Inscrie firma »

decizie modificare salar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre decizie modificare salar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Litigii de munca referitoare la salariatii din

Litigii de munca referitoare la salariatii din sistemul bugetar


sociale, ce cuprinde cele mai relevante decizii pronuntate in anul 2012 in materia... aplicabile relatiilor individuale si colective care se nasc intre salariati si patronat.... Sunt avute in vedere diferite categorii de salariati din sectorul public: cadre ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Resurse umane

Resurse umane


, de pensionare, de modificare a salariului minim; - redactarea si actualizarea fiselor..., modificarea si transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format... de munca si a modificarilor aduse acestora prin acte aditionale si decizii ... »
Trial Member 1 ani
Brasov
 Gratuit - modele de formulare

Gratuit - modele de formulare


de munca prin demisie, Decizie incetare contract de munca salariat inapt fizic, Decizie... de pensionare, Decizie incetare contract de munca pe motiv de reintegrare salariat anterior... salariat cu privire la modificarea contractului de munca, Nota de lichidare (exemplar ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii de administrare a  personalului

Servicii de administrare a personalului


, salariului negociat, normei de lucru, decizii de suspendare a contractului individual... dosarului de personal, obtinerea de la salariat a documentelor, actelor... ale contractului individual de munca precum acte aditionale de modificare a functiei ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Resurse umane

Resurse Umane


; Intocmirea actelor aditionale de modificare CIM; Intocmirea deciziilor de desfacere.../suspendare a CIM; Intocmirea si actualizarea permanenta a Registrului evidenta a salariatilor... Regulamentului de ordine interioara; Intocmirea adeverintelor de vechime pentru salariatii ... »
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Salarizare - resurse umane

SALARIZARE - RESURSE UMANE


al salariatilor; Realizarea de acte aditionale, modificari, decizii de incetare, preavize, etc...; Intocmirea statelor de plata a salariilor; Intocmirea si depunerea declaratiei unice 112... privin plata contributiilor sociale si a impozitului pe salarii; Completarea ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Avocat dreptul muncii

Avocat Dreptul Muncii


anterior, contestatii impotriva Deciziei de concediere a salariatului, contestatii... de munca: incheierea, executarea, modificarea si incetarea Contractului individual... prejudiciului suferit de angajat = reintegrarea salariatului in functia detinuta ... »
 Administrare personal si salarizare

Administrare personal si salarizare


are la baza Codului Muncii modificat si completat cu Legea nr. 40/2011 si HG 500.../2011 privind registrul general de evidenta al salariatilor. Principalele activitati...: - intocmirea contractelor individuale de munca, a actelor aditionale de modificare ... »

Pret: 18.6 RON
Buyer Member 3 ani
Cluj
 Administrare personal

Administrare Personal


, modificarea si suspendarea contractelor individuale de munca (acte aditionale, decizii... de Evidenta a salariatilor (ReviSal/REGES); - Intocmirea actelor privind executarea... de munca; - Intocmirea tuturor adeverintelor solicitate de salariatii societatii ... »
Buyer Member 5 ani
Iasi
 Administrare personal

Administrare personal


deciziilor; 3. Administrarea dosarelor salariatilor care presupune: - actualizarea... modificarea contractelor; - intocmirea si inregistrarea documentelor necesare pentru... si depunerea registrului de evidenta a salariatilor. ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Asistenta juridica si reprezentare in litigii de munca

Asistenta juridica si reprezentare in litigii de munca


contractului individual de munca; executarea contractului individual de munca; modificarea... privind deciziile comisiei de disciplina. Redactare, asistenta si reprezentare... juridica privitoare drepturile salariatilor/angajatorilor: stabilirea si acordarea ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Servicii de consultanta juridica si contabilitate

Servicii de consultanta juridica si contabilitate


): schimbare sediu, deschidere punct de lucru, autorizare obiecte de activitate, modificare... asociati, modificare capital social, etc. 4. Managementul resurselor-umane - Intocmire.../redactare fisa post salariat - Intocmire/redactare fise de evaluare - Intocmire ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


obligatorii, decizie modificare program de lucru protectia maternitatii, decizie reducere.... Cu ajutorul programului puteti realiza: calculul salariilor angajati (societati comerciale... si centralizatoare delegatii; fise salariati cu orice tip de informatie specifica acestora ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 10 ani
Valcea
 Servicii de resurse umane

Servicii de resurse umane


; * Intocmirea actelor aditionale de modificare CIM; * Intocmirea deciziilor de desfacere.../suspendare a CIM; * Intocmirea si actualizarea permanenta a Registrului evidenta a salariatilor... pentru salariatii; * Intocmirea si completarea adeverintelor solicitate de salariatii ... »
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Administrare de personal

Administrare de personal


de confidentialitate - intocmirea actelor aditionale de modificare a clauzelor initiale... de sanctionare si concediere, evitand eventuale decizii nefavorabile ale instantelor... aditionale, a deciziilor de suspendare sau de incetare a activitatii; - transmiterea ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Dreptul muncii. raspunderea disciplinara

Dreptul muncii. Raspunderea disciplinara


de sanctionare disciplinara a salariatului; controlul exercitat de instanta asupra deciziei.... Incheiere, executare, modificare, suspendare; Incetarea contractului individual... de munca Salarii. Sporuri si concedii. Formarea profesionala; Raspunderea ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


a salariatilor - Adeverinte si decizii specifice Declaratii si raportari..., inclusiv in cazurile de indisciplina a salariatilor. - Modificarea... / spital - Adeverinta salariat (diverse) - Decizii, cu optiuni pentru ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Prestari servicii resurse umane

Prestari servicii resurse umane


individuale de munca. 4. Intocmirea actelor de modificare ale clauzelor prevazute... si inregistrarea in Registrul general de evidenta al salariatilor in format electronic Revi... de salarii si a declaratiei unice 112 ("Declaratia privind obligatiile de plata ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 6 ani
Prahova
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"decizie modificare salar" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea