Inscrie firma »

curs de comunicare in afaceri - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs de comunicare in afaceri
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de comunicare in

Curs de comunicare in afaceri


Curs de perfectionare ... »
Oferit de:MEDEX Consult
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs comunicare

Curs comunicare


si dezavantaje -Tehnici de comunicare -Modele de comunicare in afaceri -Factori care... influenteaza comunicarea in afaceri -Strategii de comunicare Participantii vor reusi...Principalele subiecte: -Ce este comunicarea? -Tipuri de comunicare ... »
Oferit de:LOCUST CONSULT
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs de engleza de afaceri

curs de engleza de afaceri


Cursurile individuale pentru invatarea limbilor straine de afaceri, se... adreseaza persoanelor care se confrunta cu nevoia unui curs de perfectionare in domeniul... limbilor straine si ne gandim in special la limba engleza. In mediul de afaceri ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Curs engleza de afaceri

Curs engleza de afaceri


IES CENTER INTERNATIONAL ENGLISH SCHOOL CURS ENGLEZA AFACERI Infiintata... investitie Cursuri intensive de engleza NIVEL business / comunicare la noul nostru ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs  limba engleza pt. afaceri

Curs LIMBA ENGLEZA PT. AFACERI


Cursuri deschise: LIMBA ENGLEZA DE AFACERI Locatii centrale si ultracentrale... sai, lansand noua serie de cursuri deschise de LIMBA ENGLEZA, limbaj de afaceri..., limbajul de afaceri. Detalii organizatorice: - 8-10 persoane ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza de afaceri

Curs de LIMBA ENGLEZA de afaceri


, limbajul de afaceri. Detalii organizatorice: Curs de week-end, intensiv...Cursuri deschise: LIMBA ENGLEZA DE AFACERI Locatii centrale si ultracentrale... sai, lansand noua serie de cursuri deschise de LIMBA ENGLEZA, limbaj de afaceri ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs intensiv de engleza de afaceri

Curs intensiv de Engleza de Afaceri LCCI


Curs intensiv de Engleza de Afaceri LCCI (London Chamber of Commerce.../accepta certificatul LCCI ca dovada a competentei de comunicare in limba engleza pentru afaceri... abilitatilor de comunicare in afaceri in limba engleza care sunt testate de examenul LCCI ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs - negocierea profesionala in lumea

Curs - Negocierea profesionala in lumea afacerilor PNC


succesul in comunicare - convingerea, puterea, "tocmeala" - depasirea situatiilor ... »
Buyer Member 9 ani
Covasna
 Curs acreditat cnfpa comunicare si

Curs acreditat CNFPA Comunicare si Relatii Publice


, in relatiile personale si de afaceri. Iar asta se invata. Cursul se adreseaza...Comunicare eficienta inseamna sa influentezi decizii si comportamente... intreprinzatorilor si angajatilor, managerilor preocupati de comunicare si comunicare ... »

Pret: 480 RON
Buyer Member 8 ani
Constanta
 Curs reprezentare media pentru firme, oameni de

Curs reprezentare media pentru firme, oameni de afaceri si oameni politici


Cursul se adreseaza tuturor celor care au sau isi doresc o cariera in afaceri... textuala, metatextuala si corporala specific mijloacelor de comunicare in masa.Curs... a gestiona cu succes relatia firmei cu mass-media. Familiarizarea cu modul de comunicare ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru afaceri

Cursuri de engleza pentru afaceri


Artistouch ofera cursuri de engleza pentru afaceri. Suportul acestui curs este... manualul "The Business" si se adreseaza celor care studiaza administrarea afacerilor... la facultate dar si oamenilor de afaceri care vor sa-si imbunatateasca vocabularul si sa se ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru afaceri

Cursuri de limba engleza pentru afaceri


de comunicare orala si scrisa specifice mediului de afaceri, folosind manuale de la edituri...Cursurile de engleza pentru afaceri se axeaza pe dezvoltarea abilitatilor... pentru oamenii de afaceri, avand suport audio si video. Cursantii sunt pusi in fata ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza de afaceri / generala

Cursuri de limba engleza de afaceri / generala


cu partenerii dvs de afaceri straini? Nimic mai simplu! Firma noastra ofera cursuri... de engleza generala si/sau de afaceri la sediul companiei dumneavoastra! Cursurile sunt... necesare vorbirii limbii engleze, iar totul are la baza COMUNICAREA. Profesorul ... »
Oferit de:SC MYSOBRE SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza

Curs de limba engleza


si comunicare cu vorbitori nativi -Engleza medicala -Engleza de afaceri -Engleza pentru ... »

Pret: 320 RON
Oferit de:SC De Clar SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Engleza pentru afaceri

Engleza pentru afaceri


abilitatile in cele 5 arii de performanta pentru comunicarea in afaceri: -Intalniri... de afaceri; -Socializare. Curriculumul cursului de limba engleza pentru afaceri se... in organizarea de cursuri specializate de limba engleza generala/engleza pentru afaceri atat ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs - modelul de analiza comunicationala siegel ca

Curs - Modelul de analiza comunicationala Siegel CA


Modelul de analiza comunicationala Siegel CA Comunicarea eficienta in afaceri... de comunicare Harvard si poate fi folosit atat pentru discutii bilaterale cat si pentru... performeze la cel mai inalt nivel. In fiecare proces de comunicare interpersonala ... »

Pret: 1290 RON
Buyer Member 9 ani
Covasna
 Curs intensiv de engleza de afaceri

Curs intensiv de Engleza de Afaceri LCCI (London Chamber of Commerce


Curs intensiv de Engleza de Afaceri LCCI (London Chamber of Commerce.../accepta certificatul LCCI ca dovada a competentei de comunicare in limba engleza pentru afaceri... de comunicare in afaceri in limba engleza care sunt testate de examenul LCCI, astfel ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs de limba romana pentru straini

curs de limba romana pentru straini


mai multe ori cu nevoia unui curs fie de initiere, care sa contina vocabularul... si structurile de baza pentru comunicare, fie de perfectionare a cunostintelor acumulate.... Cursurile vin in ajutorul atat oamenilor de afaceri ce doresc sa studieze limba romana ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Curs director de restaurant

CURS DIRECTOR DE RESTAURANT


recunoscut in Uniunea Europeana. CONTINUTUL CURSULUI : Comunicare; Elemente...CURS DIRECTOR RESTAURANT/ rotiserie/ crama/ braserie/ berarie/ gradina de vara... fast - food/ cofetarie/ patiserie DURATA CURSULUI : 6 luni Nu mai sta ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs administrator pensiune turistica

CURS ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA


DURATA CURSULUI : 6 luni Vrei sa demarezi propia afacere in domeniul... turismului pentru a-ti oferi solutiile cele mai avantajoase demararii unei afaceri... succesului mult dorit. Te asteptam cu drag la acest curs! CUI SE ADRESEAZA ACEST ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs ccna discovery

Curs CCNA Discovery


. Al doilea si al treilea curs utilizeaza retelele destinate afacerilor mici si mijlocii... si a comunicatiilor (IT&C). Activitatile inovative: socializarea in retea ,comertul... o introducere aprofundata in acest domeniu. Cisco recomanda ca acest curs sa ... »
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Comunicare limbi straine adaptate domeniului de

comunicare limbi straine adaptate domeniului de activitate


Communication on English - Comunicare de afaceri in romana - Comunicacion de negocios en... afacerilor cu: un sistem bine pus la punct de analiza a nevoilor de training sistem... Continutul cursurilor de comunicare si dezvoltare organizationala se supun intai ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs examen cambridge, nivel cae

Curs examen Cambridge, nivel CAE


: inginerie,medicina,afaceri si multe alte domenii de activitate. Certificatul CAE... de imbogatire a vocabularului si stratageme de a-ti perfectiona abilitatile de comunicare... in predarea si testarea limbii engleze. Cursul propus de Shakespeare School ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


). Certificatul este recunoscut in Uniunea Europeana. CONTINUTUL CURSULUI : Comunicare...CURS ACREDITAT CNFPA - MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM DURATA CURSULUI : 6... turistice de calitate. CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS ? Persoanelor care vor sa ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs examen cambridge, nivel fce

Curs examen Cambridge, nivel FCE


dezvolte o cariera care necesita aptitudini lingvistice ca de exemplu: inginerie,medicina,afaceri... al examenelor de limba engleza sustinute in cadrul admiterii sau absolvirii. Cursul...-ti perfectiona abilitatile de comunicare orala - Shakespeare School ofera simulari complete ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
62 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"curs de comunicare in afaceri" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Folositi cautarea