Inscrie firma »

cursuri lucrator comert - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri lucrator comert
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de lucrator in comert

Curs de lucrator in comert


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Lucrator... raportat la data absolvirii acestuia! Lucratorii in comert din magazine si piete... in comert- acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Pot ... »

Pret: 350 RON
 Cursuri de calificare

Cursuri de calificare


DE LUCRATOR IN COMERT (nivelul I de calificare) F) CURS DE CONTABIL-ASISTENT DE GESTIUNE ... »
Oferit de:SC ARINI SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Cursuri de calificare profesionala

Cursuri de calificare profesionala


, Electrician, Asfaltator, Zidar-Pietrar-Tencuitor, Vopsitor Industrial, Lucrator in comert... cursuri de calificare profesionala cu plata in rate pentru urmatoarele meserii ... »
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri manager in activitatea de turism

Cursuri manager in activitatea de turism


SC LIRA COP CREATIVE, organizeaza cursuri calificare profesionala autorizate... conform legislatiei in vigoare pentru ocupatiile: Agent de vanzari, Lucrator... in comert, Comerciant vanzator marfuri alimentare si nealimentare, Brutar, Ospatar ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri calificare cluj

CURSURI CALIFICARE CLUJ


hotelier/ lucratori in alim. - Lucrator in comert/ agent comercial - Cursuri ... »

Pret: 350 EUR
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


Bucuresti: Decizia nr. 47/09.03.2004 pentru cursul de "Lucrator in comert" Decizia... Oferte Preturile sunt valabile pentru cursurile organizate la sediul ICS, daca... doriti sa desfasurati cursurile la sediul dumneavoastra, aceste preturi se modifica ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


de curatenie lucratori in comert agenti de dezinfectie zidari... de notiuni fundamentale de igiena obligatorii pentru lucratorii din comert, alimentatie... cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii ... »
 Curs calificare vanzator

Curs calificare vanzator


calificata? Doresti sa te angajezi ca lucrator comercial si angajatorii considera cu nu... iti constitui un PFA/II cu profil de comert produse alimentare si iti trebuie sa... faci dovada absolvirii unor cursuri de formare profesionala in domeniu? Inscrie ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Asisplus.ps - personal si salarizare

ASiSplus.PS - Personal si Salarizare


, se pot introduce informatii extinse despre un salariat (cursuri, calificari, etc... cu handicap, etc. Plata angajatilor poate fi facuta in regim TESA (dupa ore lucrate... merge proportional cu orele lucrate pe fiecare proiect in parte, lucru ce va fi ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri lucrator comert" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea