Inscrie firma »

departamentele unei firme de calculatoare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre departamentele unei firme de calculatoare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Asistenta si consultanta it

Asistenta si consultanta IT


de calculatoare unei echipe experimentate in domeniul IT...Firma noastra ofera pachete de asistenta tehnica care sunt adresate companiilor... mici si mijlocii care nu au un departament IT propriu. De asemenea pachetele se ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Asistenta si consultanta it

Asistenta si consultanta it


de calculatoare unei echipe experimentate in domeniul IT&C Contactati-ne si veti...Firma noastra ofera pachete de asistenta tehnica care sunt adresate companiilor... mici si mijlocii ce nu au un departament IT propriu. De asemenea pachetele se ... »
Buyer Member 10 ani
Arges
 Curs inspector resurse umane

Curs Inspector Resurse Umane


si gestionare a rapoartelor de munca din cadrul unei firme. Indiferent de pregatirea... departamentului de resurse umane, participa activ la procesul de recrutare, angajare... competente in calcularea concediilor medicale, completarea si depunerea dosarului pentru ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 5 ani
Iasi
 Sisteme informatice pentru management

Sisteme informatice pentru management


in crearea de firme competitive,pentru administrarea afacerilor la nivel global..., plecand de la premisa ca este dificila; daca nu chiar imposibila; conducerea unei..., conferentiar doctor inginer in cadrul Departamentului de Management al Universitatii ... »

Pret: 17.9 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curatenie profesionala in constanta

CURATENIE PROFESIONALA IN CONSTANTA


mop si un aspirator. Dumneavoastra aveti nevoie de serviciile unei firme... Compania dumneavoastra prin parteneriatul cu A & G EXPRES SHINE departamentul... servicii de curatenie pentru firme, apartamente ,vile,hale , depozite ,etc ... »
Light Member 10 ani
Constanta
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe site-ul nostru

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


/vechimi/ departamente - calcul automat concedii de odihna/ medicale - Setare baza de calcul pentru... diferit in care firmele calculeaza salariile (sporurile/ impozitele retinute... angajatului), programul poate fi configurat sa se poata calcula salariile dupa modelul ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Curs contabilitate primara

Curs CONTABILITATE PRIMARA


atat la nivelul unei firme cat si la nivelul economiei nationale, precum... locurilor de munca. 4. Conturarea unei viziuni curente si de perspectiva asupra.... In calitate de administrator pot verifica departamentul financiar contabil 8. Pot cere ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Autocad civil 3d

AutoCAD Civil 3D


In momentul actual, fara un software specializat, productivitatea unei firme... prelucrarea si controlul datelor topografice, modelarea suprafetelor, calcule volumetrice... departamentele implicate. Nu conteaza ce fel de modificari se aduc unui proiect: largirea ... »
Oferit de:SC MaxCAD SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sistem de pontaj - zeus

SISTEM DE PONTAJ - ZEUS


a unei firme. Functionalitatea sistemului este extensiva si modulara, iar... interactioneaza intre ele pentru culegerea datelor, transmiterea acestora catre un calculator... un sistem de pontaj si acces complex, modular de gestiune a timpului in cadrul unei ... »
Light Member 9 ani
Timis
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"departamentele unei firme de calculatoare" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea