Inscrie firma »

curs operare calculator - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs operare calculator
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs operator calculator

curs operator calculator


Mondo Consult organizeaza cursuri pentru ocupatia de operator validare... Educatiei. Durata cursului: 1 luna jumatate. ... »

Pret: 440 RON
Oferit de:Mondo Consult
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de operator calculator

curs de operator calculator


Curs de calificare in operarea cu programele Word, Execel, PowerPoint, Internet... Explorer, Access si CorelDraw. Durata curs: 4 si 1/2 luni. Cursul este autorizat ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Curs de operator calculator

Curs de operator calculator


Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de nivelul studiilor... care sunt atrase de lumea calculatoarelor, dar si acelora care deja lucreaza... in acest domeniu dar nu au calificarea necesara. Cursul se desfasoara pe parcursul ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Curs initiere operator calculator

CURS INITIERE OPERATOR CALCULATOR


Bacau, organizeaza in luna februarie cursul de initiere OPERATOR INTRODUCERE... Prezentarea generala a calculatorului Componentele calculatorului si functiile acestora... Sistemul de operare WINDOWS Prezentare. Utlizarea fisierelor si a folderelor ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Curs de operare calculator, iasi,

CURS DE OPERARE CALCULATOR, IASI, MAI 2013


la Iasi o noua serie de curs pentru Operator PC. Cursul este structurat dupa modelul...Stim cu totii cat de important a devenit calculatorul in viata noastra &... ECDL. Cursul dureaza 48 de ore si costa 500 de lei. In cadul acestui curs se ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Curs de operare calculator, iasi,

CURS DE OPERARE CALCULATOR, IASI, APRILIE 2013


Operator PC. Cursul este structurat dupa modelul ECDL. Cursul dureaza 48 de ore...EURO PERSONAL SRL organizeaza in luna APRILIE 2013 o noua serie de curs pentru... si costa 500 de lei. In cadul acestui curs se predau notiuni despre: - Windows ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Organizare curs operare  windows

ORGANIZARE CURS OPERARE WINDOWS


in domeniile operare de calculator pentru activitatea de birotica. Cerinte necesare...Cursul se adreseaza adultilor care doresc sa dobandeasca cunostinte... detalii : Cursul incepe in data de 26.1.2009 Toate cursurile sunt acreditate CPI ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Cursul de calificare operator pc

cursul de calificare operator pc


. -------------------------------------------------------------------------------- STRUCTURA CURSULUI DE OPERATOR PC 1. PREZENTAREA CALCULATORULUI. Componentele...CURS DE CALIFICARE - OPERATOR PC Denumirea cursului: Formare operatori... unui calculator si rolul lor. 2. SISTEMUL DE OPERARE WINDOWS. Prezentare ... »

Pret: 350 RON
 Curs de informatica

Curs de informatica


Cursurile IT se desfasoara pe 3 directii: 1. Utilizarea calculatorului... - operare PC . 33 ore constand in pachetul Microsoft Office : word, excel, access, power... point, internet.Taxa curs 320 lei, achitabili in 3 rate. 2. Autocad 2D 3D, 50 ore ... »
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Operator calculator electronic si retele

OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC SI RETELE


Operator Calculator Electronic si Retele Sambata+Duminica; 08....30--12.30; Data De Incepere: 04.07.2009 - pret 300;120 ore cursul tine 10 sapt Sambata...+Duminica; 12.30--16.30; Data De Incepere: 30.05.2009 - pret 300;120 ore cursul tine 10 sapt ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri operare calculator

CURSURI OPERARE CALCULATOR


de initiere in domeniul "OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE". Durata curs ... »
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Curs it essentials

Curs IT Essentials


in ansamblarea unui calculator, instalarea unui sistem de operare si conectarea la internet...? Cursul se adreseaza persoanelor care au cunostinte minime in domeniul tehnologiei... informatiei, care nu cunosc deloc sau prea putin arhitectura unui calculator, sistemele ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Curs de programare  c++, iasi, aprilie 2013

CURS DE PROGRAMARE C++, IASI, APRILIE 2013


. In cadrul acestui curs, se predau notiuni despre: - date, operatori si expresii...Primul curs din Iasi specializat pe programare C++ !!! Euro Personal... orientate obiect, - clase si obiecte, - supraincarcarea operatorilor, - crearea ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Curs de programare  c++, iasi, mai 2013

CURS DE PROGRAMARE C++, IASI, MAI 2013


de specialitate in domeniul informaticii. In cadrul acestui curs, se predau notiuni despre...: - date, operatori si expresii, - implementarea structurilor de control, - tablouri..., - supraincarcarea operatorilor, - crearea ierarhiilor de clase, - intrari/ iesiri. Durata ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Cursuri de utilizare a calculatorului -

Cursuri de utilizare a calculatorului - operator introducere, validare


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de - operator... Calificari (ANC). Este un curs de initiere astfel incat venim in sprijinul persoanelor... care doresc sa invete sa lucreze la calculator. La cursurile de calculator veti ... »

Pret: 290 RON
 Curs expert achizitii publice- on - line

CURS EXPERT ACHIZITII PUBLICE- ON - LINE


: Cursul se adreseaza atat reprezentantilor operatorilor economici cat...DESCRIERE CURS: DE CE sa achizitionati acest curs? Va permite sa parcurgeti... tematica in acord cu programul dvs. din fata calculatorului, fara a fi nevoie sa va ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cursuri de utilizare a calculatorului ecdl - permisul

Cursuri de utilizare a calculatorului ECDL - Permisul European de Conducere


Descriere curs: Permisul European de Conducere a Calculatorului Start Planul... POWERPOINT XP) Permisul European de Conducere a Calculatorului Avansat Planul... cursului este de 60, pespectiv 90 de ore, iar programul va fi stabilit in functie ... »
 Programarea calculatoarelor

Programarea calculatoarelor


calculatoarelor nu este un lucru pe care sa-l invatati de oriunde, ci necesita foarte mult... studiu si daruire. Dar de ce trebuie sa fie complicat? Indiferent daca urmati un curs... despre calculatoare sau doriti sa faceti o schimbare in cariera dvs., cartea va ofera ... »

Pret: 19.9 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Rapoarte online

Rapoarte online


de plata, sectii, operatori, vanzari articole, raport complex pe ziua in curs... compatibil cu standardul WAP cat si de pe orice calculator cu legatura la internet.... Din punct de vedere al echipamentelor folosite, solutia completa contine: calculator ... »
Oferit de:Nessus IT
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Windows 95/98/me - cd1-975-95286-4-3

Windows 95/98/Me - CD1-975-95286-4-3


si hardware ale unui calculator - operatii de baza efectuate pe sistemul de calcul...Prezinta sistemele de operare Microsoft Windows 95, Windows 98 si Windows... Millenium. In primul CD al acestui curs veti invata despre: - componentele software ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Lucrator in comert

LUCRATOR IN COMERT


Cursul este adresat celor care in domeniul comercial se ocupa de vanzari (in... magazine, standuri, targuri. etc), pentru o buna comunicare cu cumparatorul, operarea... si numeratie 2. Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei 3. Comunicare ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 Servicii it / webdesign

Servicii IT / WebDesign


-promovare; implementare pe server Pret: 1000 Ron/lunar 3. Curs initiere calculatoare (Nu se...OFERTA SERVICII IT 1. OFERTA DE SERVICII CALCULATOARE: A. Administrarea... sistemelor de calcul - calculatoare de tip desktop & laptop - Instalare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Program antrenament kettler ergo-concept-7926-000

Program antrenament Kettler Ergo-Concept-7926-000


Program de antrenament pentru calculator. Poate fi folosit pentru toate... aparatele Kettler care au interfata de calculator. Monitorizeaza si inregistreaza..., port serial sau USB, sistem de operare Windows 95, placa grafica integrata de 8 MB ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Test drive off-road 3

Test Drive Off-Road 3


maidificile trasee. Jocul este foarte bine calculat. In urma unui impact mai puternic..., masina se strica (partial sau total) , si cursa se termina in acel moment. Jucatorul... are posibilitatea de a alege setarile masinii inainte de a incepe cursa. Fiecare cursa castigata ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Test drive off-road 3

Test Drive Off-Road 3


maidificile trasee. Jocul este foarte bine calculat. In urma unui impact mai puternic..., masina se strica (partial sau total) , si cursa se termina in acel moment. Jucatorul... are posibilitatea de a alege setarile masinii inainte de a incepe cursa. Fiecare cursa castigata ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
124 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"curs operare calculator" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea