile unei piete care se... catre un furnizor cu aceeasi deschidere catre calitate si profesionalism si astfel ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Gold Member 5 ani
Neamt
 Menghina de banc cu nicovala f-0036/150

MENGHINA DE BANC CU NICOVALA F-0036/150


/150 -Pret lista: 168 EURO Firma Veprug Italia, parte a grupului Fervi Group, este o... de catre firma PROMA MACHINERY SRL. PARAMETRI TEHNICI F-0036/150 Falci 150 mm... Deschidere 208 mm Greutate 23,5 kg menghina, menghine, proma, accesorii masini unelte ... »

Pret: 145 EUR
Gold Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Vanzare case / vile tineretului bucuresti glx1071

vanzare Case / Vile Tineretului Bucuresti GLX1071


la sol de 96,94 mp, renovat si transformat in sediu de firma, cu toate facilitatile... suprafata de 38,76 mp. Terenul are dubla deschidere.C1 are 6 camere si dependinte....Proprietatea apartine unei persoane juridice, este libera de sarcini, cu cadastru si intabulata ... »

Pret: 279900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
116 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"deschiderea unei firme" in Firme Hot - 27 Rezultat(e)
Folositi cautarea