Inscrie firma »

cuptor pt caramida - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cuptor pt caramida
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Arzatoare pentru cuptoare de caramida si blocuri

Arzatoare pentru cuptoare de caramida si blocuri ceramice


: fosfatare, zincare, eloxare, cadmiere, cromare, nichelare - ardere caramida, blocuri ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 115

Cuptor pe lemne Mobil 115


interioara a cuptorului. Vatra este din caramida refractara de 3 cm grosime fabricata...Cuptor pe lemne Mobil 115 Pizza Al Forno - Acest cuptor reprezinta o ... »

Pret: 2350 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 100

Cuptor pe lemne ECO 100


a cuptorului. Vatra este din caramida refractara de 3 cm grosime fabricata in Italia...Cuptor pizza pe lemne ECO 100 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... montator, aveti posibilitatea sa cumparati doar calota cuptorului, fara vatra ... »

Pret: 480 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 115

Cuptor pe lemne ECO 115


a cuptorului. Vatra este din caramida refractara de 3 cm grosime fabricata in Italia...Cuptor pizza pe lemne ECO 115 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... montator, aveti posibilitatea sa cumparati doar calota cuptorului, fara vatra ... »

Pret: 650 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 125

Cuptor pe lemne ECO 125


a cuptorului. Vatra este din caramida refractara de 3 cm grosime fabricata in Italia...Cuptor pizza pe lemne ECO 125 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... montator, aveti posibilitatea sa cumparati doar calota cuptorului, fara vatra ... »

Pret: 800 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 145

Cuptor pe lemne ECO 145


a cuptorului. Vatra este din caramida refractara de 3 cm grosime fabricata in Italia...Cuptor pizza pe lemne ECO 145 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... montator, aveti posibilitatea sa cumparati doar calota cuptorului, fara vatra ... »

Pret: 950 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 100

Cuptor pe lemne Mobil 100


a cuptorului. Vatra este din caramida refractara de 3 cm grosime fabricata in Italia...Cuptor pe lemne Mobil 100 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne ... »

Pret: 1850 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 130

Cuptor pe lemne Mobil 130


a cuptorului. Vatra este din caramida refractara de 3 cm grosime fabricata in Italia...Cuptor pe lemne Mobil 130 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne ... »

Pret: 2850 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 145

Cuptor pe lemne Mobil 145


a cuptorului. Vatra este din caramida refractara de 3 cm grosime fabricata in Italia...Cuptor pe lemne Mobil 145 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne ... »

Pret: 3350 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 80

Cuptor pe lemne Profesional 80


Cuptor pizza pe lemne Profesional 80 Pizza Al Forno - Avand constructie... modulara, acest cuptor este rezultatul experientei noastre de peste 15 ani... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este ... »

Pret: 380 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 130

Cuptor pe lemne Profesional 130


Cuptor pizza pe lemne Profesional 130 Pizza Al Forno - Avand constructie... modulara, acest cuptor este rezultatul experientei noastre de peste 15 ani... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este ... »

Pret: 1150 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 150

Cuptor pe lemne Profesional 150


Cuptor pizza pe lemne Profesional 150 Pizza Al Forno - Avand constructie... modulara, acest cuptor este rezultatul experientei noastre de peste 15 ani... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este ... »

Pret: 1450 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 170

Cuptor pe lemne Profesional 170


Cuptor pizza pe lemne Profesional 170 Pizza Al Forno - Avand constructie... modulara, acest cuptor este rezultatul experientei noastre de peste 15 ani... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este ... »

Pret: 1750 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptoare de covrigi

CUPTOARE DE COVRIGI


moderne, rezultand un produs de o calitate foarte buna. Bolta cuptorului se executa... din pamant galben si caramida rosie, in timp ce vatra se realizeaza din caramda ... »
Buyer Member 10 ani
Mures
 Cuptor pizza electric ce-for2

Cuptor pizza electric CE-FOR2


Cuptor electric de pizza CE-FOR2 - fabricat din inox, coacere rapida a pizzei... termo rezistent, iluminare interioara cu halogen, suprafata de coacere din caramida ... »

Pret: 299 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor gpl productie fier forjat furnace01

Cuptor GPL productie fier forjat FURNACE01


cuptorului este construit din caramida ignifuga Putere motor 0,75 kw (turatii 3450/min...Cuptorul cu GPL functioneaza pe principiul directionarii cu presiune a aerului ... »

Pret: 7592.84 RON
Gold Member 12 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Cuptor pizza pe gaz cg-gaz 6

Cuptor pizza pe gaz CG-GAZ 6


Cuptor pe gaz CG-GAZ 6 - constructie robusta din inox, camera de coacere... din caramida refractara, pereti izolati cu fibra minerala, termometru digital, compatibil ... »

Pret: 1990 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza electric ce-pizza 4

Cuptor pizza electric CE-Pizza 4


Cuptor electric de pizza CE-Pizza 4 - de inalta calitate, din otel inoxidabil..., colturi rotunjite, o camera de coacere, suprafata de coacere din caramida refractara ... »

Pret: 555 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza electric ce-pizza xl 4

Cuptor pizza electric CE-Pizza XL 4


Cuptor electric de pizza CE-Pizza XL 4 - de inalta calitate, din otel... inoxidabil, colturi rotunjite, o camera de coacere, suprafata de coacere din caramida ... »

Pret: 598 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza electric ce-pizza 6

Cuptor pizza electric CE-Pizza 6


Cuptor electric de pizza CE-Pizza 6 - de inalta calitate, din otel inoxidabil..., colturi rotunjite, o camera de coacere, suprafata de coacere din caramida refractara ... »

Pret: 698 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza electric ce-pizza xl 6

Cuptor pizza electric CE-Pizza XL 6


Cuptor electric de pizza CE-Pizza XL 6 - de inalta calitate, din otel... inoxidabil, colturi rotunjite, o camera de coacere, suprafata de coacere din caramida ... »

Pret: 738 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza electric ce-pizza xl 9

Cuptor pizza electric CE-Pizza XL 9


Cuptor electric de pizza CE-Pizza XL 9 - de inalta calitate, din otel... inoxidabil, colturi rotunjite, o camera de coacere, suprafata de coacere din caramida ... »

Pret: 875 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza electric ce-pizza medium 44

Cuptor pizza electric CE-Pizza Medium 44


Cuptor electric de pizza CE-Pizza Medium 44 - de inalta calitate, din otel... din caramida refractara, izolatie cu vata minerala, iluminare interioara. Dimensiuni ... »

Pret: 895 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza electric ce-pizza 44

Cuptor pizza electric CE-Pizza 44


Cuptor electric de pizza CE-Pizza 44 - de inalta calitate din otel inoxidabil..., doua camere de coacere, colturi rotunjite, suprafata de coacere din caramida ... »

Pret: 935 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza electric ce-pizza xl 44

Cuptor pizza electric CE-Pizza XL 44


Cuptor electric de pizza CE-Pizza XL 44 - de inalta calitate, din otel... din caramida refractara, izolatie cu vata minerala, iluminare interioara. Dimensiuni ... »

Pret: 998 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
133 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"cuptor pt caramida" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea