Inscrie firma »

cursuri evaluator auto - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri evaluator auto
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Formare si evaluare profesionala

Formare si evaluare profesionala


. Oferim servicii de evaluare a competentelor profesionale pentru: - lucrator... in comert; - zidar, pietrar, tencuitor - mecanic auto - maasinist la masini pentru ... »
Buyer Member 3 ani
Covasna
 Cursuri cad

Cursuri CAD


Inventor, AutoCAD si AutoCAD LT. **Diploma recunoscuta international **Cursuri... ce permite instruirea si certificarea cursantilor pentru aplicatiile: *AutoCAD Civil 3...D *AutoCAD Raster Design *AutoCAD Mechanical *Autodesk Inventor *Auto ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri optionale after school bucuresti sector 4

Cursuri optionale after school Bucuresti sector 4


intr-o zona foarte linistita, ferita de traficul auto intens si de zgomot...; - sistem de videoproiectie pentru urmarirea de documentare, filme eduative si cursuri... al unei mese in familie; - sala pentru sport; - sala pentru cursurile optionale ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs autorizar de formator

CURS AUTORIZAR DE FORMATOR


umane si autorizare a furnizorilor de training, -evalueze rezultatele invatarii... si sa aplice instrumente de evaluare, -elaboreze si sa negocieze o oferta... 5. Evaluarea sesiunii de instruire BENEFICII: 1. Participantii beneficiaza ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Electronica - tehnologii si masurari, autor dragos cosma

Electronica - tehnologii si masurari, autor Dragos Cosma


Lucrarea se adreseaza elevilor care urmeaza cursurile unei scoli de arte..., tehnician in telecomunicatii, tehnician electrician electronist auto, tehnician... incheie cu un rezumat si un test de evaluare, care cuprinde itemi diversi ... »

Pret: 18.39 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Engleza pentru afaceri

Engleza pentru afaceri


in organizarea de cursuri specializate de limba engleza generala/engleza pentru afaceri atat... al Audiovizualului, Oficiul de stat pentru Inventii si Marci, Banca Romaneasca, Registrul Auto... Bank, Barnett McCall Recruitment si numerosi altii. Cursurile Road Language ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea