Inscrie firma »

cursuri evaluator auto - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri evaluator auto
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Formare si evaluare profesionala

Formare si evaluare profesionala


. Oferim servicii de evaluare a competentelor profesionale pentru: - lucrator in comert...; - zidar, pietrar, tencuitor - mecanic auto - maasinist la masini pentru terasamente ... »
Buyer Member 2 ani
Covasna
 Cursuri cad

Cursuri CAD


, AutoCAD si AutoCAD LT. **Diploma recunoscuta international **Cursuri... ce permite instruirea si certificarea cursantilor pentru aplicatiile: *AutoCAD Civil 3D... *AutoCAD Raster Design *AutoCAD Mechanical *Autodesk Inventor *AutoCAD si Auto ... »
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Cursuri optionale after school bucuresti sector 4

Cursuri optionale after school Bucuresti sector 4


-o zona foarte linistita, ferita de traficul auto intens si de zgomot, cu locuri... urmarirea de documentare, filme eduative si cursuri interactive; - spatiul de servire... sport; - sala pentru cursurile optionale: limbi straine (engleza, germana) , pictura ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Curs autorizar de formator

CURS AUTORIZAR DE FORMATOR


de training, -evalueze rezultatele invatarii si sa aplice instrumente de evaluare.... Organizarea sesiunii de instruire 5. Evaluarea sesiunii de instruire BENEFICII: 1... in modulul cinci vom exersa abilitatile de evaluare a unei sesiuni de training. In final ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Engleza pentru afaceri

Engleza pentru afaceri


in organizarea de cursuri specializate de limba engleza generala/engleza pentru afaceri atat... al Audiovizualului, Oficiul de stat pentru Inventii si Marci, Banca Romaneasca, Registrul Auto... Bank, Barnett McCall Recruitment si numerosi altii. Cursurile Road Language Centre ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea