Inscrie firma »

cursuri evaluator auto - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri evaluator auto
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Formare si evaluare profesionala

Formare si evaluare profesionala


. Oferim servicii de evaluare a competentelor profesionale pentru: - lucrator in comert...; - zidar, pietrar, tencuitor - mecanic auto - maasinist la masini pentru terasamente ... »
Buyer Member 2 ani
Covasna
 Electronica - tehnologii si masurari, autor dragos cosma

Electronica - tehnologii si masurari, autor Dragos Cosma


Lucrarea se adreseaza elevilor care urmeaza cursurile unei scoli de arte..., tehnician in telecomunicatii, tehnician electrician electronist auto, tehnician... incheie cu un rezumat si un test de evaluare, care cuprinde itemi diversi ... »

Pret: 18.39 RON
 Cursuri cad

Cursuri CAD


, AutoCAD si AutoCAD LT. **Diploma recunoscuta international **Cursuri... ce permite instruirea si certificarea cursantilor pentru aplicatiile: *AutoCAD Civil 3D... *AutoCAD Raster Design *AutoCAD Mechanical *Autodesk Inventor *AutoCAD si Auto ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cursuri optionale after school bucuresti sector 4

Cursuri optionale after school Bucuresti sector 4


-o zona foarte linistita, ferita de traficul auto intens si de zgomot, cu locuri... urmarirea de documentare, filme eduative si cursuri interactive; - spatiul de servire... sport; - sala pentru cursurile optionale: limbi straine (engleza, germana) , pictura ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Curs autorizar de formator

CURS AUTORIZAR DE FORMATOR


de training, -evalueze rezultatele invatarii si sa aplice instrumente de evaluare.... Organizarea sesiunii de instruire 5. Evaluarea sesiunii de instruire BENEFICII: 1... in modulul cinci vom exersa abilitatile de evaluare a unei sesiuni de training. In final ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Engleza pentru afaceri

Engleza pentru afaceri


in organizarea de cursuri specializate de limba engleza generala/engleza pentru afaceri atat... al Audiovizualului, Oficiul de stat pentru Inventii si Marci, Banca Romaneasca, Registrul Auto... Bank, Barnett McCall Recruitment si numerosi altii. Cursurile Road Language Centre ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea