Inscrie firma »

curs instalatii sanitare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs instalatii sanitare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursul de instalator instalatii

Cursul de INSTALATOR INSTALATII TEHNICO SANITARE SI DE GAZE, COD COR 7136.2.2


de ridicare a presiunii 12.montarea instalatiilor interioare de gaze DURATA CURSULUI...Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... obtinerii performantei 6.intocmirea planurilor de instalatii 7.performarea instalatiilor ... »

Pret: 550 RON
 Curs  de instalator instalatii

Curs de instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze


instalatii tehnico-sanitare si de gaze, acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru...Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de instalator... flexibil! De ce sa urmati acest curs si aceasta meserie? - Este o meserie frumoasa ... »

Pret: 350 RON
 Curs instalator instalatii

CURS Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze


Cursuri Instalator Instalatii Tehnico Sanitare si de Gaze, Descrierea... si calda de consum menajer - Montarea utilajelor folosite in instalatiile sanitare... - Intretinerea instalatiilor interioare de gaze naturale si a celor sanitare 4) Alte ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Instalator instalatii tehnico-

INSTALATOR INSTALATII TEHNICO- SANITARE SI DE GAZE


INSTALATOR INSTALATII TEHNICO- SANITARE SI DE GAZE: - tip curs: calificare... de inscriere: 50 lei - taxa de scolarizare: 530 - suport de curs: inclus in taxa... de scolarizare Certificatul este recunoscut in Uniunea Europeana. Cursul se organizeaza ... »
Oferit de:ZECE PLUS
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Apartament 3 camere in zona drumul taberei.

Apartament 3 camere in zona Drumul Taberei.


, instalatii electrice si sanitare noi, usa metalica.... este in curs de amenajare si dispune de izolare termica pe exterior, geam termopan ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Pompa testare rp50

Pompa testare RP50


Folosita la instalatii sanitare si de incalzire, instalatii de aer comprimit... sistemelor de tevi sau recipientelor Dispozitiv indispensabil al oricarui instalator... de 1 bar) 0-860(pas de 20 psi) Capacitate rezervor: 12 l Volum/cursa: 45 ml ... »

Pret: 1182 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente dacia bucuresti glx2250842

vanzare Apartamente Dacia Bucuresti GLX2250842


20010 in totalitate cand au fost schimbate instalatiile electrice si sanitare...,fara probleme juridice sau de risc seismic.Apartamentul a fost renovat in cursul anului ... »

Pret: 85000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente drumul taberei bucuresti glx770631

vanzare Apartamente Drumul Taberei Bucuresti GLX770631


si sanitare schimbate. Blocul este in curs de reabilitare termica. Apartamentul se vinde... de stejar, usa metalica, 2 instalatii de A/C, instalatiile electrice, termice ... »

Pret: 54900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii birouri tineretului bucuresti glx10716

inchiriere Spatii Birouri Tineretului Bucuresti GLX10716


, receptie, birouri, sali de conferinte, sali de curs, 7 grupuri sanitare. Imobilul este.... Beneficiaza de centrala termica proprie, instalatii electrice si sanitare noi, aer ... »

Pret: 5999 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente berceni bucuresti glx062801

vanzare Apartamente Berceni Bucuresti GLX062801


/4,constructie 1979,imobil in curs de reabilitare,situat in zona Soseaua Giurgiului...-piata Resita,compus din living spatios,2 dormitoare,bucatarie 9 mp,2 grupuri sanitare... imbunatatiri:aer conditionat,gresie,faianta,parchet,geamuri tip termopan,usa metalica,instalatii ... »

Pret: 58000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente grivitei bucuresti glx92056

vanzare Apartamente Grivitei Bucuresti GLX92056


in cursul anului trecut cand au fost schimbate instalatiile electrice si sanitare odata ... »

Pret: 79000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente cismigiu bucuresti glx2211335

vanzare Apartamente Cismigiu Bucuresti GLX2211335


partial in cursul anului trecut cand au fost schimbate instalatiile electrice... si sanitare odata cu montarea centralei termice de apartament.Au fost schimbate geamurile ... »

Pret: 113000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente unirii bucuresti glx850728

vanzare Apartamente Unirii Bucuresti GLX850728


recent renovat, instalatiile electrice si sanitare schimbate, usi interioare noi, usa... de 50 mp, situat la etajul 6/7, in bloc construit in anul 1967, in curs ... »

Pret: 66000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri tehnice pe meserii organizate in baza legii 129/2000

Cursuri tehnice pe meserii organizate in baza legii 129/2000 republicata


tehnico sanitare si gaze Instalator instalatii de ventilare si conditionare (aer... montator prefabricate Instalator instalatii de incalzire centrala Instalator instalatii...), - un dosar cu sina. NOTA: Documentele pentru inscrierea la curs, pot fi transmise si on ... »

Pret: 550 RON
 Pompa de testare manuala rp 50, rothenberger

Pompa de testare manuala RP 50, Rothenberger


a etanseitatii sistemelor de tevi sau recipientelor. Folosita la instalatii sanitare... si de incalzire, instalatii de aer comprimit, cu aburi, de racire ai climatizare, ainstalatii... incarcarea bateriilor solare; - dispozitiv indispensabil al oricarui instalator. Umplere ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Pompa de testare tip rp 30 rothenberger

Pompa de testare tip RP 30 Rothenberger


sau recipientelor, indispensabila oricarui instalator. Folosita in instalatii sanitare... si de incalzire, instalatii de aer comprimat, cu aburi, de racire si climatizare, instalatii... Volum/cursa: 16 ml Racordare: R 1/2" Dimensiuni Lxlxh = 440 x 200 x 240 mm ... »

Pret: 526.67 RON
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Pompa de testare tip rp 50s rothenberger

Pompa de testare tip RP 50S Rothenberger


sau recipientelor, indispensabila oricarui instalator. Folosita in instalatii sanitare... si de incalzire, instalatii de aer comprimat, cu aburi, de racire si climatizare, instalatii...: 12 l Volum/cursa: 45 ml Racordare: R 1/2" Dimensiuni Lxlxh = 720x170x320 mm ... »

Pret: 1046.19 RON
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente prelungirea craiovei pitesti glx650835

vanzare Apartamente Prelungirea Craiovei Pitesti GLX650835


, instalatii electrice complete, instalatii hidraulice complete, cu utilitati in casa..., contorizate si conectate, cu centrala termica proprie in functiune si obiecte sanitare... drumul este in curs de asfaltare, lucrare prevazuta pe 2013 !!!Se vinde cu plata ... »

Pret: 45000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente arcul de triumf bucuresti glx0109015

inchiriere Apartamente Arcul de Triumf Bucuresti GLX0109015


gradina interioara proprie apartamentului ( in curs de amenajare). Sunt 5 camere..., boxa si garaj la demisol. Apartamentul a fost renovat integral - instalatii noi..., parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare noi, aparate de aer conditionat in toate ... »

Pret: 1900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


-ipsosari-tapetari-vopsitori montatori pereti si plafoane din gips carton instalatori instalatii tehnico-sanitare... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri... cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de calificare profesionala ... »
 Inchiriere spatii birouri domenii bucuresti glx0109014

inchiriere Spatii Birouri Domenii Bucuresti GLX0109014


GLX0109014 Va propunem spre inchiriere noul imobil S+P+4E ce este in curs... in componenta grupuri sanitare, camera server, minibucatarie si spatii pentru depozitare... din casa scarii. Grupurile sanitare, mini-bucatariile, terasa exterioara si balcoanele ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Apartament 6 camere zona hotel ambient

Apartament 6 camere zona Hotel Ambient


, cu finisaje deosebite, tapet din fibra, mocheta trafic greu si parchet, instalatii... electrice si sanitare noi, 2 centrale termice proprii, tamplarie PVC cu geam termopan... la inceputul lunii pentru luna in curs si contravaloarea unei chirii drept garantie ... »

Pret: 800 EUR
Gold Member 2 ani
Brasov
Comanda acum
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


. Documentatiile pot fi utilizate de companii in curs de certificare sau de companii care sunt... (ROF), fisa de urmarire a lucrarii, controlul executiei lucrarilor de instalatii... de sanitare, fisa de lansare si urmarire proiectare (FLUP), aviz de modificare, lista ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Asigurarea cladirilor apartinand persoanelor fizice

ASIGURAREA CLADIRILOR APARTINAND PERSOANELOR FIZICE


; - avarii accidentale ale instalatiilor de apa, canal sau incalzire centrala, prin care...; - obiectele sanitare; - instalatia electrica a cladirii; - tavanele false...; - instalatiile fixe ale cladirii (centrala termica, instalatie centralizata sau locala ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 
24 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs instalatii sanitare" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea