Inscrie firma »

curs de lucrator in comert - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs de lucrator in comert
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de lucrator in

Curs de lucrator in comert


raportat la data absolvirii acestuia! Lucratorii in comert din magazine si piete...Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Lucrator... in comert- acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Pot ... »

Pret: 350 RON
 Curs de calificare in ocupatia

Curs de calificare in ocupatia lucrator in comert


Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de nivelul studiilor... domeniu dar nu au calificarea necesara. Cursul se desfasoara pe parcursul a 3 luni... de cel putin 10 cursanti, cursul se poate organiza nu numai in Salonta ci ... »
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Lucrator in comert

LUCRATOR IN COMERT


Cursul este adresat celor care in domeniul comercial se ocupa de vanzari (in... zilnice. DURATA CURS 3 LUNI PRET CURS 400 RON ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 Curs de calificare in ocupatia

Curs de calificare in ocupatia lucrator in structuri in constructi


Acest curs se adreseaza tutror persoanelor, indiferent de nivelul studiilorm... domeniu dar nu au calificarea necesara. Cursul se desfasoara pe parcursul a 3 luni... de cel putin 10 cursanti, cursul se poate organiza nu numai in Salonta ci ... »
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Curs project team leader

CURS PROJECT TEAM LEADER


Schultz Consulting are placerea a invita absolventii cursului sau de Manager... Proiect sa participe la cursul Project Team Leader, care urmeaza sa se desfasoare... in perioada 16- 18 Octombrie 2009. Cursul pune accentul pe competentele comportamentale ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs calificare vanzator

Curs calificare vanzator


calificata? Doresti sa te angajezi ca lucrator comercial si angajatorii considera cu nu... iti constitui un PFA/II cu profil de comert produse alimentare si iti trebuie sa...-te la cursul de calificare in ocupatia de VANZATOR, autorizat de CNFPA (Ministerul Muncii ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Cursuri de calificare

Cursuri de calificare


DE LUCRATOR IN COMERT (nivelul I de calificare) F) CURS DE CONTABIL-ASISTENT DE GESTIUNE...A) CURS DE BRUTAR (nivelul I de calificare) B) CURS DE CAMERISTA (nivelul I... de calificare) C) CURS DE CONFECTIONER CABLAJE AUTO (nivelul I de calificare) D) CURS ... »
Oferit de:SC ARINI SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


Bucuresti: Decizia nr. 47/09.03.2004 pentru cursul de "Lucrator in comert" Decizia...+Duminica; 08.30--12.30; Data De Incepere: 04.07.2009 - pret 300;120 ore cursul tine 10 sapt... Sambata+Duminica; 12.30--16.30; Data De Incepere: 30.05.2009 - pret 300;120 ore cursul ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


de curatenie lucratori in comert agenti de dezinfectie zidari... de notiuni fundamentale de igiena obligatorii pentru lucratorii din comert, alimentatie... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri ... »
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs de lucrator in comert" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea